Continent of Ninth (C9)- Rozmowa ogólna

Yo! Wiele osób wypowiada się w temacie Spellborna o nazwie "Hmmm :D Najlepsza darmówka;P". Pomyślałem sobie, żeby nie robić w tamtym temacie spamu, to trzeba założyć osobny temat co do tej pięknej gry. Aktualnie Gra jest w fazie koreańskiej Open Bety i kończy się 31 grudnia 2009 roku. Najprawdopodobniej gra będzie darmowa.

W tym temacie możecie :

-Zgłaszać problemy(Postaramy się je rozwiązać)

-Pytać o różne rzeczy związane z grą np. Gdzie jest kowal i jak dodać + do broni?

-Prosić o założenie konta (osoby które umieją z czystej grzeczności powinni założyć konto osobie proszącej)

-Chwalić się itemami i naszym dropem

-Pytać o wartość danej rzeczy

- I wiele, wiele innych rzeczy związanych z grą, czyli po prostu dyskusja o grze C9!

Nie przestraszcie się koreańsku hieroglifów, gra rekompensuję wadę

To jest wyzyskiwanie! Hańba! Ta, mogę założyć konto, pisać na PW.

Ile ta gra zajmuję ?

Czy jest wiele klas, parametrów wyglądu postaci ?

Czy są jacyś nie skośnoocy gracze ? :P

Sama instalka około 3GB, ale to naprawdę mało w porównaniu z cała zabawą :) Ja bym ściągał nawet 15 GB, żeby w takie coś zagrać :)

Klas jest bardzo dużo :) Parametry wyglądu lepsze, niż w perfect world.

Na jednym serwerze jest naprawdę dużo polaków. Wczoraj byłem z nimi na arence PvP.

Ile ta gra zajmuję ?

2GB z hakiem.

Czy jest wiele klas, parametrów wyglądu postaci ?

Klasy są 3, z czego każda ma 3 subklasy. Niezbyt wiele ale i tak jest bardzo fajnie. Co do wyglądu postaci - masz prawie Simsy. Wysokość, szerokośc, ułożenie podbródka, oka, szerokość ust itd.

Czy są jacyś nie skośnoocy gracze ?

Ja i Kuboszek :DTutaj masz ich trochę.

2GB z hakiem.Klasy są 3, z czego każda ma 3 subklasy. Niezbyt wiele ale i tak jest bardzo fajnie. Co do wyglądu postaci - masz prawie Simsy. Wysokość, szerokośc, ułożenie podbródka, oka, szerokość ust itd.Ja i Kuboszek Tutaj masz ich trochę.

to może popodawajcie nicki ? :P

Ja mam Ilidian, ale nie wiem jak z granie

jak ktos moze juz chodzic na inste 12-15 to chętnie pogram xd

Pogralem 10 min :) ciekawy Action MMO... Cos jak Tomb Rider osadzony w swiecie MMO... albo Prince Of Persia... Dosc widowiskowe skille... ale samo PvP bardziej podobalo mi sie w AoC... bylo bardziej taktyczne. Poza tym nic nie rozumiem co sie tam dzieje... Jak bedzie wersja angielska(o ile bedzie) to z checia pogram. A tak to jakos ta napierdzielanka nie robi na mnie wiekszego wrazenia:)

Pogralem 10 min ciekawy Action MMO... Cos jak Tomb Rider osadzony w swiecie MMO... albo Prince Of Persia... Dosc widowiskowe skille... ale samo PvP bardziej podobalo mi sie w AoC... bylo bardziej taktyczne. Poza tym nic nie rozumiem co sie tam dzieje... Jak bedzie wersja angielska(o ile bedzie) to z checia pogram. A tak to jakos ta napierdzielanka nie robi na mnie wiekszego wrazenia:)

tylko że aoc jest płatny :P

tylko że aoc jest płatny

TO akurat jest plusem :D... wiesz mniej neo kids wiecej doroslych ludzi :D

TO akurat jest plusem ... wiesz mniej neo kids wiecej doroslych ludzi

Nom i klną jak w tibi :/ w sumie to nawet czasami klimatyczne było :P

Np przepędzanie ruskich z instancji... tylko zawsze się ich coraz więcej znajdywało... dziwne :P

