Coś w stylu GTA

Mam pytanko. Może znacie jakieś fajne gry, które są podobne lub mają styl GTA ? Grałem w driv3r i nowszą wersje, w GTA oczywiście SA, VC, 3 . Myślę nad grą Wheelman. Mój komp :

2 GB ram

procek dwu rdzeń

karta GeForce 7600GT

Więc jak wam coś wpadnie do głowy to piszcie ;)

Ja osobiście bardzo polecam Saints Row 2 jeszcze lepze niż GTA i nawet fabuła super.

Ja osobiście bardzo polecam Saints Row 2 jeszcze lepze niż GTA i nawet fabuła super.

Znaczy miałem Saint Row 2 tylko wiesz na moją kartę graficzną to zbytnio dobrze grafika się nie prezentowała.

saint rows nie jest lepsze od gta. Jest duuuzo gorszy.

moze Bully?

Total Overdose

Zobacz sobie jest to ostatnie zadanie

Oczywiście teren jest otwarty ale są również zadania w jungli,a tam masz mniejsza swobode^^

Bullet Time robi wrażenie i inne power up'y.

Grafa szału nie robi ale grywalne.

Prototype troche podobne do gta

Dziękówa wszystkim za odpowiedzi. Może spróbuję każdej gry po kolej. Ale na początek może bully lub tą Total Overdose. Zobaczy się. ;)

Polecam klasykę:Mafia i jeszcze trochę wyjdzie Mafia II

A jeśli ktoś byłby ciekawy mmoGTA to radze czekac na APB(All points bulletin czy jakoś tak)

nie ma takich gier poza mafia ;] prototype to inny gatunek kolego @up

z ta karta nie pograsz w gta 4 wiec pozostaje ci mafia, ktora swoja droga jest lepsza od gta p;

Jak to nie ma? Bully jest takim gatunkiem. Akcja jest jak wyjeta z GTA, tyle, ze z miasta przenosi nas do szkoly. Gra od R*

Mafia rzeczywiście fajna gierka przeszedłem z 3 razy :) gorąco polecam.

Tak !! Grałem mafię. Przeszedłem ją. Ale pamiętam raz jak się zawiesiłem na misji co było trzeba taki od pociągu wagon puścić, znaczy było trzeba strzelić przed wagon w śrubę, a ja nie mogłem skapowac o co chodzi. Fajna zadymka była na wsi. Mafia to porządna gra.

Jeżeli ci się podobało to Mafia 2 powinna ci się podobać również :) Ja czekam i będę kupował.

TAk. Tylko ta mafia 2 ciekawe kirdy wyjdzie. Recenzja i tak dalej to już były w wakacje.

a co do tej gry podobnej co ma być MMO GTA to chyba można sobie lepiej zagrać w GTA SAMP. Fajnie się gra. Tylko mi coś nie działa.

TAk. Tylko ta mafia 2 ciekawe kiedy wyjdzie. Recenzja i tak dalej to już były w wakacje.a co do tej gry podobnej co ma być MMO GTA to chyba można sobie lepiej zagrać w GTA SAMP. Fajnie się gra. Tylko mi coś nie działa.

Kuboszku interwencja! Ręce mi opadają. Uważam ,że temat można uznać za skończony.

Podobne do GTA hmm chodzi Tobie o klimat czy o samą swobodę?

Polecam klasykę:Mafia i jeszcze trochę wyjdzie Mafia IIA jeśli ktoś byłby ciekawy mmoGTA to radze czekac na APB(All points bulletin czy jakoś tak)

Crracked, ja pisałem do tego posta. Więc o to mi chodziło.

A temat można zamknąć.

Mam pytanko. Może znacie jakieś fajne gry, które są podobne lub mają styl GTA ? Grałem w driv3r i nowszą wersje, w GTA oczywiście SA, VC, 3 . Myślę nad grą Wheelman. Mój komp :

2 GB ram

procek dwu rdzeń

karta GeForce 7600GT

Więc jak wam coś wpadnie do głowy to piszcie ;)