Dokładnie tylko 650mb Jaką frakcję wybieracie?
[CRUSH ONLINE] Zapraszam :)
Ja wybrałem niebieską, ale niby można zmienić kiedy się chce na inną.
nick Error404 strona blue lvl 18 a wy jak tam ?
Gierka zapowiada się fajnie Pasowałoby założyć jakiś legion
nickname : EPO - blue faction.
Legion RealPLayers. gildia international. z doswiadczeniem zapraszam
nick : Psyho
legion : RealPlayers
spoko giera, 15 lvl nick: R1 legion: Realplayers
Kiedy w tej grze zaczyna się pvp? ;o
dowolnie od Ciebie zajrzyj na mape gdzie akurat trwa bitwa i tam podazaj
Jakis ts albo cus ? Zaczynam grac i jednak wole komunikacje glosowa
Ta gra ma taką powolną dynamikę...
Ogólnie spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Chyba lepiej albo grać w jakąś arenówkę/mobę np. Battlerite albo w dobre mmo z pvp np. L2/GW2 daje grze szansę ale jakoś tego nie widzę.
Ogólnie spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Chyba lepiej albo grać w jakąś arenówkę/mobę np. Battlerite albo w dobre mmo z pvp np. L2/GW2 daje grze szansę ale jakoś tego nie widzę.
Pomysł dobry, ale wykorzystanie go denne.
Jakby zrobili to troszeczkę inaczej... np. System Skilli zaczerpneli z PoE, Talenty i Runy z LoLa, system Skinów z Flyffa. Gildie by mogły w późniejszej fazie gry tworzyć własne frakcje Tak by pokazać swoją siłę.
Mniej więcej tak bym widział grę tego pokroju, Crush szybko padnie, a na dodatek wgl. nie jest zabezpieczony.
No i co ? Gracie? Jakiś komunikator? coś? Cy gra syf i każdy sobie dał spokój ?
Ja gram, może ktoś ma jakiś kanał na TS3? ffff miał podać lecz słuch zaginął.
Mój nick to pakit0 - możecie zapraszać a dodam was do legionu
Czesc!
http://store.steampowered.com/app/475630/
Obczajcie grę!Grałem kilka tygodni w Betę Gry i naprawde jest bardzo fajna. Bardzo dobra kooperacja na mapach.Mega fun z zabijania przeciwnikow.
3 klasy, 3 frakcje.Wszystko co w sklepie mozna wydropic na mapach bez problemu. Przyjemna rozgrywka, szczegolnie z gildia.
Sprawdzcie po prostu bo warto. Jak ktos bedzie mial ochote pograc niech zostawi swoj nickname.Moze wtedy nawet jakas gildie zalozymy
edit. Film jednego z lepszych Saint's u Zielonej Frakcji.