Counter Strike: Global Offensive

Witam

Otóż szukam 4 aktywnych graczy w CS:GO, którzy coś jednak ogarniają. Znają chociaż podstawowe taktyki i potrafią coś zdziałać w drużynie. Nie uważam się za nieśmiertelnego, bo nim nie jestem, ale chociaż trochę ogaru trzeba mieć.

Chętni pisać w PW albo postować poniżej.

Pozdrawiam :)

Gram w CS:GO niedługo, ale mam spore doświadczenie z czasów świetności 1.6, więc może złapię okazję. Ale mam pytanie: jak z twoim doświadczeniem w CSa i czy planujesz składać team pod jakieś mecze ligowe, spary ?

Na początek będziemy grać gry rankingowe, żeby się zgrać, a potem się pomyśli na LAN'ami, turniejami itp itd.

Ogólnie o mnie:

CS 1.6: 5 lat, liczne LAN'y

CS Source: 1 rok

CS Global Offensive: Również tak jak Ty niedługo, lecz już ogarnąłem fizykę gry.

Ja chetny Maxmuso na steamie :D

Tez mógłbym dołączyć chętnie

Cs 1.6 : 5,5r

css: 3 miechy

Cs:go nie dawno zaczełem ale ogarnełem jak co działa

CS 1,6 - łącznie tam z non-steamami itp to chyba z 8lat+. (gram do tej pory)

Grałem esle, jakieś tam turnieje, było się w klanach. (takie tam młodzieńcze zabawy ;__; )

CS Source - nie wiem moze z 2h w to grałe, nie podobało mi sie.

CS : GO - troche grałem na kolegi steamie jakies 200h, i kupiłem sobie po czym na moim steamie grałem chyba z 150+h

taktyki znam, w sumie wszystko znam tylko trochę nie grałem ale wystarczy się rozegrać.

Dodaj steam : Kontratak007

PS : Będę wieczorem bo idę kruszyć topy.

z chęcią bym z kims pograł gry turniejowe

CS 1.6. łącznie z NS to grałem ok 5 lat esl turnieje mixy gathery

CS:Source 1h grania i mi sie nie spodobał :)

CS:Go gram od 2 dni ale już ogarniam mechanike gry i źle nie jest

taktyki ogarniam z 1.6 jedynie taktyki z wabikiem i koktajlem mołotowa musiałbym przyswoić ale to bez problemu

jct zaproście do na steam nick csipb

jest jeszcze ktoś chętny do wspólnej gry ?

Witam

Otóż szukam 4 aktywnych graczy w CS:GO, którzy coś jednak ogarniają. Znają chociaż podstawowe taktyki i potrafią coś zdziałać w drużynie. Nie uważam się za nieśmiertelnego, bo nim nie jestem, ale chociaż trochę ogaru trzeba mieć.

Chętni pisać w PW albo postować poniżej.

Pozdrawiam :)