Witam, potrzebuje jakaś gre, która ma opcje COOP'a, i jest to gra RPG, wymagania raczej nie grają roli. Jestem otwarty na wasze propozycje, z góry dziękuje
COOP rpg
Sacred 2?
chodzi mi bardziej o gre z widokiem zza pleców, żeby było czuć akcje jeżeli wiesz o czym mówie, dzieki za propozycje i faktycznie zapomniałem napisać o tym aspekcie.
Nie znam takiej gry, ale w neverwinter nights 2 mozesz bardzo blisko przyblizyc kamere i ustawic ja za plecami bohatera, choc i tak nie uswiadczysz wiekszej dynamiki i nie wdrozysz sie w walke w sposob przez ciebie wymagany.
graliśmy z kumplem w LOTR war in the north, tam własnie tak było, dużo dynamiki i ta kamera, liczyliśmy na wiecej wrażeń podobnych do tych, poczekam może jednak ktos znajdzie gre która spełnia moje warunki
Tak, ale war in the north nie jest gra RPG, a napisales, ze wlasnie takiej szukasz. No nic, skoro moze to byc siekanka, to sprawdz gry:
Wladca Pierscieni: Powrot Krola (moim zdaniem pozycja lepsza od war in the north, a opierajaca si ena podobnych zasadach)
Hunted: Kuznia demona ( w to nie gralem, ale coopa ma).
tak tak, wlasnie o tego typu gry mi chodziło, wybacz że wprowadziłem w błąd, sprawdze powrót króla, wydaje mi sie że temat mozna zamknąc
No, tematu jeszcze nie zamykam, moze inni userzy znajda cos ciekawszego.
Piszac tego posta wpadla mi do glowy jeszce inna bardzo ciekawa gra akcji, ktora posiada tryb co-op. Fakt - rozgrywka toczy sie w swiecie dwuwymiarowym, tak wiec nie zostaje spelniony wymog, ktory postawiles dotyczacy kamery, ale mimo to powinienes przynajmniej obejrzec filmiki na YT. Chodiz mi o gre o tytule - Shrank.
w takim razie nie zamykaj, sprawdziłem Shrank, gra ciekawa lecz intersują mnie gry, które klimatem nawiązują do średniowiecza, takie jak podałeś na początku to jest strzał prawie w 10, jednak mimo wszystko poczekam może ktoś bedzie miał jakieś ciekawe propozycje, dzieki za zaangażowanie
COOP kojarzy mi się głównie ze wspólnym graniem ale przez sieć Z takich gier "Na dwóch" to Władca Pierścieni Powrót Króla i Wojna na Północy. Wszelkie gry Lego np. Lego Star Wars, Lego Indiana Jones, Lego Piraci z Karaibów :>
Nie znam innych ale na pewno są
Tak samo, szukam gry RPG. Nie polecajcie Hack'n'Slashy, albo jakis nawalanek, tylko jakąś fajną, typową gierke cRPG z co-opem.
Jeżeli sie nie mylę to Overlord ma Co-Op
jak narazie mam zamiar sobie skołować powrót króla, dzięki wszystkim za propozycje, na pewno z niektórych skorzystam
A może Titan Quest?
Koledzy drodzy, RPG a nie HnS
Saga Baldur's Gate, Saga Icewind Dale, Saga Neverwinter.
Nie wydają nic ciekawego na rynek teraz, pozostaje czekać na ulepszonego Baldura
Jeżeli sie nie mylę to Overlord ma Co-Op
Mylisz się W pewnym sensie, bo w II jest tylko PvP, bez innych trybów.
Witam, potrzebuje jakaś gre, która ma opcje COOP'a, i jest to gra RPG, wymagania raczej nie grają roli. Jestem otwarty na wasze propozycje, z góry dziękuje