Witajcie. To znowu ja Poszukuję gry, która jest podobna do Assassins Creed. Chodzi mi tutaj głównie o zabijanie. Ciche, wymagające myślenia. Takie jakie " miało być " w AC, ale niestety nie jest..
Grafika musi być miła dla oka dźwięki też
Podawajcie wszystkie gry jakie znacie w tym stylu. Sprzęt nie gra roli i tak spróbuję wszystkiego
Z góry dzięki za pomoc.
Coś w stylu Assassins Creed
Hitman.
Może nieco starsza seria Thief? W sumie to bardziej skradanka, ale myślę, że się nadaje .
Być może trochę deus:ex..
Prince of persia wszystkie części
gdzie w PoP masz ciche zabijanie ? Pod wzgledem "wygimnastykowania naszego bohatera" jest ok, ale walka to zupełnie co innego.
Najbardziej zaciekawiła mnie gra " Thief ". Aczkolwiek postaram się sprawdzić także pozostałe
Zagraj w serie "Thief", myślę że nie pożałujesz. Ponadto aby Ciebie nakręcić napiszę Ci, że wkrótce ukaże się 4 część tego tytułu, który moim zdaniem przebije tego typu "skradankowe" tytuły. (:
Myślę, że nowy hitman Ci się spodoba. Jeszcze jeden tytuł mi przychodzi do głowy - splinter cell
Może i nie jest to jakaś super skradanka ale mozna zabic na upartego po cichu , ONI , mało znane
A ja polecam ci grę velvet assasin w której chodzisz agentka wywiadu i po cichu zabijasz nazistów
Tenchu,Metal Gear Solid.
gdzie w PoP masz ciche zabijanie ? Pod wzgledem "wygimnastykowania naszego bohatera" jest ok, ale walka to zupełnie co innego.
ja w ac tez nie widziałem cichego zabijania
Najlepszą skradanką jest oczywiście Sprintel Cell.
ja w ac tez nie widziałem cichego zabijaniaA grałeś chociaż w AC ? Pełno jest misji, w których musisz wyeliminować tylko 1 osobę, lub każdą osobę lecz w taki sposób aby pozostałe tego nie odkryły. Oczywiście jest jeszcze inny styl grania, robienia burdy, wbicie na plac główny, ściągnięcie wszystkich, ilu się tylko da i impreza. Jednakże nie każdą misję tak przejdziesz, ponieważ dowódców każdego zamku/wieży trzeba zabić nie będąc wykrytym. (:
też polecam Hitman'a lub Thief obie gry jeśli chodzi o ciche zabijanie są świetne
Zdecydowanie seria Thief. O ile dwie pierwsze czesci są co "najwyżej" bardzo dobre, o tyle trzecia już to majstersztyk. No i wiadomo, Hitman, tutaj tak samo najlepsza jest ostatnia czesc.
Zaciekawił mnie Thief - Deadly Shadows, ale niestety nie mogę znaleźć nigdzie pełnej wersji ( za darmo ). Czy wiecie skąd mógłbym pobrać tą grę za darmo ? Mogą być bezpośrednie linki do downloadu
A torrenty? Większość rzeczy znajdziesz.
Na 2 stronach z torrentami, na których jestem zarejestrowany niestety nie ma seedów czy tam peerów ( nie jestem pewny co jest odpowiedzialne za szybkość ściągania ). Poczekam jakiś czas może zacznie lecieć. ;/
@EDIT
Znalazłem jeden torrent, w którym są wszystkie (trzy) części Thief.