Come on baby

Do roku 2010 najgorszą grą online była tibia. Sprawa się teraz zmieniła najgorszą grą mmo teraz jest come on baby. Alaplaya tylko się ośmieszyła wydając tą grę.

Ale do rzeczy, na czym ta gra polega? A no polega na tym że... jeździmy sobie bobasem w chodziku i rozpędzamy się do 200km/h. "WTF"? To moje słowa które powiedziałem jak zobaczyłem tą grę. Głupota w tej grze jest olbrzymia. Moim zdaniem to mmo po prostu obniża nasze IQ z każdą sekundą grania w to coś. Gra plagiatuje pomysły z mario, ale mario było stworzone dawno temu i miało sens, a ta gra nie ma sensu. Z resztą sam się dziwię że to mmo, bo na jednym wyścigu widać większość graczy ( gra w to coś tylko 10 osób XD). Dodam że grafika jest tu gorsza niż w wyścigach mario. Nie polecam tej gry.

Plusy:

+Jak chcesz sobie ryć mózg to tytuł idealny.

Wady:

-brzydka grafika

-plagiat mario

-ogłupia

-nic fajnego

-mało osób

Oceny:

Grafika:0/10

Audio:0/10

Grywalność:-10/10

Gra cob to parodia mmo.

Daje wam też ankietę dla kogo jest to gra dla 3-latka czy dla pedofila.

Jest to moja pierwsza recenzja pisana więc proszę o wyrozumiałość jak co.

post-12219-0-02537300-1307810068_thumb.j

I czemu ma służyć ten tekst? Żeby chociaż długość i jakość była zadowalająca...

Gra jest beznadziejna. Tekst gorszy.

@Down: Piękniej bym tego nie ujął :D

I właśnie grając w tą grę uświadczyłeś swoistego upośledzenia ... a przykładem i dowodem na to jest ten Tekst.

Plagiat z Mario mnie po prostu rozbroił. ;d

za błędy przepraszam to moja tego typu pierwsza recenzja, więc proszę podać mi kilka porad a kolejny tekst będzie lepszy przecież lepiej jak ktoś tak profesjonalny jak guru mnie poprawił.

A co do plagiatu mario to chodziło mi o mario kart. I przepraszam jeszcze raz za błędy może 5 minut spędzonych w tej grze i obejrzenie filmiku z niej to było za dużo:). I jeszcze jedno robiłem to dla żartu.

Co do ciebie guru to sorki za obrażenie tibi ale to kiepska gra podaj mi 5 powodów wartych uwagi dla tej gry bo dobre pvp nie pokona brzydkiej grafy i noobów na serwie.

jeśli to jest recenzja, to ja ja jestem... dobra, nie kończę:)

recenzja pod krzywym zwierciadle ale chyba miałeś poradzić, a nie wyśmiewać. Podaj rady i spokój i tak kiepskich tekstów nie będzie.

Gdyby guru miałby poradzić Tobie pisanie recenzji musiałby wrócić się do 1 gimnazjum i zostać Twoim korepetytorem z Języka Polskiego :P Bo widzę ,że Twój poziom nie zadowala.

Tibia mimo swojej grafiki jest według mnie jedną z najlepszych gier :).

A proszę i oto zalety jakie ja uważam, że posiada Tibia:

1.Dużo graczy

2.Częste aktualizacje

3.Fajne pvp

4.Klimacik fajny

5.Grafika(wszyscy wyzywają, że to jedno wielkie g*wno ale sądzę, że ta grafika nadaje fajnego uroku tej grze)

6.Trenowanie umiejętności walki(Sword Fighting, Axe Fighting, Club Fighting, Fist Fighting, Defense, Magic lvl, Distance Fighting)

7.Skille(większość z nich to AOE)

8.Questy(Annihilator, POI... Samemu sporo questów nie wykonamy będziemy potrzebowali dobrej Ekipy)

9.Fajny system tworzenia itemków(np. ścinanie zboża następnie szukanie młyna i piecyka żeby stworzyć chlebek)

10.Fishing System(Możliwość wyłowienia ekwipunku z wody)

11.Zbieranie przedmiotów na Addony(zmiana wyglądu)

12.Teraz nawet enchanting dodali

13.Potrzebujesz łopaty żeby coś wykopać i liny żeby z jakiegoś podziemia wyjść

Mógłbym wymieniać jeszcze ale po co. Więc jak nie wiesz nic o jakiejś grze to nie odzywaj się dobrze?

