Mam pewien problem z craftingiem. Mam blacksmithing i mam 70lvl na dk. Ale nie wiem czy wogóle na coś się przydaje na 90lvl blacksmithing.
Crafting na DK
Trochę sprzętu za (jeśli ekonomia realmu jest w miarę zbalansowana) za niedużą cenę do PvP (żeby podczas farmienia honoru nie być w pełni "chłopcem do bicia") i PvE do podbicia ilvl przed raidowaniem.
A przede wszystkim możliwość dodania dodatkowych socketów na gemy do bracerów i rękawiczek
Gram na burning legion i nie wiem czy się opłaca, bo strasznie dużo kasy potrzeba żeby wbić max w blacksmithing+jestem początkujący i pewnie tego wszystkiego za dobrze nie ogarnę.
Co do blacksmithing to dobry wybór dla DK. Tylko 1 rzecz nie spiesz się z wbijaniem lvl blacksmithingu. Jak możesz coś robić to dobrze ale lepiej robic to po wbiciu 90.
Jak masz blacksmithing to przyda ci się bardzo Mining. Zaoszczędzisz na tym masę golda a na 90 będziesz mógł samemu latać i zbierać matsy. A co do "strasznie dużo kasy" na wbijanie lvl blacksmithingu to jest to jedna z tańszych profesji ja wbijałem enchanting a to dopiero albo ciężki grind albo wydawanie dziesiątek tysięcy golda. Jak jesteś w hordzie to i tak masz taniej (mało bo mało), lekko gorzej jak w alliance.
Edit:
Chyba, że nie strasze wydawanie ci golda to jedna z najlepszych kombinacji Blacksmithing + Engineering.
http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-blacksmithing-guide.html
Mam pewien problem z craftingiem. Mam blacksmithing i mam 70lvl na dk. Ale nie wiem czy wogóle na coś się przydaje na 90lvl blacksmithing.