Wracając do C9 - A jak w tej grze z PvP? Ciekawe? Dobre? Czy wogóle jest już :P ? Chociaż ja sam poczekam do angielskiej wersji, nie będę się bawić z tymi literkami :) I przez ten czas komputer lepszy się dokupi... :P

Wracając do C9 - A jak w tej grze z PvP? Ciekawe? Dobre? Czy wogóle jest już ? Chociaż ja sam poczekam do angielskiej wersji, nie będę się bawić z tymi literkami I przez ten czas komputer lepszy się dokupi...

PvP jest za***iste! Jest parę trybów. Możemy wyzwać dowolną osobę, ale także szukasz na arenia. Na Arenie możemy walczyć z potworami, o jest coś w stylu survivalu, za wygraną jest nagroda. Możemy wyszukać kogoś na arence. Gildia na Gildie i jakieś tam inne, których jeszcze nie rozpracowałem. Aha. Survival można robić w party :)

Nie kumam gry z krzakami... Ja nawet nie wiem co do mnie mowia w skillach... A co dopiero zabierac sie za crafting... No poprostu masakra. Trzeba czekac na europejska wersje gry :)

Nie kumam gry z krzakami... Ja nawet nie wiem co do mnie mowia w skillach... A co dopiero zabierac sie za crafting... No poprostu masakra. Trzeba czekac na europejska wersje gry

Zgadzam się z tobą, w koreańskiej wersji w C9 nie mam ochoty grać. Lecz w europejską to bym się skusił.

super, super a gdzie sie mam zrejestrowac ? skad gre sciagnac ? i czy musze wydac 3k na nowy komputer by sie stac maniakiem, zeby w to zagrac ? (jak cos to odpowiedz na wszystkie pytania, nie tylko na ostatnie)

1. Od razu dam Ci poradnik rejestracji. Oto On: http://www.c9online.com.pl/2009/08/poradnik-rejestracji/

2. Z tej samej strony lub stąd: http://www.c9online.com.pl/2009/08/contine...ninth-download/

3. Nie musisz wydawać 3k na nowy komputer. Wymagania są takie:

WYMAGANIA MINIMALNE

Procesor AMD Athlon 2400+ (2,4 GHz) RAM 512 MB Karta Graficzna GeForce 6600 DirectX 9.0c Miejsce na dysku 4 GB

WYMAGANIA ZALECANE

Procesor Intel Core 2 Duo (3 GHz) RAM 1 GB Karta Graficzna GeForce 8800GT DirectX 10 Miejsce na dysku 6 GB

Yo! Wiele osób wypowiada się w temacie Spellborna o nazwie "Hmmm :D Najlepsza darmówka;P". Pomyślałem sobie, żeby nie robić w tamtym temacie spamu, to trzeba założyć osobny temat co do tej pięknej gry. Aktualnie Gra jest w fazie koreańskiej Open Bety i kończy się 31 grudnia 2009 roku. Najprawdopodobniej gra będzie darmowa.

W tym temacie możecie :

-Zgłaszać problemy(Postaramy się je rozwiązać)

-Pytać o różne rzeczy związane z grą np. Gdzie jest kowal i jak dodać + do broni?

-Prosić o założenie konta (osoby które umieją z czystej grzeczności powinni założyć konto osobie proszącej)

-Chwalić się itemami i naszym dropem

-Pytać o wartość danej rzeczy

- I wiele, wiele innych rzeczy związanych z grą, czyli po prostu dyskusja o grze C9!

Nie przestraszcie się koreańsku hieroglifów, gra rekompensuję wadę