Craft itemow

Witam wszystkich. Chcialbym zapytac was weteranow w Vindictusa jak sie tam crafci itemy dokladnie dla Evy gdyz mam 16 lvl i nie mam odblokowanej zadnego setu nic tylko staffy a nie ktorzy na moim lvl lataja juz w calkiem fajnych szatach. Moze ktos mi to wyjasnic? w gory dziekuje pozdrawiam

http://www.vindictuswiki.com/wiki/List:Evie_Weapons

albo kup w sklepie;p

hope i help

Ale wlasnie o to chodzi ze w sklepie u banny czy jakos tak nie ma zadnego setu nic 0

marketplace a co do craftu to sa na to questy w general store do kupienia i po main questach masz odblokowania na nie

Szaty (cloth armor) dla Evie można stworzyć w General Store u postaci imieniem Clodagh (dziewczę w czerwonych włosach z żółtym fartuchem). Natomiast później można wybrać się do travellers shop gdzie znajduje się Kristie, u której można wyrabiać light armor. Jeśli wpisałem coś źle to przepraszam. To ze względu na godzinę.

Natomiast później można wybrać się do travellers shop gdzie znajduje się Kristie, u której można wyrabiać light armor.

Light Armor? Evie jest zdolna do noszenia light armoru kiedykolwiek?

Light Armor? Evie jest zdolna do noszenia light armoru kiedykolwiek?

Wprawdzie nie całego, ale na endgame robi się tzw hybrydę i łączy się cloth z light. Chociaż przy maksymalnych poziomach weight endurance i light armor proficiency podejrzewam, że dałoby się nosić cały set, albo przynajmniej 3/4 z lekką domieszką clothu.

Na US widziałem jak Evie latały w Heavy :) Zarąbiście wyglądają.

Na US widziałem jak Evie latały w Heavy Zarąbiście wyglądają.

Tylko i tak czy siak jest przeciążona, a to trochę może nie pasować, ona ma być szybka.

Tu jest na przykład pokazana Evie z kosą i Blood Prince (Full Heavy Armor) :)

a tu jest instrukcja jak nosić Heavy/Plate bez przeciążenia

Witam wszystkich. Chcialbym zapytac was weteranow w Vindictusa jak sie tam crafci itemy dokladnie dla Evy gdyz mam 16 lvl i nie mam odblokowanej zadnego setu nic tylko staffy a nie ktorzy na moim lvl lataja juz w calkiem fajnych szatach. Moze ktos mi to wyjasnic? w gory dziekuje pozdrawiam