Cold wita

Witam wszystkich,

Mam na imię Artur, mam 27 lat, mieszkam w Augustowie.

Grami mmorpg interesuję się niedługo, ale wystarczająco żeby coś wiedzieć.

Jestem nauczycielem Biologii, uczę Gimnazjum (1-3), jak widać... mam wakacje.

Interesuję się anime Naruto Shippuuden, aktualnie czekam na kolejne odcinki, a zainteresowałem się tym od uczni, z którymi spotykałem się po lekcjach na dodatkowe zajęcia(oczywiście, kto chciał to przychodził), no i tak jakoś wyszło, że się usłyszało `Naruto`... no i od czego ma się internet..? Właśnie... ;P (Oni na tych zajęciach więcej gadają, niż słuchają/notują ... chyba to znacie:) )

To chyba moje jedno zainteresowanie, które was by ciekawiło... poza tym to rpg, mmorpg, ekonomia(gry) itp.

Proszę was o nietraktowanie mnie jak dziadka(27 lat...), i jak sztywniaka, ponieważ jestem nauczycielem.(luz .. : )

... Wielu nie jest, ale zawód Nauczyciel jest ważny(Wiele zawodów jest ważnych..można rzec, że wszystkie), no bo kto by was uczył... to tylko obowiązek, po szkole jest inaczej.

Foto... raz jakoś wrzucę jak będę mieć :)

Pozdrawiam, Artur

Cześć

Witamy w załodze, kolejny senior wkroczył na nasze forum. : D Miejmy nadzieje, że będziesz miał tu miły pobyt.

Ja także oglądam Naruto Shippuuden na bieżąco, więc można jak coś i o nim porozmawiać. : )

Arturze może powiesz w jakie mmorpg lubisz, grałeś najdłużej, bądź grasz ? :P

O nareszcie będzie ktoś z większą wiedzą ogólną.

Jakby co: Pisz na PW, lub gg. Jeżeli masz problem np z grą to pisz do mnie.

YO!

Yo bracie ;]

Ave!

Witam ;)

Witam ;P

Siema :D (Dziś nowy odcinek :P) Naruto też lubię. Jakbyś chciał (Jakby pan chciał :D) mangę Naruto to zaprasza m na Naruto-tv.com

no cześć (dzień dobry panie psorze) no dobra żartuje siemka ja nigdy nie patrze na wiek możesz mieć 50 lat tylko nie usypiaj na forum.

Witaj ;)

Witajże. Pokazałbym ci prawdziwego sztywniaka, ale nie mam swojego zdjęcia. I ja mam 16 lat :P.

Żaden pan... ^^

Trochę w L2 się grało, również na oficjalnym serwerze(Luna), ale długo tam nie byłem..

Rok temu w wakacje(:P) w cabala z dobrym klanem grałem(Bladerem grałem)

Grałem też w Infinity trochę czasu (19lvl wbiłem, ale więcej na pvp się grało, zrobiłem też b.dużo Task'ów)

Aktualnie testuję Dragonice grając Archerem.

Z przeglądarek gram w Zielone Imperium.

Ze strzelanek Combat Arms, ale nie mam zbyt dobrego sprzętu, żeby grać bez lagów.

Jeśli nie spodoba mi się Dragonica, będę grać w cabala, ale przed tym w ...

... Podobno mam zagrać teraz tutaj z wami w RoM'a, i się cieszę. :P

Pozatym grałem, ale tylko chwilkę(1-3 dni):

Lunia, Nostale, Metin2, 4story, Dekaron, Silkroad, Ys Online, Rohan, Shaiya, Warrior Epic(było nawet fajne, ale miałem częste DC). Te gry jakoś mi do gustu nie przypadły, chociaż Lunia była fajna, Ys podobny do L2, ale .. to nie to samo.

Ps. Chętnie zabrałbym się na Mange Naruto, ale nie wiem na jakim musiałbym zacząć(chapterze) względem anime. Teraz Sasuke pewnie weźmie Jugo do team'u, ale.. ^^ się zobaczy.

Witam!

Prawdziwy nauczyciel na naszym forum. O zgrozo! Szczescie, ze od biologii, a nie od takiej matematyki, bo musialbym poprowadzic krucjate (jak wiadomo, matma to zlo).

Pozdrawiam i zycze mile spedzonego czasu.

Widze, że mamy podobne poglądy :D - Kubox66

HaJ.

YoYO

Też oglądam naruto i mam kilku nauczycieli w rodzinie więc luzik.

Matura + Matma = ZŁO ZŁE ZŁO grrr ZŁOOO

Witam kolegę ;)

Ale się ludu przywitało :D

Z reguły nie witam się z nowymi, bo po co mówić coś w stylu "Elo, mam nadzieję na dobre relacje", skoro i tak za chwilę, będę musiał wlepić warna.

Robię wyjątek bo widzę, że mam do czynienia z poważną osobą.

Swoją drogą, aż żal mi d*pę ściska, że nie uczysz w moim technikum...

Pozdrawiam i życzę udanej współpracy z forumowiczami.

Witam wszystkich,

Mam na imię Artur, mam 27 lat, mieszkam w Augustowie.

Grami mmorpg interesuję się niedługo, ale wystarczająco żeby coś wiedzieć.

Jestem nauczycielem Biologii, uczę Gimnazjum (1-3), jak widać... mam wakacje.

Interesuję się anime Naruto Shippuuden, aktualnie czekam na kolejne odcinki, a zainteresowałem się tym od uczni, z którymi spotykałem się po lekcjach na dodatkowe zajęcia(oczywiście, kto chciał to przychodził), no i tak jakoś wyszło, że się usłyszało `Naruto`... no i od czego ma się internet..? Właśnie... ;P (Oni na tych zajęciach więcej gadają, niż słuchają/notują ... chyba to znacie:) )

To chyba moje jedno zainteresowanie, które was by ciekawiło... poza tym to rpg, mmorpg, ekonomia(gry) itp.

Proszę was o nietraktowanie mnie jak dziadka(27 lat...), i jak sztywniaka, ponieważ jestem nauczycielem.(luz .. : )

... Wielu nie jest, ale zawód Nauczyciel jest ważny(Wiele zawodów jest ważnych..można rzec, że wszystkie), no bo kto by was uczył... to tylko obowiązek, po szkole jest inaczej.

Foto... raz jakoś wrzucę jak będę mieć :)

Pozdrawiam, Artur