Combat Arms - Akount

Cześć:)

Mam problem z Combat Arms <_< zarejestrowalem sie -> czekam na emaila potwierdzajacego 11 godzin i nic -.- a jak probowalem sie zalogowac to mi wyskakuje ze zle haslo :( pomozcie powiedzcie co zrobic :)

O ile dobrze pamiętam to mi nie przyszedł email a grać mogłem pewnie źle wpisujesz hasło;p

człowieku jak ci nie przyszedł na jednym to zrób nowego maila np www.gmail.com i będzie okej

@up

zrobilem na gmailu i na wp i na zadne nie przyszlo :(

tutaj jest bardzo dziwna sprawa poniewaz jak w chodzisz na strone combat arms to tam jest taki przycisk zapomniane haslo / lost pasword i tam to musisz kliknac podac e-mail i nick jaki sie zarejsetrowales i wchodzisz na skrzynke i tam masz e-maila z haslem jest tak poniewaz combat arms samo wybiera ci haslo z cyfr i liczb potem nie powinno byc problemow sprubuj tak jak ci mowie sam tak robilem :) :) :)

wejdź na forum Ca i poszukaj w problemach na pewno ktoś już taki miał

tutaj jest bardzo dziwna sprawa poniewaz jak w chodzisz na strone combat arms to tam jest taki przycisk zapomniane haslo / lost pasword i tam to musisz kliknac podac e-mail i nick jaki sie zarejsetrowales i wchodzisz na skrzynke i tam masz e-maila z haslem jest tak poniewaz combat arms samo wybiera ci haslo z cyfr i liczb potem nie powinno byc problemow sprubuj tak jak ci mowie sam tak robilem :)

Ortografia! A co do postu to jak ja się rejestrowałem to nie było takiego czegoś i nie będzie :P

Mogę ci zrobić konto na twój email a ty tylko hasło zmienisz :P

:D :smiley: udało sie :D robilem 1 blad podczas rejestracji… nie konczylem jej x.x na dole nie klikalem Join Now tego koncowego -.- ehhh… Ale Gra Zajefajna :D

Musze sie tym pochwalic :P

post-4713-1234024757_thumb.jpg

Yokachi a czemu odeszłeś z klanu Kozaka?

Nie wiem coś mnie wzięło jestem teraz w innym klanie.

Ja mi sie tylko znudzi CoD 4 to zaczne grać w Ca to powiesz mi jaki to klan :)

Cześć:)

Mam problem z Combat Arms <_< zarejestrowalem sie -> czekam na emaila potwierdzajacego 11 godzin i nic -.- a jak probowalem sie zalogowac to mi wyskakuje ze zle haslo :( pomozcie powiedzcie co zrobic :)