https://zapodaj.net/07a9cc8acfe66.png.html Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego gdy zacząłem ignorować głupotę tej osoby ze zdjęcia to teraz ona chodzi codziennie po moich komentarzach żeby dawać dislike i reportować? ewentualnie zostawić jakiś głupi komentarz całkowicie nie związany z niczym. Rozumiem że może go dupa boleć bo jest graczem Blessa, no ale bez przesady. Może ktoś mu poleci jakąś dobrą maść na ból dupy?
Współczuje mu że nie ma co robić i szuka tylko postów moich żeby reportować
Coldlive i jego ból dupy :D
kurde żeby sie martwic minusami na jakims malutkim portaliku to tobie sie przyda ta maść Nie żebym go bronił
Post ten powstał w celach humorystycznych.
z tego co widziałem herald to sam wykłucasz się z każdym w każdym możliwym temacie, i dajesz minusy za byle co więc po co ten witch hunting ?
edit: minuta szukania na forum i już widać że sam jesteś załosny i maść by ci się przydała (twoje komentarze w pierwszym lepszym temacie)
Faktycznie, w tym temacie pisaliśmy bardzo poważnie. Co podłapała reszta rozmówców a ty masz problem bo nie rozumiesz że cały tamten temat to jeden wielki sarkazm. Edit: Poziom tej strony w pigułce.
wmawiasz mi że mam jakiś problem ? ja nie mam żadnego problemu. Dam ci rade jak chcesz po kimś jechać to najpierw zacznij zbawianie świata od siebie bo jak widać masz jakieś problemy umysłowe po twoich wypowiedziach. Moze i ten coldlive to toxic ale jak widze twoje komentarze na stronie głownej to jesteś taki sam jak on a może nawet i gorszy.
A temat zgłoszony do moderacji.
Ja ci nic typie nie wmawiam ty masz chyba problemy ze sobą, a to że większość tej strony nie rozumie co to bait albo sarkazm to wasz problem ze jesteście przygłupi. Czasami całe szczęście ktoś podłapie o co chodzi to i fajna rozmowa z tego wychodzi
a to ze większość tej strony to cebule i dzieci to inna sprawa. No i temat zgłoszony do moderacji
jak mnie to boli o boże, poza tym temat jest w zażaleniach czyli tam gdzie być powinien.
Proszę wszystkich o zachowanie spokoju…
to tylko nic nie znaczące kliknięcie
płacz! i błagaj o wybaczenie!
Tag zażalenia przeznaczony jest na sprawy forumowe, rzucam do hydeparku. Temat może i został zgłoszony do moderacji, ale nie widzę wystarczającego powodu do konkretnej reakcji z mojej strony. Tobie @herald2133 radziłbym hamować się przed bezpośrednim obrażaniem wszystkich dookoła.
Potwierdzam te słowa. Dostałem za moje frywolne komentarze w końcu bana na pisanie (na portalu) przez dobry miesiąc. Byłem szczęśliwym człowiekiem przez ten czas, a potem znowu wróciłem. To chyba można podciągnąć pod syndrom sztokholmski
Dokładnie, sam to zauwazylem szczególnie obecnośc heralda widać w ostatnim czasie w temacie o Blessie gdzie wielokrotnie dowiedzielismy sie ze nie zamierza grać w tą gre, wygląda na to ze wchodzi tylko i wylacznie po to bo
a) jest masochistą
b) to troll
c) obie odpowiedzi a i b są poprawne
PS @herald2133 to gracze wybrali taki model płatności był temat o tym,community tak chcialo i wydawca dal taki model a nie inny.
Sporo osób grało na japońcu i wie jak gra wygląda więc w kazdym temacie o Blessie nie musisz pisac tego samego.
Jak widać nie wiesz wszystkiego.
Ukryty nie jestem trollem. po prostu mówię jak jest. Bless to jeden z największych oszustw w grach mmorpg ostatnich lat :D. Czekam aż tylko łosie przekonają się którzy to kupią na steam i potem będą oceny na steam mieszane lub w większości negatywne xD I płacz że ale jak to twórcy uważają europe za dojną krowę i wydają crapy oprawione w b2p gdzie wszędzie są f2p.
nie kłam, wracaj expić na Blessa
Niestety ale nie mogę bo go zamknęli w chyba 4 miesiące od premiery
Gracze również chcieli gier typu hardcore pvp i najczęściej te gry kończyły zamykane lub zapomniane bo nikt nie chciał z tych osób w nie grać więc to że gracze czegoś chcą nie znaczy że wiedzą że im się to spodoba. Wszelkie gry hardcore podobne do tych z początków 2000 kończyły w koszu bo tak bardzo gracze ich chcieli a nawet nie wiedzieli że im się to nie spodoba.
Albion online chyba jest jedynym wyjątkiem chociaż aktualnie już i tak ma bardzo mało graczy. Rynek pokazuje że zazwyczaj jak gracze czegoś chcą to to coś nie wypala a największe sukcesy mają gry które biorą graczy z zaskoczenia. Tak samo było z serwerami vanilla gier gdzie gracze chcieli powrotu do przeszłości i również one potem kończyły mając garstkę wiernych fanów bo nikt faktycznie w to nie chciał grać bo nic nowego nie było wprowadzane bo nikt nie brał pod uwagę że w vanilli nie będzie updatów czy nowości.