Coś na zbicie czasu via www

Siema, szukam typowej gry przez przeglądarke na zabicie czasu. Polecacie coś? Interesują mnie klimaty samurajskie itp.

Z kategorii gier samurajskich nie znam niestety żadnej pozycji, natomiast mogę ci polecić parę tytułów którymi sam zabijałem czas :

The Crims - Jeżeli kiedyś w to grałeś możesz poczuć lekkie zdziwienie ponieważ gra trochę się pozmieniała, jednak nie straciła swojego urok. (Jeśli się zdecydujesz na grę, napisz do mnie na priv podam ci parę wskazówek jak dość łatwo i szybko nabić respekt oraz kasę a co za tym idzie czerpać satysfakcję z gry. Btw. Nie chodzi mi o kukłowanie,bugowanie itp. Wszystko zgodnie z zasadami gry)

Gladiatus - Hm, sprawa wygląda tak : Zawsze jak zaczynałem grać kupowałem Centuriona za SMS - Moim zdaniem tylko w ten sposób gra w tą pozycje może przynieść jakieś konkretne wyniki, gdyż gra bez dodatków za pieniądze jest monotonna i szybko się nudzi. Tak więc jeśli masz parę złotych na koncie warto zainwestować, opłaci się w uśmiechu na twarzy :).

My Mafia- Gra ciekawa, inna niż wszystkie i w dodatku kontorlujemy swoją postać w czasie rzeczywistym. Ciekawa fabuła, czasami śmieszne momenty. Sprawdź może przypadnie ci do gustu.

BiteFight- Gra o walce między wilkołakami a wampirami. Kiedyś nie polecił bym ci tej gry, natomiast po paru latach i pewnych poprawkach/udoskonaleniach gra może wciągnąć.

Polityczne Gierki- Gra o politykach... Ale wciąga i naprawde fajnie to wszystko wygląda - Jeżeli zdecydujesz się na tą pozycje mogę ci podać sposób z którym znajdziesz się w pierwszej 100/50 w ciągu dosłownie 10-30 sekund... Oczywiście wszystko zgodnie z zasadami (no może troszke wykorzystujemy prostego buga:P).

Więcej nie pamiętam ale pewnie dlatego że nie zwróciły mojej uwagi, tak więc mam nadzieję że pomogłem :) Pozdrawiam serdecznie ! :ph34r:

Margonem, TAERN

Zły dział. Zamykam.

Siema, szukam typowej gry przez przeglądarke na zabicie czasu. Polecacie coś? Interesują mnie klimaty samurajskie itp.