Crpg z ciekawą fabułą

Witam, poszukuję jakiejś fajnej Gry Crpg. Nie lubuję się w zarzynaniu niezliczonej ilości potworów i stawiam na fabułę. Więc chciałbym grę z bogatą historią, żebym się w czuł w klimat gry i niejako przeniósł się do jej świata.

Z Powodu tego, iż bardzo mi przeszkadza niepłynne granie a mój komputer nie uciągnie nowszych gier , proszę o podawanie również starszych produktów typu "baldur's gate" itp.

Ostatnio, któryś już raz z kolei Gothic-a 1 , a w dwójkę nie mogłem zagrać bo się po prostu cięła i nie znalazłem , żadnego rozwiązania na to.

Specyfikacje komputera :

Windows 7, 64 bit

procesor: Intel core i3 M380 @ 2,5Ghz , 2,5Ghz ( I tu pies pogrzebany bo karta nie dość, że zintegrowana, to na procesorze. 1 Generacja.)

Ram: 3 GB

- Czy poszedłby mi na minimalnych Dragon Age Origins ?

Pozdrawiam.

Pójdzie, ale będziesz mieć z 20-25 fps. W dungach pewnie będzie +30, więc spokojnie dasz radę. Ja wieśka 2 przeszedłem na laptopie z kartą Radeon 6370m 512MB 64 bit :D Przez cały czas miałem 12-16 fps, ale dało się grać ;)

https://www.youtube.com/watch?v=NJKsQt6RGqc

Przewiń na 7:25. No i pamiętaj, że samo nagrywanie też bierze 5 czy nawet 10 fps'ów, więc na lajcie pograsz, a DA1, to dobra gierka.

Ok, lece oglądnąć 300 na TVN'ie - nie pamiętam kiedy ostatni raz tv oglądałem, ale dla tego filmu zrobię wyjątek hehe xD

ja bym osobiscie polecal wiedzmina/mass effect

Co do low FPS'ów w G2, wystarczy zainstalowac to
http://community.pcgamingwiki.com/files/file/4-gothic-and-gothic-ii-windows-8-fixes/
A jak nadal są niskie FPS'y, to w pliku .ini zmienić, by gra odpalała się w oknie, a nie fullscreenie, miałem ten sam problem, a laptop był słaby ;)

Co do low FPS'ów w G2, wystarczy zainstalowac tohttp://community.pcgamingwiki.com/files/file/4-gothic-and-gothic-ii-windows-8-fixes/A jak nadal są niskie FPS'y, to w pliku .ini zmienić, by gra odpalała się w oknie, a nie fullscreenie, miałem ten sam problem, a laptop był słaby

tylko, są to fix-y pod Windows 8. Będzie pomagało na Win 7?

Powinno, możesz spróbować. Na siódemce grałem, i miałem dokładnie to samo, co teraz na ósemce, i wtedy też cos pobrałem, i zmieniłem, by gra odpalała się w oknie, i ustawiłem taką samą rozdzielczosc w grze, jaką miałem normalnie na komputerze.

Witam, poszukuję jakiejś fajnej Gry Crpg. Nie lubuję się w zarzynaniu niezliczonej ilości potworów i stawiam na fabułę. Więc chciałbym grę z bogatą historią, żebym się w czuł w klimat gry i niejako przeniósł się do jej świata.

Z Powodu tego, iż bardzo mi przeszkadza niepłynne granie a mój komputer nie uciągnie nowszych gier , proszę o podawanie również starszych produktów typu "baldur's gate" itp.

Ostatnio, któryś już raz z kolei Gothic-a 1 , a w dwójkę nie mogłem zagrać bo się po prostu cięła i nie znalazłem , żadnego rozwiązania na to.

Specyfikacje komputera :

Windows 7, 64 bit

procesor: Intel core i3 M380 @ 2,5Ghz , 2,5Ghz ( I tu pies pogrzebany bo karta nie dość, że zintegrowana, to na procesorze. 1 Generacja.)

Ram: 3 GB

- Czy poszedłby mi na minimalnych Dragon Age Origins ?

Pozdrawiam.