Coś więcej, niż zwykły team

To nie jest zwykła ekipa, to jest drużyna która ma być doświadczona i gdzieś dojść.

Eu-west League Of Legends, nick "DeusMort".

- 17 lat

- dobry angielski

- ok. 2 lata doswiadczenia w LoL'a

- ok. 8 lat doswiadczenia w MMO

- esl itd. ogarniety

steam : hdoen123

Btw. czy napewno owa nazwa jest poprawna? Bo cos mi sie nie klei Become "a" Better bez rzeczownika. Raczej Be Better albo cos w stylu Become a Better Person [to tylko przyklad]. (tak mi sie przynajmniej wydaje, nie chce zeby to wygladalo na filozofowanie).

Ja mogę zagrać w : HoN'a, LoL'a, DOTA'e 2, CS'a 1.6 (Preferuję HnS), TF'2 (Premium).

Steam : minimotys

GG : 10646714

Ja bardzo chetnie zagram w tf2 lub WoW (global ofc)

Steam : Patrolix

Zgłaszam się do LoL'a, CS'a 1.6 , CoD'a 4 , CoD'a 2, Guild Warsa 1/2

- 18 lat

- ESL, CB czyste nie zbanowane

-LOL 2 lata

-Cod 2 3+ lat

-Cod 4 od premiery

-Guild Wars 2+ lat

- CS - Członkostwo od: August 6, 2008 --- Jeszcze z pół roku na Non steamie.

ja także zgłaszam się do Lola

steam:davidek2322

@All

Proszę wszystkich o dodanie mnie do znajomych na steam : stara999. Zostaniecie dodani do grupy i informowani nt. strony i innych rzeczy związanych z teamem.

@Edit

Zapraszam też na Raidcall'a, mój nick : s3nsed.

ID Grupy : 4636154

Jeszcze nic nie powstało. Poczekajcie ażstrona zostanie zrobiona. Ja narazie forum ogarniam.

Ventrilo 2.1.4

91.204.162.204 : 3827

Piszę się na LoL'a EU NE no i może na Cabala ale tam jestem zielony choc mogę zacząc na Jupiterze.

Lat:15

LoL:doświadczenie 2 lata

A ogólne doświadczenia z mmo to już chyba z 5 lat.

Proponuję przenieść się na STEAMA, może niech osoby zainteresowane po prostu piszą tutaj w co chcą grać + dane kontaktowe, dzięki którym będą zapraszane do grupy ? Bo zaczyna robić się syf jeden pisze o czymś, drugi o czymś innym, inny jeszcze komuś coś odpowiada/opowiada.

Witam jestem chętny na

-Aion

-CS 1.6/CSS

-TF2

-LOL

-QuakeLive oraz ogólnie free FPS.

Raidcall Staxax.

Steam http://steamcommunity.com/id/staxax

też bym z wami pogramł

- CS 1.6 gram z 7 lat, STEAM jest, ogarniam trochę, adminowałem na kilku serwerach

- LOL 30 lvl, jeszcze nie grałem w rankingowych meczach, gram Wukongiem, Voliberem, Veigarem, Master Yi, Fiora, ww, Skraner jungla (czasami), poppy. EU- west (codziennie z 2 meczyki zagram)

- z mmo aktualnie na ostro RIFT, gra moim zdaniem wymiata. Palladyn lvl 25 serwer "Steampike"

- planuje zakupić GW2 ale poczekam aż wyjdzie, preordery mnie nie rajcują

- mam też konto na AION 30 lvl assasin

imie: jakieś tam mam, nicki Arkadi, FlashGordon

znajomość angielskiego: do you speak enlgish ? yes i don't !

pozdro 600

Jeżeli jest to naprawdę coś ambitnego to zgłaszam się do teamu do gry LoL. Jak będzie flame i rage w teamie typu

OO TY C*OTO STEALUJESZ MI KILLE
to ja odpadam.

Nick : Fail0verflow

Lvl 30

1400 ELO +

skype fail0verflow1

głownie pozycja ad carry.

EU WEST

Zgłaszam się do League of Legends :

-ok. 2 Lat doświadczenia w samym lolu

-ok. 6-7 lat MMO

-Serwer EUW

-ESL itd. itp. ogarnięty

-Angielski na dosyć dobrym poziomie

Steam: riko15

In-game : Decrevi

Zgłaszam się do TF 2 i cabala ;p

Skajpaj Szymonolk

GG 37142482

Narazie powstało tymczasowe forum na ogarnięcie wszystkiego potem się przeniesiemy na .eu.

Kiedy dostaniemy coś więcej informacji co i jak z tymi teamami?

Spokojnie, pracujemy. Zawsze możecie z nami pogadać na Raidcallu. S3nsed powinien wam udzielić jakiś informacji

Fajnie by bylo, jakbyscie ogarneli szybciej te forum. Nie zebym pospieszal, bo z pospiechu nic dobrego nie wychodzi, ale bym mial ogolne rozeznanie o co w tym wszystkim chodzi i jak to bedzie wygladalo.

Moje gg: 8739226 jkbc

Takze, czekam z niecierpliwoscia na pierwsze wyniki waszych prac^_^.

@EDIT

Krige do supporta na linii ktory by Ci zabijal wrogow nie mial bys zadnych pretensji??