Crowns, dodatki, konto premium

Wkrecilem sie chyba w teso i jest duza szansa, ze po free weekendzie kupie podstawke. Ale jak to jest z dodatkami? Z tego co wiem mozna je kupic tylko za crownsy in game, co jest slaba opcja, bo w zlotoweczkach wychodzi dosyc drogo. Podobno wykupujac konto premium z tymi dodatkami wychodzi jakos taniej i w ogole super, ale jak to w koncu jest?

Na allegro ostatnio kupiłem pakiet 3ooo crowns za 40zl uaktywniłem kod na stronie i później kupiłem za to 2 dodatki tak wiec cena nie jest jakaś strasznie wielka. Swoja droga zanim zaczniesz bawić się w dodatki to podstawka spokojnie wystarczy Ci na długie granie i zdążysz sobie spokojnie odłożyć trochę grosza na dodatki:)

5500 crowns prosto od wydawcy kosztuje okolo 130zl ale zanim dobijesz do dlc to dlugie godziny spedzisz na podstawce, wiec czas masz. zawsze mozesz kupic eso+ i co miesiac dostawac 1,5k crowns i sobie poodkladac. eso+ daje wiecej golda, expa i crafting bag. mozesz tez kupic eso gold za okolo 150zl jesli dobrze kojarze i tam juz będziesz mial podstawke i 4 dlc.

5500 crowns kosztuje 76 zł sam dopiero co kupiłem i tyle kosztuje paczka 4 dlc.

co rok w okresie Halloween - Czarny Piątek jest zniżka około 50% na crowny :P

Ok, dzięki wielkie za odpowiedzi.

Ja w sumie gralem aż rok czasu na podstawce bez dodatkow zanim wyczyscilem wszystkie 3 frakcje z questów, na razie na spokojnie graj bez dodatków

O, to nie wiedziałem o promocji na crownsy :) Sorki, za wprowadzenie w błąd.

Wkrecilem sie chyba w teso i jest duza szansa, ze po free weekendzie kupie podstawke. Ale jak to jest z dodatkami? Z tego co wiem mozna je kupic tylko za crownsy in game, co jest slaba opcja, bo w zlotoweczkach wychodzi dosyc drogo. Podobno wykupujac konto premium z tymi dodatkami wychodzi jakos taniej i w ogole super, ale jak to w koncu jest?