Coldlive i jego ból dupy :D

https://zapodaj.net/07a9cc8acfe66.png.html Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego gdy zacząłem ignorować głupotę tej osoby ze zdjęcia to teraz ona chodzi codziennie po moich komentarzach żeby dawać dislike i reportować? :smiley: ewentualnie zostawić jakiś głupi komentarz całkowicie nie związany z niczym. Rozumiem że może go dupa boleć bo jest graczem Blessa, no ale bez przesady. Może ktoś mu poleci jakąś dobrą maść na ból dupy? :smiley: Współczuje mu że nie ma co robić i szuka tylko postów moich żeby reportować :smiley:

kurde żeby sie martwic minusami na jakims malutkim portaliku to tobie sie przyda ta maść :smiley: Nie żebym go bronił :smiley:

Post ten powstał w celach humorystycznych.

1lajk

z tego co widziałem herald to sam wykłucasz się z każdym w każdym możliwym temacie, i dajesz minusy za byle co więc po co ten witch hunting ?

edit: minuta szukania na forum i już widać że sam jesteś załosny i maść by ci się przydała (twoje komentarze w pierwszym lepszym temacie)

https://forum.mmorpg.org.pl/t/dauntless-temat-zbiorczy-zeby-pluc-na-tworcow-ale-takze-umawiac-sie-na-wspolna-gre/106274/11

1lajk

Faktycznie, w tym temacie pisaliśmy bardzo poważnie. Co podłapała reszta rozmówców a ty masz problem bo nie rozumiesz że cały tamten temat to jeden wielki sarkazm. :smiley: Edit: Poziom tej strony w pigułce.

wmawiasz mi że mam jakiś problem ? ja nie mam żadnego problemu. Dam ci rade jak chcesz po kimś jechać to najpierw zacznij zbawianie świata od siebie bo jak widać masz jakieś problemy umysłowe po twoich wypowiedziach. Moze i ten coldlive to toxic ale jak widze twoje komentarze na stronie głownej to jesteś taki sam jak on a może nawet i gorszy.

A temat zgłoszony do moderacji.

Ja ci nic typie nie wmawiam :smiley: ty masz chyba problemy ze sobą, a to że większość tej strony nie rozumie co to bait albo sarkazm to wasz problem ze jesteście przygłupi. Czasami całe szczęście ktoś podłapie o co chodzi to i fajna rozmowa z tego wychodzi :smiley: a to ze większość tej strony to cebule i dzieci to inna sprawa. No i temat zgłoszony do moderacji :smiley: jak mnie to boli o boże, poza tym temat jest w zażaleniach czyli tam gdzie być powinien.

Proszę wszystkich o zachowanie spokoju…
to tylko nic nie znaczące kliknięcie

1lajk

płacz! i błagaj o wybaczenie!

Tag zażalenia przeznaczony jest na sprawy forumowe, rzucam do hydeparku. Temat może i został zgłoszony do moderacji, ale nie widzę wystarczającego powodu do konkretnej reakcji z mojej strony. Tobie @herald2133 radziłbym hamować się przed bezpośrednim obrażaniem wszystkich dookoła.

Potwierdzam te słowa. Dostałem za moje frywolne komentarze w końcu bana na pisanie (na portalu) przez dobry miesiąc. Byłem szczęśliwym człowiekiem przez ten czas, a potem znowu wróciłem. To chyba można podciągnąć pod syndrom sztokholmski

2lajki

:joy:

1lajk

Dokładnie, sam to zauwazylem szczególnie obecnośc heralda widać w ostatnim czasie w temacie o Blessie gdzie wielokrotnie dowiedzielismy sie ze nie zamierza grać w tą gre, wygląda na to ze wchodzi tylko i wylacznie po to bo
a) jest masochistą
b) to troll
c) obie odpowiedzi a i b są poprawne

PS @herald2133 to gracze wybrali taki model płatności był temat o tym,community tak chcialo i wydawca dal taki model a nie inny.
Sporo osób grało na japońcu i wie jak gra wygląda więc w kazdym temacie o Blessie nie musisz pisac tego samego.
Jak widać nie wiesz wszystkiego.

Ukryty nie jestem trollem. :frowning: po prostu mówię jak jest. Bless to jeden z największych oszustw w grach mmorpg ostatnich lat :D. Czekam aż tylko łosie przekonają się którzy to kupią na steam i potem będą oceny na steam mieszane lub w większości negatywne xD I płacz że ale jak to twórcy uważają europe za dojną krowę i wydają crapy oprawione w b2p gdzie wszędzie są f2p.

nie kłam, wracaj expić na Blessa

1lajk

Niestety ale nie mogę bo go zamknęli w chyba 4 miesiące od premiery :frowning:

Gracze również chcieli gier typu hardcore pvp i najczęściej te gry kończyły zamykane lub zapomniane bo nikt nie chciał z tych osób w nie grać :smiley: więc to że gracze czegoś chcą nie znaczy że wiedzą że im się to spodoba. Wszelkie gry hardcore podobne do tych z początków 2000 kończyły w koszu bo tak bardzo gracze ich chcieli a nawet nie wiedzieli że im się to nie spodoba. :slight_smile: Albion online chyba jest jedynym wyjątkiem chociaż aktualnie już i tak ma bardzo mało graczy. Rynek pokazuje że zazwyczaj jak gracze czegoś chcą to to coś nie wypala a największe sukcesy mają gry które biorą graczy z zaskoczenia. Tak samo było z serwerami vanilla gier gdzie gracze chcieli powrotu do przeszłości i również one potem kończyły mając garstkę wiernych fanów bo nikt faktycznie w to nie chciał grać bo nic nowego nie było wprowadzane bo nikt nie brał pod uwagę że w vanilli nie będzie updatów czy nowości.