Coś w stylu Assassins Creed

Thief bardzo dobra gierka polecam ci ten właśnie tytuł.

Powiem tak... Splinter Cell cała seria , i Batman arkham asylum i arkham city , najlepszego gry tego typu ^^

Widzę, że muszę odświeżyc trochę ten temat ;)

Podawajcie jeszcze jakieś skradanki, gry z cichym zabijaniem itd.

I proszę was abyście nie powtarzali gier tylko żeby nabić kolejnego posta -_-

Hm, dużo zostało już powiedziane, ale spróbuje coś wyszukać.

Z tych niezbyt popularnych to:

Death to Spies - jedynki lepiej nie ruszaj, za to dwójka Moment of Truth jest całkiem grywalna. W grze jesteś szpiegiem z okresu II wojny światowej.

Marc Ecko's Getting Up - w grze jesteś graficiarzem, chodzisz po różnych stacjach metra / budynkach, tworzysz grafitti, rżniesz jakichś ludzi, grałem lata temu na Xboxie (tak, tym pierwszym) i gra jest całkiem niezła.

Saboteur - bardzo nietypowy skradacz. II wojna światowa, Francja chcę wyzwolić się od niemiec. Gra jest raczej podobna do GTA, jednak są elementy skradankowe rodem z AC.

No i to by było na tyle (raczej), good luck :).

Dodam jeszcze, że najbardziej polecam Ci ostatnią pozycję, gra słabo oceniana, ale wg. mnie naprawdę świetna, ma wiele ciekawych rozwiązań, polecam przynajmniej spróbować ^^.

Aczkolwiek najbardziej odpowiedni dla Ciebie jest Death to Spies: Moment of Truth, gra strasznie trudna, i taktyczna, nie możemy tu praktycznie w ogóle strzelać, trzeba wszystko dokładnie planować.

Hm, dużo zostało już powiedziane, ale spróbuje coś wyszukać.Z tych niezbyt popularnych to:Death to Spies - jedynki lepiej nie ruszaj, za to dwójka Moment of Truth jest całkiem grywalna. W grze jesteś szpiegiem z okresu II wojny światowej.Marc Ecko's Getting Up - w grze jesteś graficiarzem, chodzisz po różnych stacjach metra / budynkach, tworzysz grafitti, rżniesz jakichś ludzi, grałem lata temu na Xboxie (tak, tym pierwszym) i gra jest całkiem niezła.Saboteur - bardzo nietypowy skradacz. II wojna światowa, Francja chcę wyzwolić się od niemiec. Gra jest raczej podobna do GTA, jednak są elementy skradankowe rodem z AC.No i to by było na tyle (raczej), good luck .Dodam jeszcze, że najbardziej polecam Ci ostatnią pozycję, gra słabo oceniana, ale wg. mnie naprawdę świetna, ma wiele ciekawych rozwiązań, polecam przynajmniej spróbować ^^.Aczkolwiek najbardziej odpowiedni dla Ciebie jest Death to Spies: Moment of Truth, gra strasznie trudna, i taktyczna, nie możemy tu praktycznie w ogóle strzelać, trzeba wszystko dokładnie planować.

Pobrałem Death to Spies: Moment of Truth, ale niestety mam błąd, a dokładniej :

Application load error P:0000065434

Co robić ? Z góry dzięki za pomoc ;)

like_a_sir.png

Ja ci polecę jeszcze Watch Dogs

[media=]

nic dodać nic ująć filmik mówi sam za siebie :)

Zapomniałeś tylko dodać, że gra jeszcze nie wyszła, :P ale to taki mały szczegół. Swoją drogą, fajnie się prezentuje. :)

Nie ma jak podawać gry, która prawdopodobnie będzie na następną generację konsol, a tak poza tym to polecam Hitmana.

Witajcie. To znowu ja ;) Poszukuję gry, która jest podobna do Assassins Creed. Chodzi mi tutaj głównie o zabijanie. Ciche, wymagające myślenia. Takie jakie " miało być " w AC, ale niestety nie jest.. <_< Grafika musi być miła dla oka dźwięki też ;) Podawajcie wszystkie gry jakie znacie w tym stylu. Sprzęt nie gra roli i tak spróbuję wszystkiego ;) Z góry dzięki za pomoc.