Continent of the Ninth Seal

Witam serdecznie, was drogich użytkowników. Pragnę przybliżyć wam informację na temat kultowej gry RPG jaką jest Continent of the Ninth Seal wydaną przez Webzen.

Gra oferuje nam wspaniałą grafikę, strategiczny system bitew czy też historię gry napędzaną przez różnego rodzaju zadania (questy).

Silnik gry zapewnia nam bardzo realistyczną rozgrywkę czy też wiele ciekawych efektów.

W C9 mamy do wyboru cztery klasy postaci jakimi są:

- Fighter

- Hutnter

- Shaman

- Witch Blade

Dodatkowo do każdej klasy w późniejszym etapie gry możemy wybrać odpowiednią do naszych potrzeb subklasę, która wzmacnia artrybuty naszego bohatera.

Polski fansite gry: Continent of the Ninth Seal - Polska

Filmiki:

http://www.youtube.com/embed/aAHvu1yUKCs

http://www.youtube.com/embed/zYO07KIjF0k

Piszą że lepsza niż Vindictus, ale mi jakoś mniej odpowiada. Jest dla mnie zbyt "fantasy". Vindictus jest bardziej mroczny. No i brak krwi :( z tego co zauważyłem.

Nie wiem czy to dobry temat, ale spytam..komu stąd się udało zakwalifikować do VIP testów? ;)

Mi niestety sie nie udalo , caly czas mam nadzieje ze wysla mi tego keya :P ponoc do 24 wysylaja ^^ kumplowi udalo sie dostac keya na pierwszy rzut i moze sie juz cieszyc z nadchodzacych testow ;(

Ja tak samo już dostałem. ;) Nie mogę się doczekać.

Potwirdzam dostałem klucza równierz, zobaczymy co to będzie za .... .

U mnie caly czas nic .... I HATE WEBZEN !!! i po co bralem udzial w ich eventach / quizach / etc ktore zwiekszaja szanse na dostanie klucza ? Chyba tylko po to aby go nie dostac ...

Gra wygląda dość przeciętnie a nawet słabo. Czekam na testy TERA Online.

PS. Dostałem VIP'a ale chyba nie skorzystam :D

Jak masz vipa i nie skorzystasz to sie nie obrazilabym gdybys podeslal key'a;) Gdyz u mnie jednak skrzyneczka wieje wiocha:)

Hmm. Jeśli ktoś ma i jest mu niepotrzebny to też chętnie przygarnę:) Bo niestety Webzen mnie nie lubi...

Webzen to webzen ^^

Ja także nic od nich nie dostałem i nawet nie liczę, o klucz także nie będę łamzał bo i tak nikt nie da pomimo nie używania go. Po prostu trzeba skończyć z rozdawaniem za free czegokolwiek z mojej strony.

Co do portalu o C9, polecam, ja sam będę pomagał przy jego roswoju, przynajmniej do czasu aż zrażę się grą :-D

Co do forum mmoprg.com.pl - wchodzenie zostanie ograniczone, gdyż przestało mi działać na lapie, a na fonie nie za bardzo chce sie mi pisać. Zatem utrzymywać kontakt ze mną można poprzez tamte forum lub mail: espada.no.04@gmail.com

Miłego testowania :-)

Ile osób ma juz inva na vip testy? :P

mam ale nie skorzystam, moge sie wymienic za dote 2

Co do ilości osób, naliczyłem 14 razem ze mną.

Powoli rusza stronka i forum poświęcone C9. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszamy:

-ciach-

warn_ico.png
Spam/Reklama. - Cree

ja niestety sie nie dostalem :( kiszonka. ale gralem na kr c9 i jest wspaniala!

Orientuje sie ktos czy w chinach i japonii jest juz normalna wersja C9 ? czy dalej tam testy maja ? bo do kr wersji teraz konto dostac to imba ... xD a ze wielcezjebany webzen nie wybral mnie na vip testera to nie mam zamiaru czekac na c9 seal XD znajac zycie skonczy sie to tak jak z R2 ... pare OBT i dalej nie ma full klienta ;P

Testy w Korei są już dawno zakończone. Też chciałem konto, ale o ile pamiętam coś tam wprowadzili na serwery i proxy nie działa. Spóźniłem się po prostu.

-ciach-

warn_ico.png
Spam/Reklama. - Cree

Witam jesli ktos dostal klucz do VIP test C9 i nie ma zamiaru grac albo ma wolny klucz bardzo prosze o podeslanie klucza na prywatna wiadomosc lub moje gg :7299751 czekam na ta gre juz bardzo dlugo ale niestety Webzen mnie nie lubi i klucza nie otrzymalem:( bede bardzo wdzieczny pozdrawiam.

Ale czemu każdy porównuje C9 do Vindictusa? Według mnie najlepszym non-target jest DC Universe. Co najważniejsze ma też ciekawą fabułę, nie fantasy jak 95% gier. Co Wy myślicie, bo moim zdaniem DCU wygra.