Counter Strike Go

Siemka

Od kilku dni gram w cs i mam takie pytanko. Ma ktos jakies skinki i by mogl mi podarowac? Moze bede w stanie dac cos w zamian . Dzieki pw

"coś w zamian" zależy co bo każdy skin można sprzedać na rynku więc raczej ci nikt nie da . To tak jak żebranie o jakieś 10 gr na psc - niby mało ale mało jest takich co dadzą . Jak powiesz co możesz dać w zamian za skiny to prędzej dobijesz jakiegoś targu . Przydałby się także jakiś kontakt bo jak na forum cię nie będzie ,albo zapomnisz że już taki temat pisałeś to lipa .

doładuj sobie portfel za 5E i nakupisz sobie sporo podstawowych skili, ceny już od 0.07E XD

@Up "skili" ? chyba chciałeś powiedzieć "skinów" :)

Odnosząc się do mojej wcześniejszej wypowiedzi , tak jak myślałem - zero kontaktu po godzinie przez brak jakiejkolwiek innej komunikacji np przez steam :) Co prawda można kupić za te 5 euro ale chyba wolałbym parę bardziej porządnych niż tonę 0.03 - 0.07 euro :)

Boże , jaka cebula. Nikt ci nie da skinów bo nikt nie jest tak głupi.

Boże , jaka cebula. Nikt ci nie da skinów bo nikt nie jest tak głupi.

Ani tak hojny :)

Gdyby treść tematu była inaczej zinterpretowana, to mógł bym coś dać. Tak to wygląda, na zwykłe żebractwo. ;d

Siemka

Od kilku dni gram w cs i mam takie pytanko. Ma ktos jakies skinki i by mogl mi podarowac? Moze bede w stanie dac cos w zamian . Dzieki pw