Siema mam do was pytanie ,ale to potem;
Od zamierzchłych czasów szukam dobrego mmorpg w które wsiąknę na dłużej(marze o chrunchips online),nie licząc World of Warcraft a wszystko zaczęło się dnia w którym większość ludzi z którymi pocinałem w conquer-a 2.0 przestała grać a muszę nadmienić ,że była to większość szkoły(tak zgadza się u mnie w szkole tylko ,,Niedobitki" nie wiedzą co to no-lifować przy mmo mówie tu o każdej płci)więc i ja odstawiłem tą jak ,że piękna produkcje a teraz dzięki jednemu z użytkowników forum przypomniałem sobie grę i tutaj myślałem ,że się powieszę nie działa moje pierwsze acc i działa tylko alt ,ale i on został ,,obdarty" z itemów(zapomniełem ,że oddałem konto koledzie a on już nie gra),dogadałem się z kolegą mam znowu konto i gry zalogowałem się do gry zobaczyłem ,że gra się rozwineła ,ale też jeden aspekt mnie powalił na kolana;
+konie
+nowe tereny
+itemy
+można brać koleżankę na ręce i robić co się z nią chcę albo całować jest kilka trybów a jak sie dostanie kosza to dostaje się specjalne karty
+nowe skille
+nowa klasa
+ilość graczy
+każde święto,ważny dzień,rocznica itp są podtrzymywane eventami w których można wygrać bardzo fajne
przedmioty
+ i wiele wiele więcej
Na minus mogę zaliczyć tylko to ,że wprowadzono do gry system BARDZIEJ rozbudowanych questów ,owszem questy były lecz tylko proste w stylu zabij 300-1200 mobków itd ,ale te questy mają nagrody(wcześniej też miały ale o wiele mniej cenne najczęściej) czyli itemy gdy to czytasz pewnie się dziwisz dlaczego mnie to bulwersuje a dlatego ,że te itemy to najlepsze czyli ,,Superki" ,,Elitki" i różne cenne przedmioty mogli by dać kasę i meteory albo coś do splusowania itemków a teraz każdy noob chodzi w gearze w którym kiedyś powinni chodzić tylko pr0(swoja droga to były piękne czasy)choć teraz prawdziwi pro to już pro mega super mastah i naprawde chodza w pr0 itemkach.
A teraz moje pytanie czy gra ktoś w conquera na servie Snow White a jeżeli nie a graliście w to kiedyś ,niedawno lub w ogóle nie grali to zapraszam gra się rozwinęła na plus mój nick w grze to Storm_Eye.