Counter-Strike 1.6 Steam REKRUTACJA DO KLANU!

Cześć jestem Dawid mam 16 lat oraz zajmuję się głównie e-sportem, mam do czynienia z Cs'em już 8 lat.

Zakładam drużyne/klan w grze cs 1.6 oraz rekrutuje ludzi ponieważ co to by był za klan bez drużyny. No to tak zaczynajmy

Wymagania

Skill dość dobry

Wiek nie ma różnicy liczą się umiejętności

Team speak

steam

Co zrobić aby dołączyć?

-Imie

-Czas grania w cs 1.6

-Steam

-kultura

-profil steam

Piszcie swoje podania tutaj pod tym postem a ja z wami się skontaktuje poprzez steam

Nazwa klanu: SixtyFive

ty na baniak zachorowałeś gosciu? chcesz zakladac team w gre w którą nikt juz nie gra? albo gra dla zabawy. Brawo!

To tak jakbym zrobil sobie klan w dote 1 XDXDXD

ty na baniak zachorowałeś gosciu? chcesz zakladac team w gre w którą nikt juz nie gra? albo gra dla zabawy. Brawo!

heh nikt w nią nie gra? W tą grę gra więcej osób niż nie jedna inna gra mmofps ;)

po co ci klan do gry w ktorej nei ma turniejów?

To jest mmofps? Ty w ogole wiesz co to znaczy mmo? Poza tym w te gre gra około 16k osób na steam.

Cześć jestem Dawid mam 16 lat oraz zajmuję się głównie e-sportem, mam do czynienia z Cs'em już 8 lat. Zakładam drużyne/klan w grze cs 1.6 oraz rekrutuje ludzi ponieważ co to by był za klan bez drużyny. No to tak zaczynajmyWymaganiaSkill dość dobryWiek nie ma różnicy liczą się umiejętnościTeam speaksteamCo zrobić aby dołączyć? -Imie-Czas grania w cs 1.6-Wiek-Steam-kultura-profil steamPiszcie swoje podania tutaj pod tym postem a ja z wami się skontaktuje poprzez steamNazwa klanu: SixtyFive

"Prima aprilis" dopiero 1 kwietnia kolego.

Radzę się dobrze zastanowić co chcesz założyć i w co chcesz grać, bo wygląda jakbyś się z choinki urwał....

Jak chce sobie grać to niech gra, po co ten hejt?

Nadal aktualne?

pisz steam : krzyzak07

Cześć jestem Dawid mam 16 lat oraz zajmuję się głównie e-sportem, mam do czynienia z Cs'em już 8 lat.

Zakładam drużyne/klan w grze cs 1.6 oraz rekrutuje ludzi ponieważ co to by był za klan bez drużyny. No to tak zaczynajmy

Wymagania

Skill dość dobry

Wiek nie ma różnicy liczą się umiejętności

Team speak

steam

Co zrobić aby dołączyć?

-Imie

-Czas grania w cs 1.6

-Steam

-kultura

-profil steam

Piszcie swoje podania tutaj pod tym postem a ja z wami się skontaktuje poprzez steam

Nazwa klanu: SixtyFive