Coś więcej, niż zwykły team

Wazzup ? Mam zamiar stworzyć multigamingowy zespół, ze stroną ( co do webdesignu, znam się trochę na tym, więc nie będzie problemu, czy to jakaś subdomena dla klanu cs, czy też forum pod przemo, IPB, lub vBulletin dla innych ,,dywizji" ), w którym będzie się mieścić kilka, jak nie kilkanaście ( to już zależy od Was ) dywizji. Myślę, że projekt będzie miał nazwę Become a Better, oczywiście, jeżeli pojawią się inne, oryginalne nazwy i zostaną zaakceptowane przez większość, to nie ma żadnego problemu, w końcu to Wy ( no i ja :D ) tworzycie cały ten zespół.

Mój projekt zakłada :

- że to Wy, gracze podajecie się na ,,opiekunów" dywizji, oczywiście, jeżeli posiadacie jakieś większe osiągnięcia i skill'a ( tj. np. w CS'ie, TF'ie 2 i innych tego typu FPS'ach ), 30 lvl'e w LoLu, czy też Hlvl ( nie wiem który ) w HoN'ie i innych MOBA, a także Dota, high lvl'e w typowych mmorpg, takich jak np. :

* Cabal

* Metin2

* Flyff

* WoW

etc.

- Żadnych składek, chyba, że na serwery, nie będzie to wymagane, chyba, że będziecie nalegać i posiadać jakieś drobne ( 2-10zł miesięcznie, czy to przelew, czy sms ).

( tu dodam, jeśli coś wpadnie do głowy )

Moje oczekiwania :

- Każdy posiada mikrofon ( porozumiewać będziemy się na Raidcall'u. Radzę poczytać o tym programie i pozbyć się przeróżnych ventrilo, mumble, czy też TS'a.

- NIE OBCHODZI MNIE WASZ WIEK :

* Jeżeli macie 5 lat i mutacje, nie gadacie od rzeczy, wiecie, co mówicie i ,,ogarniacie" w danej grze, to nie ma problemu, byście byli w zespole

- Zgranie, Team Play

* Jeżeli mamy być drużyną, niezależnie, w jakiej jesteśmy dywizji, okazujemy sobie szacunek. Nie ważne, czy ktoś jest od nas o 10, 50 czy 100lvl'i gorszy, lub, czy ma steam'a z 2k12.

- Średnia / Zaawansowana znajomość języka angielskiego. W zespole będą także osoby spoza Polski.

Jak to ma wyglądać :

- Staramy się w poszczególnych grach stworzyć gildię / klan o nazwie Become a Better, byśmy byli rozpoznawalni.

- Jeżeli ktoś dochodzi do klanu, gildii, czy też innego zespołu w danej grze, pisze podanie na forum, które powstanie baaardzo szybko, jeżeli znajdą się chętne osoby do stworzenia BaB.

Będę starał się odpowiadać na wszelkie pytania dot. BaB.

Teraz pare słów o mnie :

Mam na imię Michał. Mam 17 lat i chodzę do Technikum Informatycznego. Chodzę do pracy w soboty, więc mam ,,drobne" na poszczególne wydatki dla BaB. Oczywiście nie będę w stanie kupić 5-10 serwerów na spary, mixy, etc, ale na 1-2 pieniądze się znajdą ;). Oczywiście miło będzie, jeżeli sami dopomożecie ( oczywiście kto chce, nie będzie żadnych rang typu : donator, bo ktoś dał 5, 10, lub 200zł. Nie daje mu to też żadnej przewagi, lub mojej uchylności wśród innych ).

Aktualnie gram :

-Team Fortress 2 ( Freemium, kupie jakieś gówienko w Item Shopie i premium będzie. )

-Counter Strike 1.6 ( 2k10, gram od 2k7, mogę grać ESL'e, jak kupię nowy cd-key :D.

Dla sprostowania : Zrobiłem konto na ESL'u i zarejestrowałem swój klucz, później je usunąłem, zrobiłem nowe i do dzisiaj nie chcą mi przyznać mojego cd-keya do nowego konta ).

-Cabal Online ( aktualnie 50lvl FA, skilluje, żeby później nie zostać w d**pie na Expercie :D. - mam dosyć małe doświadczenie, doszedłem max. 89lvl, chyba wtedy expiłem na Undead Ground, czy jakoś tak, ale nie pamiętam, więc bez bicia ).

Teraz, w wolnym czasie staram się stworzyć unikalne logo dla zespołu, oraz dodatkowe grafiki. Każdy kto będzie chciał, dostanie Avatar o dowolnym rozmiarze z nickiem ( nie będzie to żaden shit, staram się zrobić już coś dosyć profesjonalnego ). Jeżeli ktoś bezinteresownie, lub za drobną opłatą ( jeżeli opłata, chciałbym zobaczyć portfolio ) mógłby wykonać logo / avatar w rozmiarze minimum 1000px x 1000px i odsprzedać w .PSD.

Kontakt ze mną :

GG : 26671533

Steam : stara999

Raidcall : s3nsed

PS. Tak jak wyżej. s3nsed to mój aktualny nick. Narazie to na tyle. Przepraszam za błędy, jeżeli jakieś popełniłem i proszę o wypowiadanie się i podawanie się na opiekunów danych gier, etc. :)

Zgłoszę się do CS'a bo akurat przerzuciłem się z source znów. 5 lat jak jeden dzień... i znów powracam.

