Coś na GBA (emulator)

Nie mam (nadal <_< ) przyzwoitego neta, a chciałbym pograć w coś ciekawego, ale jednocześnie ważącego mało. Do głowy wpadło mi granie na pececie przez emulator GBA lub Nintendo DS. I tutaj zwracam się z pytaniem do was :). Polecicie mi coś ciekawego? Grałem już w Poki do serii diamond/pearl/platinum, wszelakie Zeldy i chyba te 2 serie podpadły mi najbardziej, ale były również inne tytuły. Tak więc czekam na wasze propozycje, bo strasznie mi się nudzi i nie mam w co grać.

Jeśli chcesz coś ciekawego co mało waży (550 mb) to polece Ci Penumbra Overtrue (albo inne części tej gry) Gra jest masakryczna podobna do Amnesi lecz moim zdaniem trzeba więcej myśleć

@Edit

Na GBA polecam Shining soul 1/2 obie części znajdziesz w necie po polsku. Dobry RPG dużo klas baa nawet itemy z bonami :D

Nawet te 550MB to za dużo, poza tym podziękuję za horrory. Jednak wolę pograć sobie spokojnie wieczorami ;) .

Polecam Final Fantasy III na GBA. Jak dla mnie pozycja obowiązkowa dla każdego fana RPG. :)

ja zdecydowanie polecam Golden Sun Pl i Golden Sun 2 (nie wiem czy jest po polsku druga część), może dragon ball Legacy of Goku, Harvest Moon.

Legacy of Goku grałem, postaram się wykorzystać resztę propozycji. Możecie dawać więcej oczywiście :).

Ja grałem kiedyś w bakugany i Bleacha na DS'a nawet fajnie gierki. W bakuganie kupowałeś karty, bakugany itp. było rzucanie w odp. kierunku i o odpowiedniej sile tak by na daną karte otwarcia wpadło. Troche gra strategiczna :P. Bleach klasyczna bijatyka. Jeszcze możesz spróbować Naruto Shippuuden Shinobi Retsuden

bijatyka w 3d kilka specjalnych technik (info na yt) oraz ciekawy sytem kombo jak dla mnie^^.

Sword of Mana na GBA i Children of Mana na DS

A ja polecam Shining Soul 2! Gra jet świetna, łatwa w obsłudze. Świetny RPG ! Graficznie jest super, gra jest dość długa, ma sporo zagadek do rozwiązania(ukyrytch). Klas jest nawet sporo!

-Łucznik(elf) (łuk lub lance, które się rzuca)

-Tank(smok) (kula lub chyba miecz)

-Healer(human) (kula/staff/książka)

-Black Wizard(h-vampire, h-human) (staff/książka)

-Warrior(human) (Miecz)

-Wizard(human) (Staff/książka)

-Assassin(Lis) (pazury lub sztylety)

-Ninja(Human) (Miecz lub chyba sztylety)

-Dark Wizard - po przejściu gry(dość słaby mag)

Można nawet modyfikować wygląd postaci ! xD

Książki służą do używania czarów atakujących. Większość klas używa książek do wyczarowania np. pomocniczego peta(U łucznika).

Są skille, jest ich wystarczająco na klase.

Polecam też Baldur's Gate: Dark Alliance.

Te dwie gry są podobne, lecz w innym klimacie.

Advance Wars 1 i 2.

Golden Sun 1 i 2 oraz 3 na DS.

Jak przypadły ci do gustu poki to polecam hack Pokemon Blaze Black na DS. Wszystkie pokemony z wszystkich generacji plus wymagające walki. W ogóle warto się pobawić w sprawdzenie niektórych hacków bo takie Flora Sky czy Light Platinum całkiem niezłe są, chociaż całych przejść nie przeszedłem.

Final Fantasy Tactics - Wciągająca, choć może jakoś na początku nie porywa.

Megaman Battle Network wszystkie części.

Trochę tego jest tak naprawdę ;p

A wwe SVR na NDS ??

polecam grę "final fantasy tactics advance"

Poki na gba wszystkie części bo widzę że grałeś tylko na nds xd Polecam wciągają na maksa w końcu to poki xD

Nie mam (nadal <_< ) przyzwoitego neta, a chciałbym pograć w coś ciekawego, ale jednocześnie ważącego mało. Do głowy wpadło mi granie na pececie przez emulator GBA lub Nintendo DS. I tutaj zwracam się z pytaniem do was :). Polecicie mi coś ciekawego? Grałem już w Poki do serii diamond/pearl/platinum, wszelakie Zeldy i chyba te 2 serie podpadły mi najbardziej, ale były również inne tytuły. Tak więc czekam na wasze propozycje, bo strasznie mi się nudzi i nie mam w co grać.