http://www.agito.pl/laptop-toshiba-satellite-a350-13a-2251-344586.html
NA TEJ STRONIE SĄ INFORMACJE NA TEMAT MOJEGO KOMPUTERA.
Mam zasadnicze pytanie otóż komputer zakupiłem 3 lata temu sprawdzał się dosyć dobrze zarówno przy grach jak przy innych czynnościach działał szybko i nie zawodził.Ostatnimi czasy miałem problem z komputerem zwiększyło się znacznie zużycie procesora i ramu.Z tego powodu na starcie muszę używać GameBoostera i pozamykać niektóre procesy,a w dodatku po włączeniu komputera wyskakują jakieś błędy z zapisem DLL32.(Gra np: Snajper Elite V2 nie działa mam cały czas czarny ekran.Spec Ops -the line,natomiast działa na prawie maksymalnych wymaganiach,ale obraz się jakby zawieszał co chwila,a gra działa dalej tylko na zwieszonym obrazie i muszę wrócić do menu gry zminimalizować grę i włączyć,żeby można było dalej grac)Więc moje pytanie do was jest:Czy mam zrobić format kompa,czy coś wymienić,bo sprzęt już powali się starzeje?W przypadku wymiany prosił bym o dodatkowe informacje np,na co i w jakim stopniu,to będzie zmiana.Wiem,że są inne fora od tego typu spraw,ale może tu się uda:)Proszę o rady i zrozumienie,to mój pierwszy komputer dopiero się uczę i zaczynam ogarniać^^.