Coś do Archlorda 2

Wysłałem już 38GB i nadal wysyłam, więc się załapiesz

Dzięki, dzięki już ściągnięte :)

A więc lista *potencjalnych* graczy na dzień dzisiejszy:

1. Senzej

2. Verixon (:*)

3. Marcin1509

4. MaDH8TTeR

5. HeartS

6. Awen

7. przemo123pl

8. grexterro

9. Maciek1989

10. Jafademunas

11. Forious

12. piku147

13. iNEK

14. RaVeN

15. Scarpetka

16. mati3464

17. Deedlebag

18. Xaorus

Czekam na dalsze zgłoszenia tutaj w temacie ;) TS'a ugadam dosłownie na dniach. Nazwę gildii poznacie bliżej startu cbt. Bez pośpiechu, wszystko spokojnie zorganizujemy ;) Być może jeszcze zagadam do kilka osób od siebie z pand ;)

Więcej pytań zadawajcie tutaj.

Pozdrawiam ^^

Także chętnie pogram... btw są dwa tematy? Nie lepiej jeden zamknąć i zbierać jedną spójną ekipę?

Ja też z chęcią pogram :) - in game: Xenon

Także chętnie pogram... btw są dwa tematy? Nie lepiej jeden zamknąć i zbierać jedną spójną ekipę?

A to już zależy od innych osób ;)

jako stary wyjadacz Archlorda zagram na 100 :) zapisz mnie tez :) nick w grze Drumboy

a wy juz aktywowaliscie kluczyki? Bo ja cos nie moge... guzik "submit" nie dziala. ( mozzila ff, chrome )

Drunk Pandaz :* ( Bedzie Szpadyzorka?:D )

Możliwe :P

Taa klucze aktywowane, klient na komputerze, zeszyt ze starymi dawnymi rozpiskami skałek, uników, realmów i skili odkurzony i oczekujący na biurku. Jeszcze poprawi się ocenki i raszuje level.

http://archlord2.wikia.com/wiki/Dungeons

Tutaj troche info na temat gry. Oj to nie będzie ten sam Archlord :>

Możliwe

bylo mi milo :)

ok kluczyk aktywowany ^^

Aby był grind. Reszta mnie nie interesuje. Jeśli z Lorda2 zrobią questownika to będę ostro zawiedziony.

Również zainteresowany! :>

Kluczyk aktywowany :D

Witam wszytskich, ja zdecydowanie zagram w nowego Archa. Tyle lat w tej grze to masakra. Od Abo, CM po Webzena. Jedyny słuszny fanpage i setki godzin w grze. Liczę, ma spory odzew Polskiej społeczności z Archlorda.

Pozdrawiam.

Jutro stworzę nowy temat z wszystkimi informacjami dot. gildii ;)

Aby był grind. Reszta mnie nie interesuje. Jeśli z Lorda2 zrobią questownika to będę ostro zawiedziony.

Dokładnie jestem takiego samego zdania. Jedyne questy jakie robilem za czasów "jedynki" to były te około 70 lvla (na "zwykłej mapie"), a expilo się na Ice of Land.

Jednak jestem przekonany i to niestety, że będzie to questownik.

Xaros! Chylę głowę. Pierwszy solidny, polski fanpage Archlorda i pamiętne początki w Twojej gildii ;) Wtedy jeszcze pod innym nickiem, łał legenda odżywa. Jeśli będziesz działał w sprawie nowej strony na temat Archlorda to chętnie wspomogę w tworzeniu i opracowywaniu treści.

UP wiesz co jest najgorsze? że to już nie ta sama, 1 część z klimatem i masowym aoe.

Na jakim serwerze graliście? Bo ja jeszcze grałem kiedy nie łączyli serwerów, a mianowicie na serwerze Brumhart i dla mnie jedyną słuszną gildią była gildia Bastylion + ich akademia (chyba) Szwadron. Ojj to były czasy :/

Grałem na Ciripusie, Gaihonie, Brumharcie, Evangardzie. W sumie na wszystkich poza tymi wprowadzonymi przez Webzena gdzie okropnie wyglądała sprawa rynku zbytu. Kompletnie inna ekonomia strasznie mnie denerwowała.

Może jakiś meeting wcześniej zróbmy i ustalmy kto kim będzie grał itp ?