Od kiedy DCUO jest non-targetem?
Continent of the Ninth Seal
Non-target to chyba znaczy brak celu? A tam, żeby użyć skill nie trzeba mieć celu.
Trzeba, trzeba. Niektóre skille wymagają targetu. Oczywiście nie tyczy to się skilli AoE. DC Universe moim zdaniem nie jest non-target.
Non-targetem jest na pewno Vindictus i C9. Non-target, jak ktoś kiedyś na forum wspomniał, taki w 100% nie będzie istniał, póki nie pomieści kilka tysięcy graczy na jednym serwerze (piszę tutaj o otwartym świecie). Jedyna nadzieje w TERA.
PS: Non-target byłby wtedy, jakbyś miał celownik i mógł laserami strzelać bez namierzania celu. W DC tak się nie da.
Przecież klikam myszą i atakuje powietrze.
ciekawe czy będą jakieś bonusy przy starcie.
@Fichetta
trolujesz nas? podejdz do jakiegos goscia, i nei targetuj go, po prostu uderz w niego tym swoim "non-targetem" i zobacz co sie stanie... Eh...
LoL to też non target bo ma przeciez skillshoty -.-
Tak, tak, masz rację.
Nie ma prawdziwych non-targetów i nie będzie, a przynajmniej napisanie czegoś takiego jest bardzo trudne, jednak nie można powiedzieć że niewykonywalne, ponieważ wszystko się da. Oczywiście mówię tutaj o używaniu skilli.
-ciach-
-ciach-
-ciach-
-ciach-
-ciach-
-ciach-
Nie ma prawdziwych non-targetów i nie będzie, a przynajmniej napisanie czegoś takiego jest bardzo trudne, jednak nie można powiedzieć że niewykonywalne, ponieważ wszystko się da. Oczywiście mówię tutaj o używaniu skilli.
a TERA Online to przepraszam bardzo co jest? Grałeś? Ja grałem i wiem
Strata czasu na te Facebookowe konkursy, są ludzie z doświadczeniem nabytym grając na KR więc szanse są bardzo małe. Warto cierpliwie poczekać na dodatkową turę losowania. W tym czasie można oglądnąć sporą ilość filmów lub zapoznać się z poradnikami by wejść do gry z jako taką wiedzą a nie tracić czas na własnoręczne sprawdzanie każdej klasy po kolei.
A co to jest ku*? Strona od reklam? Jak już, to nie ten dział. Dostanę warna za offtop, ale mam to gdzieś.
Dokładnie. Ogarnijcie te linki, bo polecicie z forum i na tyle się zda ta reklama.
Co do gry? Dzisiaj wchodzimy Redakcją do VVIP testów dla prasy. Później postaram się opisać wrażenia.
Witam ma ktos odstapic passy do VIP? lub moze chce zamienic na Aion bardzo mi zalezy na C9 bralem udzial w konkursie na vip konta ale niesterty ciezko jest sie dostac moze ktos nie ma zamiaru grac a dostal passy prosze o kontakt na gg 7299751
jak tam na vip testach ?