Coś do Archlorda 2

można dodać do gildii nick :Istris strona Crunn :) z góry dzięki :)

Gildia Husaria już jest.

Frakcja Azumi

Przyjmujemy od 20lvl gdyż chętnych masa a miejsc jeszcze nie mamy tak dużo. Kasę się zbiera :)

Najlepiej mail ingame nick Xaros ofc lub aplikacja.

szukam gildi poki co archer 12 lvl zaczalem 1h temu wiek 25 i mam ts3 nick Steven

Który najlepiej serwer i frakcja by było was najwięcej?

Z tego co zauważyłem to Locan[EUROPE] tam gra najwięcej ludzi. Przynajmniej wczoraj jak pierwszy raz wchodziłem do gry to jako jedyny miał napis medium, a reszta low.

Gildie Polskie również są chyba 2 albo 3 po stronie Azuni.

Open Beta :)

W ogóle dziwne, że beta, a ludzi tak mało, no chyba, że naprawdę serwery mają bardzo pojemne...

Akurat jak gra startowała, to mnie musiało nie być. Niestety trafił się ważniejszy wyjazd niż wbijanie lvl'i :D
Ale wracam do gry od jutra. Mam nadzieję, że dobiję do was na tyle szybko, że znów będę mógł was healować jak się patrzy ;)

Polecam Archlord II, gierka pozytywnie zaskakuje. Na 10 lvl-u mamy takie przyjemne pvp że nie mogę się doczekać co będzie dalej;p

Przyjemne pvp.. sztywne jak cholera nie można nawet odskoczyć od przeciwnika jeszcze autoattack się wyłącza co chwila jak używa się skilli przynajmniej na archerze. Mogliby trochę ogarnąć to poruszanie postacią i fizykę bo tragedia.

Może jeszcze nieśmiertelność mają dodać łucznikowi żeby kolega był zadowolony ?

Przyjemne pvp.. sztywne jak cholera nie można nawet odskoczyć od przeciwnika jeszcze autoattack się wyłącza co chwila jak używa się skilli przynajmniej na archerze. Mogliby trochę ogarnąć to poruszanie postacią i fizykę bo tragedia.

autoatack wyłącza się jak ktoś cię zestunuje/rootuje itp, odskoczyć można , masz skilla na archer-rze do odblokowania, jak nie masz na sobie cc to działa zawsze w 100% , archer jest klasą range panie kolego, jak będziesz o tym pamiętał, to ci się będzie dobrze grało (ja tam w pierwszej linii nigdy nie stoje, zawsze bije z za pleców i bawię się zacnie)

Lagusio nie bądź śmieszny ja mówię o czymś zupełnie innym, czytaj ze zrozumieniem.. z resztą nie gram łucznikiem tylko sobie sprawdzałem a to przeszkadza również w walce archer vs archer bo nie wiem kiedy przerwie autoattack i nawet tego nie widać a postać stoi i nie strzela.

Mi chodzi o walkę 1vs1 i cc nie ma tutaj znaczenia stoisz, drugi łucznik stoi i lecą autoattacki + strzały ze skilli i podczas ich rzucania losowo w niektórych momentach postać przestaje strzelać, stoi i się patrzy a my obrywamy i przez takie coś można przegrać bo nie wiadomo kiedy ponownie trzeba kliknąć ppm żeby kontynuował autoattack. Z mobami w sumie też tak jest, przestaje strzelać po prostu. Co do odskakiwania chodzi mi o zwykłe skakanie na spacji, gdzie fizyka jest śmieszna i powinni to poprawić. Nie można uciekać od przeciwnika praktycznie chyba, że się całkowicie obrócimy.

Przerywany autoattack był już w CBT. Jest to coś co pewnie poprawią, przynajmniej taką mam nadzieję. Ale aktualnie wymaga to po prostu minimalnie więcej uwagi na walce...

ja mam autoatack pod "1" duzo lepiej i prościej go aktywować, nż klikając PPM czy 2xLPM na gościu, może dla tego nie zwracam na to uwagi podczas walki (z przyzwyczajenia z innych mmo często naciskam 1, mimo, że autoattack działa)

Tak z ciekawości, powstała już nasza gildia u orków? Bo patrząc na listę gildii nie widziałem Zergów :(

[Edit]
Ciekawostka dla healerów, coś na co ostatnim razem nie zwróciłem uwagi. Dwa punkty rozdane w inteligencję, dają jeden punkt leczenia. Sprawdziłem właśnie i przekłada się to w stosunku 1:1, tzn. Jeśli zaklęcie leczy 150 i aktualnie mam na dodatek 29 leczenia, to wyleczę się za 179.
Nie sądzę, by miało sens inwestowanie w inteligencję, jeśli chce się człowiek skupić tylko na leczeniu. Skoro dostaje się 2 punkty do rozdania co poziom... To jeden poziom, będzie się równał jednemu punktowi wyleczenia więcej (przy inwestowaniu tylko w int)...

jest u Orków , gildia Szlachta, tyle , ze na razie full osób, 10 level (maksymalny), zgłoszenie piszcie w temacie o gildiach

Wracając na chwilę do przerywania autoataku z tego co zauważyłem to następuje to chyba tylko i wyłącznie [ przynajmniej u mnie] gdy za szybko próbujemy odpalić łańcuchowe combo tzn. skill jeszcze nie skończył cooldown'a. Takie luźne spostrzeżenie, oczywiście mogę się mylić, że tylko w tym przypadku ale jak pisałem mi się właśnie to wtedy zdarza.

A ja mam trochę inne pytanie, które bardzo mnie nurtuje... Jednak nikt ze Szlachty mi nie odpisał, gdy pytałem na chacie gildii. Może tu ktoś będzie widział - czy tylko ja dostaję przepisy na gotowanie otwierając wiadomości systemowe? Tzn. te prezenty odbierając.
Bo nie przypominam ich sobie gdy graliśmy w zamkniętej becie, a dziwi mnie, że są akurat na gotowanie (Które właśnie maksowałem w CBT)...

ale to tylko 2 są bodajże które dostajesz (na 5 i na 8 level cooking-u) pózniej samemu musisz kupować u trenera w Bandilunie