Chętnie dołączę do ekipy [mam 23 lata], mam nadzieję że nie zaniechasz pomysłu po 2-3 tygodniach oraz ludzie będą bardziej zdecydowani i wytrwali niż było do tej pory. Co do gry mogę grać w TF2, CSa, nawet w Cabala [o ile grasz na jupiterze, inne serwery to już boto-crafto-koxy]. Jestem jak najbardziej za tworzeniu nowych dywizji w innych grach, tym bardziej w MOBA, które rozwija się ostatnio bardzo szybko. Jestem w stanie także pomóc przy stronce/forum/TSie z racji tego że jestem studentem informatyki [4 rok] i raczej te tematy nie są mi obce.

Mój kontakt:

GG #8802064

Steam ID: CiasteczkowyShot

Mogę się zgłosić na kogoś tam w League of Legends, gram od początków gry, druga rotacja na NorthAmerica < preferowany server EU nordic&east, mam tu jak i na NA 30lvl, gram też od jakiegoś czasu w tf2, więc team mile widziany:)

kontakt

gg : 5126074

steam : asterek2

Chętnie zgłoszę się do CS'a :) Bardzo często gram i dość dobrze.

@Up.

No dobrze, ale czy jest Steam, to może jakieś wskazówki, np. 2kX, ile h przegrałeś, od kiedy grasz, czy ESLe, lub mixy, etc. ;)

No dobrze, ale czy jest Steam, to może jakieś wskazówki, np. 2kX, ile h przegrałeś, od kiedy grasz, czy ESLe, lub mixy, etc.
Nie ważne, czy ktoś jest od nas o 10, 50 czy 100lvl'i gorszy, lub, czy ma steam'a z 2k12.

:D

Jak dla mnie ten projekt niema prawa wypalić. No, ale bawcie się dobrze przez ten tydzień :P

@up

Chodziło mi o ogół, czy posiada Steam i może jakieś info na ten temat. Są tu też takie osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem i zgłoszą się na NS'ie. A co do 2'go cytatu to nie rozumiem, pewnie nie przeczytałeś dokładniej ;). Idź hejtuj gdzie indziej :*

Sadze, ze z odrobina checi i samozaparcia moze wypalic.

Ja bym sie zglosil do:

- Cabala ( male doswiadczenie 30lvl chyba )

- LoL ( tez slabo, rating 1340 z ogarnietym teamem i po paru treningach napewno szlo by mi znacznie lepiej :D )

Czekam tylko na opiekunow danej gry i rozpatrzenie mojej kandydatury. PZDR

Mogę pomóc sporo w League of Legends, masa gier na steam. Kontakt pw lub skype(nick podaje tylko przez pw)

Co do użytkownika mound pokazuje mi dwie osoby z nickiem stara999 na steam. jeden jest bez profilu co uniemożliwa zaproszenie - drugi private i zaproszenie wysłane. Czekam na odp

Edit.

Ten program na starcie wk***ia. Nie idzie sie zarejestrowac. Niby wszystko wpisuje najróżniejszymi kombinacjami i nic. Screen:

http://ifotos.pl/zobacz/aaajpg_reqpepa.jpg/

Emaile o2, gmail, wp nie dają rezultatu....WTF?

02;16 - na chwilę obecną ze oficjalnej strony www raidcalla dziala tylko download. Żadna rejestracja czy poradniki a nawet forum. Póki co dobrze nie widzę tego programu. Last news z [2011-08-05] ten program jest chyba zdechły. Spróbuję rano.

Też się zgłaszam do Cs'a, Tf'a 2 i w Cabala na Jupiterze mam 57 lvl FS i mam 15 lat.

Jak coś kontakt ze mną na steam- Another

Kontakt na Skype- DaniooPL14

@Fermi

Dobre zapro wysłałeś ;). Problem z rejestracją jest, ponieważ program zyskuje na ,,zbyt" dużej popularności, a co za tym idzie ciężko jest się czasami zarejestrować. Próbuj, w ciągu dnia nie powinno być żadnych problemów. Po rejestracji już nie ma z czym się bawić ;).

@Up. No dobrze, ale czy jest Steam, to może jakieś wskazówki, np. 2kX, ile h przegrałeś, od kiedy grasz, czy ESLe, lub mixy, etc.

Steam jest 2k9, przegrane 920h na steam teraz, ale grałem dość długo bez steama od 2k7/2k8.

ESL - kiedyś tam, ale team się rozsypał.

MIX ON :)

Ok założylem konto na raidcallu nick to wuj3k

Steam bodajże 2k10.

ClanBase 2k8.

ESL 2k9 (chyba, nie pamiętam xD).

Mogę grać w HoN, LoL, Dota 2, CoD2, CoD:MW2, TF2, mmo to już co tam wybierzecie, Warface itd...

Chętnie dołączę.Mogę zagrać w lola albo w wowa (na razie prywatne serwery,ale chyba się przerzucę na global na burning legion).

Mógłbym zagrac z wami w lola tylko na jakim serwerze będziecie grać? O ile będziecie.

Można by było przerzucić liste chetnych z mojego tematu tutaj ;p

Chętnie dorzucę się do TF2 (będe musiał pobrać) może bf3 ,bc2, world of tanks, no i cabal (mars 152BL) wiek 18

Z chęcią zagram ekipą w league of legends lub tf2, co do opiekuna grupy wydaje mi się że Asterek z takim doświadczeniem mógł by podołać