Witam, ciekawi mnie ta produkcja ale ze względu na to, że ostatnimi czasy wydałem kupe kasy na różne gierki we wczesnym dostępie które oczywiście okazały się niewypałem teraz staram się ostrożnie podchodzić do tematu
Także jeśli ktoś gra lub na bieżąco śledzi co tam się dzieje to z chęcią bym poczytał jakieś najnowsze info.
Wszelkie opinie za i przeciw, plusy i minusy także będą mile widziane
Ogólnie mam dość spore wymagania co do takiej gierki, otwarty świat, jak największa swoboda, ekonomia i handel najlepiej tylko przez graczy, może być grind, nie musi być questów no i oczywiście mówie o nowych gierkach, jakieś sprzed 10 lat mnie nie interesują, dlatego też możliwe, że żadna z gier które do tej pory startowałem w early access nie przypadła mi do gustu, m.in. GW2, Albion i wiele innych których teraz nie przytoczę.
W skrócie z większością gierek mam taki problem, że zazwyczaj są to jakieś mega casuale, gierki w których dosłownie nie ma co robić po osiągnięciu pewnego etapu, wchodzisz tylko bez sensu bić potworki.
A ja z chęcią zobaczę gierkę nawet z grindem aby rozwój/progress był nieskończony, żebym z każdym levelem, każdym dniem spędzonym w tej grze czuł, że się rozwijam, coś zdobywam, staje się lepszy i silniejszy... czy taką właśnie grą będzie Crowfall?