Siemanko.
Jako CP skład ludzi którzy wchodzą w CP poznaliśmy się około 4-5 lat temu, a graliśmy jako cp na serwerach jak RPG Club, Dex, Citadel, Celes, L2Neo, L2Classic Skeleth.
Teraz wybieramy się tutaj i szukamy 3 aktywnych osób, spoila na 10 oraz paru driverów do CP. Co do klas jeszcze do ustalenia.
CP play time 17/18-23/24
Zainteresowani CP piszcie PW, a na tsie podam więcej szczegółów.
Serwer wstaje we Wrześniu. http://l2e-global.com/
CP L2-Eglobal Gracia x7 WRZESIEŃ
Jak mi tez bocika zalatwicie to moge na spoilu "pograc"
Yeahu stary noobie Coś mi się wydaje, że graliśmy ze sobą i dość sporo Wbijaj do nas na ts-a to pogadamy. Zobacz pw.
Nie no ziom, ja nie gram juz w L2. To cos jak z byla laska, w sumie moglbys ja pyknac ale to tyle ^^ L2 umarlo dla mnie. Wole pamietac dobre stare czasy niz sobie psuć wspomnienia grajac na miesiecznych serwerach
Anyway powodzenia i milej zabawy ;D
NA złe serwy wbijałeś l2 nie umarło do końca JEst wiele serwów gdzie się gra za***iście przez długie miesiące
Moge pograc z wami gram od c2 do teraz z malymi przerwami . Mozliwe ze kiedys z wami gralem .
pw wysłałem ci ts-a. Musimy wpierw pogadac chwilę
UP najbardziej poszukiwany EE!
UP mile widziany bardzo aktywny WC
Up poszukiwany spoil na 10 i wc
UP BRAK TYLKO SWS OSTATNI SLOT !
Niestety nasz EE nie bedzie mogl tyle grac ile chcial i zostaje driverem wiec szukamy aktiv ee.
UP ! ZOSTAŁ OSTATNI SLOT NA EE!
Up
Up ee ewentualnie wc.
Pal - Skillu/Vae
AW/PW - Blejdy/Seph
Gladiator - Cover/Storhamar
Berserker - Skyler/Najt
BD - Finny/Slayer
SwS - Biezun/T4keno
EE -
WC - ??? Karister
BP - Mircin
Driver :
Leeche
Ocelot
Arcanum
Emili
Skład CP na chwilę obecną!
UP
UP
SZUKAMY OGARNIĘTEGO I AKTWYNEGO BP
OSOBA WSKOCZY NA NASZA POSTAĆ 80 lvl BP z noblem.
Więcej info pw.
Siemanko.
Jako CP skład ludzi którzy wchodzą w CP poznaliśmy się około 4-5 lat temu, a graliśmy jako cp na serwerach jak RPG Club, Dex, Citadel, Celes, L2Neo, L2Classic Skeleth.
Teraz wybieramy się tutaj i szukamy 3 aktywnych osób, spoila na 10 oraz paru driverów do CP. Co do klas jeszcze do ustalenia.
CP play time 17/18-23/24
Zainteresowani CP piszcie PW, a na tsie podam więcej szczegółów.
Serwer wstaje we Wrześniu. http://l2e-global.com/