Crafterskie mmo

Gatunek: Fantasy rpg

Sprzęt: i3 3220, GTX 960, 16GB RAM

Cechy: Szukam mmorpg z bardzo rozwiniętym craftingiem, domkami dla graczy, farmami dla graczy oraz takiego, w którym będę mógł rozwijać wszystkie dostępne ścieżki tworzenia przedmiotów. Dobrze by było gdyby była F2P lub B2P :)

Przypadły mi do gustu: Wakfu(Bardzo fajny crafting jednak walka turowa)

Albion Online(brakuje mi w nim takiego uczucia mmorpg, tutaj jest za duży sandbox)

Black Desert(odrzucił mnie genderlock)

Tibia(super gra ale beznadziejni twórcy no i niema craftingu)

Ragnarok(grałem w to kupę czasu ale crafting jest tam znikomy)

Nie przypadły mi do gustu: Wildstar(nie znalazłem w nim nic co by mnie przyciągnęło na dłużej)

Spróbuj SkySagi. Crafting w tej grze jest mocno rozbudowany.

Ja zaczynam/zbieram ludzi do gry w ArcheAge. Tam masz domki które stawiasz na działkach na świecie nie instancjonowanych, możesz sadzić drzewa, krzaki, owoce itd. Możesz zbudować sobie łódkę i wypłynąć łowić ryby. Możliwości jest sporo :D

Spróbuj SkySagi. Crafting w tej grze jest mocno rozbudowany.

Masz jakieś instrukcje jak zagrać? Bo na głównej stronie nie widzę żadnej opcji graj ani nic... A wujek Google mi pokazuje filmiki sprzed 2 lat o wersji closed alpha :|

Musisz się zarejestrować do zamkniętej bety. W ciągu tygodnia dostaniesz keya do aktywacji, aby w to zagrać.

Gatunek: Fantasy rpg

Sprzęt: i3 3220, GTX 960, 16GB RAM

Cechy: Szukam mmorpg z bardzo rozwiniętym craftingiem, domkami dla graczy, farmami dla graczy oraz takiego, w którym będę mógł rozwijać wszystkie dostępne ścieżki tworzenia przedmiotów. Dobrze by było gdyby była F2P lub B2P :)

Przypadły mi do gustu: Wakfu(Bardzo fajny crafting jednak walka turowa)

Albion Online(brakuje mi w nim takiego uczucia mmorpg, tutaj jest za duży sandbox)

Black Desert(odrzucił mnie genderlock)

Tibia(super gra ale beznadziejni twórcy no i niema craftingu)

Ragnarok(grałem w to kupę czasu ale crafting jest tam znikomy)

Nie przypadły mi do gustu: Wildstar(nie znalazłem w nim nic co by mnie przyciągnęło na dłużej)