cRPG

Witam,

Wiem ze to nie właściwie miejsce ale nie potrafię znaleźć innego forum które mi pomoże, mianowicie tym razem nie szukam gry MMOrpg ale cRPG w które mogę grać sam, z góry wiec przepraszam.

Gatunek: RPG

Sprzęt: Powiedzmy że Diablo to sie włączy ale coś bardziej wymagającego to nie :P

Cechy: cóz... Rpg, a dokładniej hack n` slash, ale w słabiej grafice. Wiem ze to nie łatwe (inaczej sam bym sobie poradził :P)

NO wiec tak, każdy kto lobie rpg z pewnością nakładał kiedyś słuchawki, puszczał najlepsza muzykę i wyżywał sie na potworkach! i tego szukam.

Potrzebuje systemu lvl, bez tego się nie bawię, poziom postać musi mieć i tyle

Nie są mile widziane chordy potworów tak jak w diablo, w którym nie możliwa była gra bez ataków obszarowych.

Lepsze sa 3 silniejsze od 15 słabszych.

Wiadomo grafika jak z tibi mi wystarczy

no chyba żeby... znaleźć jakieś MMO które pojedzie na uszkodzonej karcie sieciowej i w którym nie będzie graczy proszących o darmowe przedmioty i zabijających wszystkiego co się rusza włącznie z słabszymi graczami i "jego" potworami

Lub... FPS przy którym zwyczajnie można wystrzelić kilka potworów,lub lepiej ludzi. Quake odpada

Przypadły mi do gustu:

Sacred - świetna gra ale... coś poszło nie tak i już nie działa

Nie przypadły mi do gustu:

Diablo - zbyt ograniczona gra

Gothic jest jedna z najlepszych tego typu gier.

Jeśli HnS to spróbuj Mythosa, chociaż to nie jest tak do końca HnS. @UP: Gothic Multiplayer wątpię, aby mu poszedł na uszkodzonej karcie graficznej, tak samo Mythos.

Cóż może spróbujesz zagrać w Demise , naprawdę dobra gra i w dodatku na twój sprzęt ;D

Z drugiej strony myśle żę aby wyżyć sie na grze przy dobrej muzyce wystarczy FPS?

Hmmm, a może Fate Ci pójdzie ?

Jest to taki pierwowzór Torchlight'a :)

System Requirements

Processor: Pentium 3 - 800MHz or better

Video Card RAM: 32MB, 3D hardware acceleration required

DirectX Version: 8.1 or above

RAM: 256 MB for XP, 512 MB for Vista

Operating System: Windows 7, Vista, and XP

Facebook Connection: Optional

Download Size: 340 MB

Tylko z tego co się orientuję gra jest tylko single player i trzeba ją kupić :) Chyba że wygrzebiesz ją w otchłani internetu :)

Strona: http://www.wildtangent.com/Games/fatethecursedking

Wydaje mi się, że Dungeon Siege pasuje tutaj idealnie.

Witam,

Wiem ze to nie właściwie miejsce ale nie potrafię znaleźć innego forum które mi pomoże, mianowicie tym razem nie szukam gry MMOrpg ale cRPG w które mogę grać sam, z góry wiec przepraszam.

Gatunek: RPG

Sprzęt: Powiedzmy że Diablo to sie włączy ale coś bardziej wymagającego to nie :P

Cechy: cóz... Rpg, a dokładniej hack n` slash, ale w słabiej grafice. Wiem ze to nie łatwe (inaczej sam bym sobie poradził :P)

NO wiec tak, każdy kto lobie rpg z pewnością nakładał kiedyś słuchawki, puszczał najlepsza muzykę i wyżywał sie na potworkach! i tego szukam.

Potrzebuje systemu lvl, bez tego się nie bawię, poziom postać musi mieć i tyle

Nie są mile widziane chordy potworów tak jak w diablo, w którym nie możliwa była gra bez ataków obszarowych.

Lepsze sa 3 silniejsze od 15 słabszych.

Wiadomo grafika jak z tibi mi wystarczy

no chyba żeby... znaleźć jakieś MMO które pojedzie na uszkodzonej karcie sieciowej i w którym nie będzie graczy proszących o darmowe przedmioty i zabijających wszystkiego co się rusza włącznie z słabszymi graczami i "jego" potworami

Lub... FPS przy którym zwyczajnie można wystrzelić kilka potworów,lub lepiej ludzi. Quake odpada

Przypadły mi do gustu:

Sacred - świetna gra ale... coś poszło nie tak i już nie działa

Nie przypadły mi do gustu:

Diablo - zbyt ograniczona gra