Cosmic League PL

Link do gry - https://pl.idcgames.com/cosmic-league/

Gra ktos? Niedawno wystartowala polska wersja. Gra jest ogolnie zabytkiem w dziedzinie MMORPG ale gra sie bardzo przyjemnie. To taka nawalanka w stylu MOBA, nie ma minionow tylko wieze. Zwykla bezmozga sieczka latwa do grania, jednak trudna do wymasterowania. Niewielki online, dlatego pisze tego posta, chociaz jest z kim grac.

Postacie to "cosmoloidy" jest ich ponad 30, fajna relaksujaca gierka. Odskocznia od "next-genow" traktowac lekko z przymrozenie oka..

Jakies opinie, ktos gra??

To już wyszło? Gratulacje dla wydawcy że wysłał mi mail jak byłem zapisany na newsletter :v

Jak wygląda w porównaniu do pierwszej części(Cosmic Break)?

Nie warto grać tyle w temacie wbiłem 11 badz 12 poziom jakis czas temu i ludzi tez nie bylo...

Yamiji nie wiem jak w stosunku do innej czesci bo jestes newbie w tej grze.

Gligamesh nie pierdziel farmazonow bo gra jest grywalna, nie zachwalam jej bo naprawde trzeba sie przekonac do grania. Mi nie czesto gra sie podoba a ta oferuje rozluzniajacy gameplay i poki da sie grac i mam ochote to gram. Masz bardzo ograniczone postrzeganie tematow, temat ma raczej na celu przypomnienie o istnieniu gry a Ty stawiasz sprawe bardzo osobiscie, jakby ktos Ci kazal grac.

Mi przyjemnie sie gra, bo prawie zawsze pierwszy w rankingu hehe

Gra ktos??

^ to ty chyba botow od ludzi nie odrozniasz :D

Najlepiej grać w Cosmic Break, ludzi na pewno więcej, nie mówiąc o ilości bugów. Grałem w obydwie gry i Cosmic league jest do d*py najprościej mówiąc, niedługo zamykanie serverów

Przy takiej ilosci pewne jest, ze zamkna serwery szybko. Badz co badz fajnie mi sie gra, bo czuc stary klimat ktoremu nie bylo znane pojecie "casual". Nie wiem co to Cosmic Break. Cosmic League to moja chyba pierwszapobrana gra w tym roku i nie zaluje. Gram zeby sie wyluzowac, a opinie w tym temacie sa bardzo subiektywne i nasaczone hejtem.

Szkoda, ze wiekszosc spolecznosci forum bierze wszystko takie jakie jest. a nie jest w stanie postawic sie w roli innych graczy.

Czuje sie jak obronca pokrzywdzonych, mniejsza z tym. Jak ktos gra albo bedzie grac to napiszcie mi PW moze ugramy cos razem. Ja wbijam doi gierki na troche

Cosmic League, to tak naprawdę Cosmic Break 2, imo 1 była lepsza i dosyć długo w nią grałem. Jak polubiłeś Cosmic League to powinieneś pobrać Cosmic Break

Link do gry - https://pl.idcgames.com/cosmic-league/

Gra ktos? Niedawno wystartowala polska wersja. Gra jest ogolnie zabytkiem w dziedzinie MMORPG ale gra sie bardzo przyjemnie. To taka nawalanka w stylu MOBA, nie ma minionow tylko wieze. Zwykla bezmozga sieczka latwa do grania, jednak trudna do wymasterowania. Niewielki online, dlatego pisze tego posta, chociaz jest z kim grac.

Postacie to "cosmoloidy" jest ich ponad 30, fajna relaksujaca gierka. Odskocznia od "next-genow" traktowac lekko z przymrozenie oka..

Jakies opinie, ktos gra??