Coś do Archlorda 2

TS mmorpg.org.pl Czeka na solidną dawkę nowych userów do pogawędki. Jestem skory wpaść w sobotę na pogadankę z wszystkimi tutaj obecnymi w celu ustalenia szczegółów.

A więc.....

10 x RedBull
5 x VIP z biedroniki
Tabletki Energetyczne
Kroplówka
Zapas żarcia

Możemy Grać :)

No coś w tym rodzaju. Ja lecę po tron jednego z dziesięciu polaków w zdobyciu max lvl :D

@UP Heh możesz liczyć minimum na drugie miejsce :D

Miejmy nadzieje, że nie upadnie tak szybko jak inne wychodzące gry.

Zależy w sumie czy gra spełni moje oczekiwania, ale póki co są one ogromne i dlatego jaram się ostro. Pewnie będę też nagrywał swoją przygodę z lordem ewentualnie przygody gildijne.

Bastylion z bruma to większość z Husarii, pod przywództwem Mediall'a i bycie Archlordem, to jest to :) Xaorus, jeśli grind będzie rodem z jedynki, to będziesz musiał mieć tyle czasu co pierwszy Cap lvl na brumie czyli harrypl, koleś był online praktycznie 24/7 :P

PS: Miło słyszeć, że są ludzie którzy nadal pamiętają stronę, która przyciągneła tak wielu polaków do Archlord'a :)

No własnie Xaros. Masz jakiś kontakt z Mediallem? Bo ekipa była wtedy przednia.

Tak za Codemastera ten grind był faktycznie straszny ale już w Webzen 50-60 to kwestia 3-4 dni. Z resztą sam drop w 1 to była trudna sprawa. Pamiętam jak biegałem w rarkach natomiast za czasów Webzena od 15 lvl unique na porządku dziennym. Lotały tak często, że w pewnym momencie nie miały wartości. Ja osobiście największy problem miałem z wbiciem pierwszej postaci na 90 w Webzenie. Później farmiło się nią "nowe" realmy i przerzucało na nowe postacie. Jakoś to leciało.

Piszę się również; ) Miejmy nadzieję, że 2 będzie chociaż w połowie tak dobra jak 1;D

jak próbuję ściągnąć wyskakuje mi wykrycie wirusa "prawdopodobnie nieznane zagrożenie NewHeur_PE wirus" co to takiego ?

Dobra, widzę że mamy spore zainteresowanie, więc temat stworzę dzisiaj, w okolicach północy.

Zbrójcie się, zbrójcie, mimo że to cbt to nolife będzie ostry! :D

no lajf to bd mial po pracy dopiero ^^

ale lepiej sie nie nakrecac bo okaze sie ze gra nie spelni naszych oczekiwan.

ustalcie jednego ts3. Bo ty Rejp obiecales ts-a jako zalozyciel tematu i Xaorus podal wczesniej w temacie tsa mmorpg.org.

Wszystko jeszcze uzgodnimy wspólnie, tymczasem w sobote zapraszam o godzinie 17 na ts'a mmorpg.org.pl :)

Postaram sę być. Fakt faktem liczę, że pojawi sie u nas quilathe, zoonk i reszta

Licz na nowych ludzi, a nie swoich wybranych ziomkow. Mamy stworzyc spójna ekipe, a nie obozy podzielone na znajomych i randomow.

Również się piszę. Czekam na jakieś konkretniejsze informacje co do serwera i ts'a

Serwer na becie prawdopodobnie będzie 1. W sobotę o 17 spotkamy się na TS mmorpg.org.pl. Postaram sie zorganizować dział dla naszego teamu.

Damy radę ;) Ugadam się z ludźmi i stworzymy jeden, wielki temat. ^^

Już zorganizowałem channel na ts mmorpg.org.pl ;) tak więc mamy swój pokój

Również bardzo chętnie pogram w 2 czesc :) czekam do 17 ; >