Cronous

Witam, dowiedziałem się o tej grze przez przypadek, zobaczyłem reklamę na mmosite,

jest to kolejny produkt znanej z najlepszych mmo* firmy Aeria Games, w grze dostępne są 4 klasy Fighters, Valkyries, Magicians i Savages. Nic wiecej o tej grze nie wiem.

Grał już ktoś? wie ktoś coś więcej o niej?

*joke ofc

Ja cos wiem wlasnie pisze recenzje podam ci tylko jedno ze zdan z niej;" Nazywał sie Cronous z Aeria Games i był potworem, crapem. Dostał zadanie stania sie jednym z najgorszych MMORPG w historii. Wywiązał sie z niego znakomicie."

Nic wiecej nie powiem bo na samą myśl o niej dostaje drgawek i odczuwam straszliwe przerazenie na mysl ze znowu bym w to zagrał. Jesli jest piekło dla graczy MMORPG to na bank grają tam w Cronousa

Haha aż mam ochote zagrać xD

Pięknie grę zje**łeś :D

PS. To jakie ty broda mmorpg lubisz (darmowe) i co uważasz za grywalne? Bo masz bardzo ostre recenzje (ale zaje***!), ale odpisz na PW żeby nie spamować

Ja tam myślę, że broda swoimi epitetami pragnie w ukryty sposób zachęcić gracza do gry. Biedny user myśli sobie "Czemu aż tak pojechał po tej grze? Muszę to sam sprawdzić.." :-)

Ja ostatnim czasu już za bardzo zniechęciłem się do mmorpg żeby to zniechęcenie jeszcze bardziej dobić..

Chmarus to myślisz że dlaczego napisałem

"Haha aż mam ochote zagrać xD"

Bo jak widze taki opis mam ochote sprawdzic samemu, na wlasne oczy to cos :D

Witam, dowiedziałem się o tej grze przez przypadek, zobaczyłem reklamę na mmosite,

jest to kolejny produkt znanej z najlepszych mmo* firmy Aeria Games, w grze dostępne są 4 klasy Fighters, Valkyries, Magicians i Savages. Nic wiecej o tej grze nie wiem.

Grał już ktoś? wie ktoś coś więcej o niej?

*joke ofc