Thief bardzo dobra gierka polecam ci ten właśnie tytuł.
Coś w stylu Assassins Creed
Powiem tak... Splinter Cell cała seria , i Batman arkham asylum i arkham city , najlepszego gry tego typu ^^
Widzę, że muszę odświeżyc trochę ten temat
Podawajcie jeszcze jakieś skradanki, gry z cichym zabijaniem itd.
I proszę was abyście nie powtarzali gier tylko żeby nabić kolejnego posta
Hm, dużo zostało już powiedziane, ale spróbuje coś wyszukać.
Z tych niezbyt popularnych to:
Death to Spies - jedynki lepiej nie ruszaj, za to dwójka Moment of Truth jest całkiem grywalna. W grze jesteś szpiegiem z okresu II wojny światowej.
Marc Ecko's Getting Up - w grze jesteś graficiarzem, chodzisz po różnych stacjach metra / budynkach, tworzysz grafitti, rżniesz jakichś ludzi, grałem lata temu na Xboxie (tak, tym pierwszym) i gra jest całkiem niezła.
Saboteur - bardzo nietypowy skradacz. II wojna światowa, Francja chcę wyzwolić się od niemiec. Gra jest raczej podobna do GTA, jednak są elementy skradankowe rodem z AC.
No i to by było na tyle (raczej), good luck .
Dodam jeszcze, że najbardziej polecam Ci ostatnią pozycję, gra słabo oceniana, ale wg. mnie naprawdę świetna, ma wiele ciekawych rozwiązań, polecam przynajmniej spróbować ^^.
Aczkolwiek najbardziej odpowiedni dla Ciebie jest Death to Spies: Moment of Truth, gra strasznie trudna, i taktyczna, nie możemy tu praktycznie w ogóle strzelać, trzeba wszystko dokładnie planować.
Hm, dużo zostało już powiedziane, ale spróbuje coś wyszukać.Z tych niezbyt popularnych to:Death to Spies - jedynki lepiej nie ruszaj, za to dwójka Moment of Truth jest całkiem grywalna. W grze jesteś szpiegiem z okresu II wojny światowej.Marc Ecko's Getting Up - w grze jesteś graficiarzem, chodzisz po różnych stacjach metra / budynkach, tworzysz grafitti, rżniesz jakichś ludzi, grałem lata temu na Xboxie (tak, tym pierwszym) i gra jest całkiem niezła.Saboteur - bardzo nietypowy skradacz. II wojna światowa, Francja chcę wyzwolić się od niemiec. Gra jest raczej podobna do GTA, jednak są elementy skradankowe rodem z AC.No i to by było na tyle (raczej), good luck .Dodam jeszcze, że najbardziej polecam Ci ostatnią pozycję, gra słabo oceniana, ale wg. mnie naprawdę świetna, ma wiele ciekawych rozwiązań, polecam przynajmniej spróbować ^^.Aczkolwiek najbardziej odpowiedni dla Ciebie jest Death to Spies: Moment of Truth, gra strasznie trudna, i taktyczna, nie możemy tu praktycznie w ogóle strzelać, trzeba wszystko dokładnie planować.
Pobrałem Death to Spies: Moment of Truth, ale niestety mam błąd, a dokładniej :
Application load error P:0000065434
Co robić ? Z góry dzięki za pomoc
Ja ci polecę jeszcze Watch Dogs
[media=]
nic dodać nic ująć filmik mówi sam za siebie
Zapomniałeś tylko dodać, że gra jeszcze nie wyszła, ale to taki mały szczegół. Swoją drogą, fajnie się prezentuje.
Nie ma jak podawać gry, która prawdopodobnie będzie na następną generację konsol, a tak poza tym to polecam Hitmana.
Witajcie. To znowu ja Poszukuję gry, która jest podobna do Assassins Creed. Chodzi mi tutaj głównie o zabijanie. Ciche, wymagające myślenia. Takie jakie " miało być " w AC, ale niestety nie jest..
Grafika musi być miła dla oka dźwięki też
Podawajcie wszystkie gry jakie znacie w tym stylu. Sprzęt nie gra roli i tak spróbuję wszystkiego
Z góry dzięki za pomoc.