Conquer Online

Witam

Chcial bym pograc W CO niestety moja przygoda z gra zakonczyla sie na 20 lvlu dlaczego EXP/grind jest strasznie monotony a jak dowiedzialem sie ze sa Qesty ktorych Ja nie widze a inni dzieki nim moga miec 50 lvl w 1 dzien to mnie trzesie.

Wiec tak jak w temacie szukam ekipy do pogrania byloby super gdyby znalazl sie ktos ogarniety w grze a jesli nie to prosilbym o podanie servera gdzie masa jest polakow xDD

Szczerze odkąd wprowadzili talismany to nie opłaca się grac bo db buyerzy zawsze będą lepsi.Do tego questy,free itemy,konie,battle power,cps ehh szkoda gadać zepsuli grę bo kupujący już nie mieli na co kasę wydawać grało się fajnie bez tego wszystkiego...odradzam gre chyba,że na privach xD

Już nie opłaca się grać teraz można wbić 60 lvl w 1 dzień

Wprowadzenie talismanow,koni,bound itemek znacznie ułatwiło grę

Jedynie priv serwery ale trudno trafić na taki który nie padnie po tygodniu

Grałem na uglyduckling 130 archer > 112 trojan

Witam

Chcial bym pograc W CO niestety moja przygoda z gra zakonczyla sie na 20 lvlu dlaczego EXP/grind jest strasznie monotony a jak dowiedzialem sie ze sa Qesty ktorych Ja nie widze a inni dzieki nim moga miec 50 lvl w 1 dzien to mnie trzesie.

Wiec tak jak w temacie szukam ekipy do pogrania byloby super gdyby znalazl sie ktos ogarniety w grze a jesli nie to prosilbym o podanie servera gdzie masa jest polakow xDD