[CRUSH ONLINE] Zapraszam :)

Dokładnie tylko 650mb :) Jaką frakcję wybieracie?

Ja wybrałem niebieską, ale niby można zmienić kiedy się chce na inną.

nick Error404 strona blue lvl 18 a wy jak tam ?

Gierka zapowiada się fajnie :) Pasowałoby założyć jakiś legion :P

nickname : EPO - blue faction.

Legion RealPLayers. gildia international. z doswiadczeniem :) zapraszam

nick : Psyho

legion : RealPlayers

spoko giera, 15 lvl nick: R1 legion: Realplayers

Kiedy w tej grze zaczyna się pvp? ;o

dowolnie od Ciebie ;) zajrzyj na mape gdzie akurat trwa bitwa i tam podazaj :)

Jakis ts albo cus ? Zaczynam grac i jednak wole komunikacje glosowa :D

Ta gra ma taką powolną dynamikę...

Ogólnie spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Chyba lepiej albo grać w jakąś arenówkę/mobę np. Battlerite albo w dobre mmo z pvp np. L2/GW2 :) daje grze szansę ale jakoś tego nie widzę.

Ogólnie spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Chyba lepiej albo grać w jakąś arenówkę/mobę np. Battlerite albo w dobre mmo z pvp np. L2/GW2  daje grze szansę ale jakoś tego nie widzę.

Pomysł dobry, ale wykorzystanie go denne.

Jakby zrobili to troszeczkę inaczej... np. System Skilli zaczerpneli z PoE, Talenty i Runy z LoLa, system Skinów z Flyffa. Gildie by mogły w późniejszej fazie gry tworzyć własne frakcje Tak by pokazać swoją siłę.
Mniej więcej tak bym widział grę tego pokroju, Crush szybko padnie, a na dodatek wgl. nie jest zabezpieczony.

No i co ? Gracie? Jakiś komunikator? coś? Cy gra syf i każdy sobie dał spokój ?

Ja gram, może ktoś ma jakiś kanał na TS3? ffff miał podać lecz słuch zaginął.

Mój nick to pakit0 - możecie zapraszać a dodam was do legionu :)

Czesc!

http://store.steampowered.com/app/475630/

Obczajcie grę!Grałem kilka tygodni w Betę Gry i naprawde jest bardzo fajna. Bardzo dobra kooperacja na mapach.Mega fun z zabijania przeciwnikow.

3 klasy, 3 frakcje.Wszystko co w sklepie mozna wydropic na mapach bez problemu. Przyjemna rozgrywka, szczegolnie z gildia.

Sprawdzcie po prostu bo warto. Jak ktos bedzie mial ochote pograc niech zostawi swoj nickname.Moze wtedy nawet jakas gildie zalozymy :)

edit. Film jednego z lepszych Saint's u Zielonej Frakcji. :)