można dodać do gildii nick :Istris strona Crunn z góry dzięki
Coś do Archlorda 2
Gildia Husaria już jest.
Frakcja Azumi
Przyjmujemy od 20lvl gdyż chętnych masa a miejsc jeszcze nie mamy tak dużo. Kasę się zbiera
Najlepiej mail ingame nick Xaros ofc lub aplikacja.
szukam gildi poki co archer 12 lvl zaczalem 1h temu wiek 25 i mam ts3 nick Steven
Który najlepiej serwer i frakcja by było was najwięcej?
Z tego co zauważyłem to Locan[EUROPE] tam gra najwięcej ludzi. Przynajmniej wczoraj jak pierwszy raz wchodziłem do gry to jako jedyny miał napis medium, a reszta low.
Gildie Polskie również są chyba 2 albo 3 po stronie Azuni.
Open Beta
W ogóle dziwne, że beta, a ludzi tak mało, no chyba, że naprawdę serwery mają bardzo pojemne...
Akurat jak gra startowała, to mnie musiało nie być. Niestety trafił się ważniejszy wyjazd niż wbijanie lvl'i
Ale wracam do gry od jutra. Mam nadzieję, że dobiję do was na tyle szybko, że znów będę mógł was healować jak się patrzy
Polecam Archlord II, gierka pozytywnie zaskakuje. Na 10 lvl-u mamy takie przyjemne pvp że nie mogę się doczekać co będzie dalej;p
Przyjemne pvp.. sztywne jak cholera nie można nawet odskoczyć od przeciwnika jeszcze autoattack się wyłącza co chwila jak używa się skilli przynajmniej na archerze. Mogliby trochę ogarnąć to poruszanie postacią i fizykę bo tragedia.
Może jeszcze nieśmiertelność mają dodać łucznikowi żeby kolega był zadowolony ?
Przyjemne pvp.. sztywne jak cholera nie można nawet odskoczyć od przeciwnika jeszcze autoattack się wyłącza co chwila jak używa się skilli przynajmniej na archerze. Mogliby trochę ogarnąć to poruszanie postacią i fizykę bo tragedia.
autoatack wyłącza się jak ktoś cię zestunuje/rootuje itp, odskoczyć można , masz skilla na archer-rze do odblokowania, jak nie masz na sobie cc to działa zawsze w 100% , archer jest klasą range panie kolego, jak będziesz o tym pamiętał, to ci się będzie dobrze grało (ja tam w pierwszej linii nigdy nie stoje, zawsze bije z za pleców i bawię się zacnie)
Lagusio nie bądź śmieszny ja mówię o czymś zupełnie innym, czytaj ze zrozumieniem.. z resztą nie gram łucznikiem tylko sobie sprawdzałem a to przeszkadza również w walce archer vs archer bo nie wiem kiedy przerwie autoattack i nawet tego nie widać a postać stoi i nie strzela.
Mi chodzi o walkę 1vs1 i cc nie ma tutaj znaczenia stoisz, drugi łucznik stoi i lecą autoattacki + strzały ze skilli i podczas ich rzucania losowo w niektórych momentach postać przestaje strzelać, stoi i się patrzy a my obrywamy i przez takie coś można przegrać bo nie wiadomo kiedy ponownie trzeba kliknąć ppm żeby kontynuował autoattack. Z mobami w sumie też tak jest, przestaje strzelać po prostu. Co do odskakiwania chodzi mi o zwykłe skakanie na spacji, gdzie fizyka jest śmieszna i powinni to poprawić. Nie można uciekać od przeciwnika praktycznie chyba, że się całkowicie obrócimy.
Przerywany autoattack był już w CBT. Jest to coś co pewnie poprawią, przynajmniej taką mam nadzieję. Ale aktualnie wymaga to po prostu minimalnie więcej uwagi na walce...
ja mam autoatack pod "1" duzo lepiej i prościej go aktywować, nż klikając PPM czy 2xLPM na gościu, może dla tego nie zwracam na to uwagi podczas walki (z przyzwyczajenia z innych mmo często naciskam 1, mimo, że autoattack działa)
Tak z ciekawości, powstała już nasza gildia u orków? Bo patrząc na listę gildii nie widziałem Zergów
[Edit]
Ciekawostka dla healerów, coś na co ostatnim razem nie zwróciłem uwagi. Dwa punkty rozdane w inteligencję, dają jeden punkt leczenia. Sprawdziłem właśnie i przekłada się to w stosunku 1:1, tzn. Jeśli zaklęcie leczy 150 i aktualnie mam na dodatek 29 leczenia, to wyleczę się za 179.
Nie sądzę, by miało sens inwestowanie w inteligencję, jeśli chce się człowiek skupić tylko na leczeniu. Skoro dostaje się 2 punkty do rozdania co poziom... To jeden poziom, będzie się równał jednemu punktowi wyleczenia więcej (przy inwestowaniu tylko w int)...
jest u Orków , gildia Szlachta, tyle , ze na razie full osób, 10 level (maksymalny), zgłoszenie piszcie w temacie o gildiach
Wracając na chwilę do przerywania autoataku z tego co zauważyłem to następuje to chyba tylko i wyłącznie [ przynajmniej u mnie] gdy za szybko próbujemy odpalić łańcuchowe combo tzn. skill jeszcze nie skończył cooldown'a. Takie luźne spostrzeżenie, oczywiście mogę się mylić, że tylko w tym przypadku ale jak pisałem mi się właśnie to wtedy zdarza.
A ja mam trochę inne pytanie, które bardzo mnie nurtuje... Jednak nikt ze Szlachty mi nie odpisał, gdy pytałem na chacie gildii. Może tu ktoś będzie widział - czy tylko ja dostaję przepisy na gotowanie otwierając wiadomości systemowe? Tzn. te prezenty odbierając.
Bo nie przypominam ich sobie gdy graliśmy w zamkniętej becie, a dziwi mnie, że są akurat na gotowanie (Które właśnie maksowałem w CBT)...
ale to tylko 2 są bodajże które dostajesz (na 5 i na 8 level cooking-u) pózniej samemu musisz kupować u trenera w Bandilunie