Recenzja lipna jakich mało ale to już poprzednicy mówili.

A co do gry to są gusta i guściki ja się nie wypowiadam bo nie grałem.

O nie przepraszam wszystko co tu zostało napisane zostało napisane przez mojego kolegę pod moją nie obecność, więc przepraszam. Zapomniałem się wylogować nigdy bym tego nie napisał.

Tak tak zrobiłeś z siebie idiotę i teraz wszystko na kolegę zganiasz jak byłem młodszy też tak robiłem

No, ale to prawda chyba koledzy żarty robią, ale to przesada. Nie umiesz zrozumieć tego no sorry. Nie martw się tego czegoś już nie będzie no bo wątpię że następnym razem za pomnę o wylogowaniu.

Sathiel dużo graczy? To że dużo to nie wszystko bo np. co mi z tego że gra w tibie pół miliona ludzi jak prawie każdy to noob który prosi o złoto, item lub wyzywa innych wulgarnie.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Nie grałeś to się nie odzywaj. Ludzie tam zależy od serwera są mili. Ostatnio jak wchodziłem to nawet pomagali wyskillować się i eq dawali. Są nooby też ale są wszędzie i nic z tym niestety nie da się zrobić. Ja tibie polecam ponieważ gry nie powinno oceniać się po ssach lub gameplayach tylko samemu sprawdzić i dać się w nią wciągnąć. W tibie grałem z 3 lata z przerwami lecz na oficjalnej z pare miesięcy ponieważ nie jest tak ciekawa jak prywatne serwery(OTS). Większość czasu spędziłem grając na DBL(Dragon Ball Legend) według mnie najlepszy prywatny serwer i większość osób tam to jacyś ogarnięci gracze, a nie nooby.

To na tyle jeśli mówić o tibi, a ty znów popisałeś się swoją inteligencją...

Temat został zamknięty. Powód: By uniknąć kłótni i nie potrzebnego spamu zamykam. A autora proszę na przyszłość zakładać bardziej ambitne tematy.

Do roku 2010 najgorszą grą online była tibia. Sprawa się teraz zmieniła najgorszą grą mmo teraz jest come on baby. Alaplaya tylko się ośmieszyła wydając tą grę.

Ale do rzeczy, na czym ta gra polega? A no polega na tym że... jeździmy sobie bobasem w chodziku i rozpędzamy się do 200km/h. "WTF"? To moje słowa które powiedziałem jak zobaczyłem tą grę. Głupota w tej grze jest olbrzymia. Moim zdaniem to mmo po prostu obniża nasze IQ z każdą sekundą grania w to coś. Gra plagiatuje pomysły z mario, ale mario było stworzone dawno temu i miało sens, a ta gra nie ma sensu. Z resztą sam się dziwię że to mmo, bo na jednym wyścigu widać większość graczy ( gra w to coś tylko 10 osób XD). Dodam że grafika jest tu gorsza niż w wyścigach mario. Nie polecam tej gry.

Plusy:

+Jak chcesz sobie ryć mózg to tytuł idealny.

Wady:

-brzydka grafika

-plagiat mario

-ogłupia

-nic fajnego

-mało osób

Oceny:

Grafika:0/10

Audio:0/10

Grywalność:-10/10

Gra cob to parodia mmo.

Daje wam też ankietę dla kogo jest to gra dla 3-latka czy dla pedofila.

Jest to moja pierwsza recenzja pisana więc proszę o wyrozumiałość jak co.

post-12219-0-02537300-1307810068_thumb.j