Counter Strike

Gierki za duzo opisywac chyba niebede zwlaszcza ze wiekszosc osob zna ja doskonale, jesli chodzi o fpp`ki z tych ala realistycznych uwazam ze niema sobie przeciwnika kazda czesc csa byla fajnie zrobiona dawała duzo statysfakcje z gry, headshoty robily furore zreszta dalej robia tylko ja niestety rzadko mam dostep do komputera i niemam czasu teraz grac. moze w nastepnym miesiacu go troche znajde to cos pogram bylby ktos chetny na jakies rundki albo moze zebrala by sie ekipa na forum co bysmy sobie grywali mixy :)

PS: co myslicie o csie dajcie opinie.

Dla mnie CS jest jedną z najsłabszych gier MMOFPS =/

bo on nie jest MMOFPS'em?

BTW jeśli znajdą się chętni na mixy to mogę użyczyć serwer 16 slotów (nie dedykowany ofc).

aha jeszcze jedna sprawa serwer jest steam, wiec ns'y się nie łapią.

MMOFPP jeden **** :P I tak wychodzi na to, że jest najsłabszy xd

Ja się zgłaszam na mixy jakby co.

CS najsłabszy? Zalezy pod jakim względem, moze graficznym tak, ale zobacz jak popularny jest w Polsce. Ciekawe dlaczego :mrgreen:

CS najsłabszy? Zalezy pod jakim względem, moze graficznym tak, ale zobacz jak popularny jest w Polsce. Ciekawe dlaczego :mrgreen:

Popularność nie świadczy o jakości. Spójrz na Internet Explorera. Nazwałbyś go najlepszym?

Ale co to za porównanie? Większość osób używających IE to po prostu ludzie mający rzadką styczność z pecetem, kupują komputer i korzystają z tego co już w nim jest.

Można mieć obiekcje co do samej gry, ale tego co CS zrobił dla e-sportu nikt nie podważy i pomimo archaicznej dziś grafiki i silnika nadal przyciąga nowych graczy, a to już świadczy o jakości.

I tu masz to samo. Człowiek kupuje kompa, koledzy mówią mu że powinien zagrać w CS-a i gra. Nawet nie wiedząc że może wybrać coś innego, prawdopodobnie lepszego.

Zapraszam na mój zaczepisty server IP:81.190.151.59:27015 Non Steam

O i tu kozak ma racje c-s to totalny syf a że popularny to Tibia też jest popularna ale co jest najlepsza ?

I tu masz to samo. Człowiek kupuje kompa, koledzy mówią mu że powinien zagrać w CS-a i gra. Nawet nie wiedząc że może wybrać coś innego, prawdopodobnie lepszego.

Tak bo wszyscy jego koledzy w nic innego nie grają tylko w cs'a, a on w ciemno wyda 50zł bo koledzy tak mówią. Po czym przez lata nie będzie wiedział nic o innych grach. Bo koledzy tak mówią.

Chyba masz jakiś problem z tą grą :).

O i tu kozak ma racje c-s to totalny syf a że popularny to Tibia też jest popularna ale co jest najlepsza ?

Nie wiem, nie grałem, nie zamierzam, nie ja mam to w sygnaturze: 26731.png

Tak bo wszyscy jego koledzy w nic innego nie grają tylko w cs'a, a on w ciemno wyda 50zł bo koledzy tak mówią. Po czym przez lata nie będzie wiedział nic o innych grach. Bo koledzy tak mówią.

A żebyś wiedział. Najpierw zagra na NS. Potem zagra na Steamie. A po kilku latach postanowi odskoczyć i zagrać w co innego, i już zrozumie że nie warto było grać w CSa.

Graliście w csa minimum raz w życiu? Startowaliście w ligach? Mieliście kontakt byćmoże z kimś naprawdę dobrym? Chyba nie bo jeżeli takie głupoty piszecie to mnie to jeszcze bardziej utwierdza w tym przekonaniu.

Graliście w csa minimum raz w życiu? Startowaliście w ligach? Mieliście kontakt byćmoże z kimś naprawdę dobrym?

Tak

Nie

Tak

Proszę bardzo. I w tym wypadku chyba mogę mówić jaki jest CS.

//A czy ja Się Was redaktrów pytałem? xD Wy to cholera wszystko z błotem zmieszacie :P Nawet na Putina byście teczki znaleźli xD - RmK

Graliście w csa minimum raz w życiu? Startowaliście w ligach? Mieliście kontakt byćmoże z kimś naprawdę dobrym?TakNieTakProszę bardzo. I w tym wypadku chyba mogę mówić jaki jest CS.

Serio Ciebie nie rozumiem, jeśli tak nie lubisz CS'a po co w ogóle się o nim rozpisujesz? Nie ważne co piszą, byle pisali. Czy piszesz o czymś dobrze, czy wieszasz na na czymś psy skutek jest taki sam - wzbudzasz zainteresowanie ww produktu. Osobiście jeśli czegoś nie lubię to omijam to z daleka, a i to szerokim łukiem.

On jest redaktorem, jego obowiązkiem jest pisanie opinii o grze...

CS najsłabszy? Zalezy pod jakim względem' date=' moze graficznym tak' date=' ale zobacz jak popularny jest w Polsce. Ciekawe dlaczego :mrgreen:[/quote'']Popularność nie świadczy o jakości. Spójrz na Internet Explorera. Nazwałbyś go najlepszym?I tu masz to samo. Człowiek kupuje kompa' date=' koledzy mówią mu że powinien zagrać w CS-a i gra. Nawet nie wiedząc że może wybrać coś innego' date=' prawdopodobnie lepszego.[/quote'']Graliście w csa minimum raz w życiu? Startowaliście w ligach? Mieliście kontakt byćmoże z kimś naprawdę dobrym?TakNieTakProszę bardzo. I w tym wypadku chyba mogę mówić jaki jest CS.//A czy ja Się Was redaktrów pytałem? xD Wy to cholera wszystko z błotem zmieszacie Nawet na Putina byście teczki znaleźli xD - RmKGdzie tu widzisz jakąś godną uwagi opinie? Bo napisać, że coś jest do bani i tyle to również opinia, ale warto ją w ogóle wygłaszać?

Nie wiem jak ty ale jak widzę. Równie dobrze mogę powiedzieć że twoja opinia nie jest godna uwagi, bo też nie ma żadnych konkretów. Ja już argumenty wytaczałem gdzie indziej i nie zamierzam sie powtarzać. Nie twierdzę że CS to shit, tylko że inne gry są lepsze.

tylko że inne gry są lepsze.

Amen

//Regulamin, punkt 2.3. - słowne ostrzeżenie!

No i wyjaśnione. Close ^^