Crashe - Cookies

Ostatnio tnie i crashuje mi sie pc. Zauzylem ze jak robie CCLeanera to zawiesza sie przy Cookies z firefoxa i wtedy zaczyna caly system miec brak odpowiedzi itp. Help

Nie używaj FireFoxa? To straszny crap się teraz zrobił, na starym kompie tak go zmulał (bluescreeny także wywoływał), że nie szło tego opanować, 50 GB zajmował mi miejsca na dysku, nawet odinstalować się go nie dało, więc zrobiłam to siłą - wykopałam cały jego folder w otchłań, co oczywiście negatywnie odbiło się na rejestrze komputera, ale już trudno. W każdym razie żyje i jakbym tego nie zrobiła to lisek by go pewnie zakatował.

Wielu ludzi nie używa Google Chrome "bo to Google, Google i Microsoftowi się nie ufa" taa... A myślicie, że innym to można ufać? ;v Takie są czasy, że absolutnie ŻADNA instytucja/firma/organizacja nie jest godna zaufania, nie wiem czemu ludzie akurat uparli się na Google i Microsoft (aczkolwiek tez ich nie lubię)

Spróbuj ręcznie usunąć ciasteczka i zobacz co będzie się działo.

Sam Firefox się poprawił, już nie żre tyle ramu. Chrome gorzej się trzyma. Najnowszy Explorer jest całkiem dobry, ale jako, że to Explorer i tak go ludzie nie używają.

Ostatnio tnie i crashuje mi sie pc. Zauzylem ze jak robie CCLeanera to zawiesza sie przy Cookies z firefoxa i wtedy zaczyna caly system miec brak odpowiedzi itp. Help