Siemka
Od kilku dni gram w cs i mam takie pytanko. Ma ktos jakies skinki i by mogl mi podarowac? Moze bede w stanie dac cos w zamian . Dzieki pw
Siemka
Od kilku dni gram w cs i mam takie pytanko. Ma ktos jakies skinki i by mogl mi podarowac? Moze bede w stanie dac cos w zamian . Dzieki pw
"coś w zamian" zależy co bo każdy skin można sprzedać na rynku więc raczej ci nikt nie da . To tak jak żebranie o jakieś 10 gr na psc - niby mało ale mało jest takich co dadzą . Jak powiesz co możesz dać w zamian za skiny to prędzej dobijesz jakiegoś targu . Przydałby się także jakiś kontakt bo jak na forum cię nie będzie ,albo zapomnisz że już taki temat pisałeś to lipa .
doładuj sobie portfel za 5E i nakupisz sobie sporo podstawowych skili, ceny już od 0.07E XD
@Up "skili" ? chyba chciałeś powiedzieć "skinów"
Odnosząc się do mojej wcześniejszej wypowiedzi , tak jak myślałem - zero kontaktu po godzinie przez brak jakiejkolwiek innej komunikacji np przez steam Co prawda można kupić za te 5 euro ale chyba wolałbym parę bardziej porządnych niż tonę 0.03 - 0.07 euro
Boże , jaka cebula. Nikt ci nie da skinów bo nikt nie jest tak głupi.
Boże , jaka cebula. Nikt ci nie da skinów bo nikt nie jest tak głupi.
Ani tak hojny
Gdyby treść tematu była inaczej zinterpretowana, to mógł bym coś dać. Tak to wygląda, na zwykłe żebractwo. ;d
Siemka