CP Neverwinter Online

Witam, z kolegą szukamy ludzi do party na Neverwintera Online. Party może się składać z 5 osób, więc szukamy 3 osób, które będę systematycznie grać.

Zależy nam na stałym party, żeby nie mieć problemów na różnych instancjach i pvp (często losuje totalnych nieogarów, którzy nie wiedzą co mają robić).

Skład:

1. Łotrzyk

2. Cleric

Godziny gry: zaczynamy przeważnie 18+ i gramy po parę godzin. Ustalimy jakiś stały czas gry w którym wszyscy będą online.

Wiek najlepiej 18+ (ja mam 25 kolega 23)

Posiadamy prywatny serwer TS-a.

Osoby zainteresowane proszę pisać w temacie lub na PM wtedy wyle namiary na TS-a.

Najprawdopodobniej niedługo zaczną się Open Bety i nie będzie wipe.

Właśnie sam szukam jakieś ekipy do grania w party. Także ja się pisze i zamierzam grać Weapon Fighterem. Moje gg 5984090

Chętnie z wami zagram, profesja Great Wepon Fighter. Moje gg 9471430

Wiadomo coś kiedy dokładnie ma ruszyć open beta? I skąd wiedza, że nie będzie wipe?

1 kwietnia. Wipe będzie po CB, jak to zwykle bywa. Zajrzyj na stronę NWO.

No właśnie zaglądam i jestem na bieżąco z newsami ale nie znalazłem nigdzie info o OB...

Witam, z kolegą szukamy ludzi do party na Neverwintera Online. Party może się składać z 5 osób, więc szukamy 3 osób, które będę systematycznie grać.

Zależy nam na stałym party, żeby nie mieć problemów na różnych instancjach i pvp (często losuje totalnych nieogarów, którzy nie wiedzą co mają robić).

Skład:

1. Łotrzyk

2. Cleric

Godziny gry: zaczynamy przeważnie 18+ i gramy po parę godzin. Ustalimy jakiś stały czas gry w którym wszyscy będą online.

Wiek najlepiej 18+ (ja mam 25 kolega 23)

Posiadamy prywatny serwer TS-a.

Osoby zainteresowane proszę pisać w temacie lub na PM wtedy wyle namiary na TS-a.

Najprawdopodobniej niedługo zaczną się Open Bety i nie będzie wipe.