Coś do Archlorda 2

To dobrze, już się bałem, że gra sobie to zapamiętała jakoś... I nie musisz mi mówić gdzie kupować. Dobiłem 29 kucharza, wiem nawet gdzie są najlepsze spoty do farmienia roślin, przynajmniej to tego właśnie momentu gdzie skończyłem :D

Wracając na chwilę do przerywania autoataku z tego co zauważyłem to następuje to chyba tylko i wyłącznie [ przynajmniej u mnie] gdy za szybko próbujemy odpalić łańcuchowe combo tzn. skill jeszcze nie skończył cooldown'a. Takie luźne spostrzeżenie, oczywiście mogę się mylić, że tylko w tym przypadku ale jak pisałem mi się właśnie to wtedy zdarza.

Wiesz co możliwe.. siedziałem gdzieś z godzinę na contested area, pograłem trochę pvp i pobiłem moby i raz przerywa raz nie a że jestem przyzwyczajony z innych gier do spamowania klawiszem jeszcze zanim zejdzie cd, to pewnie temu. W każdym razie nie jest to chyba normalne i należałoby to naprawić w becie, mam nadzieję, że o tym wiedzą.

Faktycznie nie jest to normalne i przeglądając forum Archlord 2 zauważyłem, że ten błąd został już zgłoszony. Nie wiem natomiast czy ktoś coś z tym zrobi bo takiej informacji się nie doczytałem. Tak czy inaczej miejmy nadzieję, że jak najszybciej zostanie to naprawione.

PS. czytałem, że autoatak nie przerywa jeżeli zamiast klawisza, użyjemy skilla naciskając na niego myszką [ choć uważam to za mało przydatne rozwiązanie :/ ][ no i nie miałem możliwości przetestowania tego rozwiązania póki co]

Jaki jest max lvl w tej grze ?

41, albo 45. Ostatnio chciałem spróbować jakieś f2p i nawet o tym czytałem :). Koreańce co update lvl cap podnoszą, więc i w EU/USA będzie podobnie zapewne.

Predzej zamkna to gowno

warn_ico.png
Spam ~ NS

Ktoś ma zamiar pograć? Możnaby coś złożyć, sam w jedynkę pograłem ładnych pare lat, więc dwójkę jak najbardziej "potestuje" ;)