Aion EU - Najlepsza opcja na zabawę w endgame. Gold packi można spokojnie skombinować w grze nawet jako casual. Jeśli już chcesz koniecznie płacić to na allegro są za 13-15 zł. Więc miesięczny abonament do wysokich nie należy.
Path of Exile - Jutro startuje na Steamie i ma dość duże community. Nowa gra, która rozwija się bardzo przyjemnie. Ogólnie doskonała odskocznia od Diablo 2/3.
World of Warcraft - Jest opcja na tani abonament poszukaj w necie ![:)]()
Tera Online - Tutaj polecam USA bo na EU strasznie mi lagowało. Czasem też optymalizacja strasznie nawala. Jeśli będziesz miał z nią problem to podeślę ci poradnik.
World of warcraft !!! jesli nie masz kasy na globala to jest duzo privowP.Sgralem w aiona ale ta gra mnie odrzucila tym ze kiedys niechcacy wbilem do wodu i postac utopila sie jak w gta vice city zal ! a po za tym nie ma to jak wybrac klase stzrelca i bic z mieczyka do 10 lvl kocham takie uposledzenia- brak wierzchowcow a te pseudo "latanie" mozliwe tylko w niektorych miejscach i to bardzo krotkie - ciagle te same mooby tylko zmieniony kolor i nazwa strasnie to pokazuje jaka ta gra jest taniaa co do tery to tam jest tylko grafa ladna questy porozpier... po calej mapie a idz pan w chu !!!polecam konkretna gre legende mmorpg WoW!!
Co do twojego wpisu to radzę się douczyć. Strzelec zaczyna z giwerą i nie wiem po jakiego grzyba zakładać miecz skoro nie ma on na niego umiejętności. Ba! Nawet nie wiem czy się da.
Wierzchowce są. Latania jest dość. Serio, musisz trochę poczytać bo grę zakończyłeś pewnie na 10 poziomie, który bije się godzinę na grind farmie.
Moby nie są te same. W lore (teraz jest po naszemu) możesz wyczytać czemu ta sama rasa mieszka w kilku miejscach na planecie. Na naszej planecie jest podobnie. To takie niesamowite, ze wszędzie spotykamy koty. Tylko takie z innym futrem i pyskami...