Witam, zamierzam spróbować L2 w najbliższym czasie i chciałbym się dowiedzieć na którym z tych serwerów jest więcej graczy, możecie też zarzucić jakiś link do strony ze statusem serverów, sam znalazłem tylko na wersję od NCSoftu. Oprócz ilości graczy chciałbym poznać wasze zdanie, gdzie lepiej zacząć grę.
Core [EU] czy Lilith [PL]
Statusu serverow dla EU lub PL nie ma.
Server wybierz ten ktory Ci sie podoba, aczkolwiek ja polecam isc na core bo sytuacja lilith jest o wiele gorsza.
PL zapewne nie wytrzyma 2 kolejnych lat, juz nie bylo z kim tam robic pt na instancje 85+ i 95+, musialem czekac po 30-50 min na jakies instancje wiec zrezygnowalem z dalszej gry na polskim officialu. Oba clienty niby sa takie same, roznia sie tylko jezykiem, jakoscia graczy na serverach, wystarczy poczytac fora i samemu wybrac, administracja PL jest o wiele gorsza od EU.
EU ma szybsze update od PL, z tym ze na PL update wyjdzie po 4-6 miesiacach od wejscia na EU.
Nie chce tu pisac czegos typu pojdziesz na PL to zrobisz blad. Sam sie przekonaj.
Witam, zamierzam spróbować L2 w najbliższym czasie i chciałbym się dowiedzieć na którym z tych serwerów jest więcej graczy, możecie też zarzucić jakiś link do strony ze statusem serverów, sam znalazłem tylko na wersję od NCSoftu. Oprócz ilości graczy chciałbym poznać wasze zdanie, gdzie lepiej zacząć grę.