Continent of the Ninth

Mam pytanie odnośnie tej gry. Czy gra opiera się na samych instancjach/dungeonach??

I czy wiadomo kiedy będzie w Europie bo zaciekawiła mnie ta gra?

Nie i nie.

Więc tak niedługo ,bardzo długo wystawi ją w europie WebZen ,jest podobna do Vindictiusa lecz nie wiem czy opiera się na instancjach .

Ta gra nie posiada czegoś takiego jak świat, który jest np w WoW'ie, tylko w porównaniu do Vindictusa występuje tu PVP(dlatego napisałem, że się nie opiera tylko na instach i dungach) i za każdym razem insta/dung wygląda inaczej, gra tworzy ją od nowa tylko dla naszego party co sprawia, że gra mniej się nudzi.

Ależ Ty dokładny. Ale mi chodziło o grind czy opiera się na dungach czy polega na zabijaniu większej ilości mobków (to byłoby zbyt piękne). W Vindictusie też za każdym razem inaczej wygladają te instancje, ale i tak się nudzi.

Widze , ze cos kombinujesz z gra , pisze sie do grania :D Tylko najpierw konto musze zweryfikowac jakos.

Ale mi chodziło o grind czy opiera się na dungach czy polega na zabijaniu większej ilości mobków.

Masło maślane? W dungach zazwyczaj się expi przez zabijanie właśnie większej ilości mobów, więc nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz...

Jezu nie widzisz różnicy między np Cabalem a Vindictusem? W tym pierszym dungi sa jakby "dodatkiem" do gry, a w Vindictusie gra się na nich opiera.

Nie przypominam sobie żebym dostał rangę Jezusa...

Normalne, że Vindictus będzie się na nich opierał, bo nie ma zbytnio otwartego świata nie? To samo w C9. Z logiką u Ciebie nie najlepiej :P

Nie przypominam sobie żebym dostał rangę Jezusa...Normalne, że Vindictus będzie się na nich opierał, bo nie ma zbytnio otwartego świata nie? To samo w C9. Z logiką u Ciebie nie najlepiej

No to właśnie się o to pytałem na samym początku, a Ty się czepiałeś szczegółów. I z logiką to słabo jest u Ciebie ha ha :lol: :lol:

Proponuje zamknąć temat bo zaraz się zrobi nie ciekawie.

Ok, zamykam - Iraasta

Mam pytanie odnośnie tej gry. Czy gra opiera się na samych instancjach/dungeonach??

I czy wiadomo kiedy będzie w Europie bo zaciekawiła mnie ta gra?