[CRUSH ONLINE] Zapraszam :)

Czesc!

http://store.steampowered.com/app/475630/

Obczajcie grę!Grałem kilka tygodni w Betę Gry i naprawde jest bardzo fajna. Bardzo dobra kooperacja na mapach.Mega fun z zabijania przeciwnikow.

3 klasy, 3 frakcje.Wszystko co w sklepie mozna wydropic na mapach bez problemu. Przyjemna rozgrywka, szczegolnie z gildia.

Sprawdzcie po prostu bo warto. Jak ktos bedzie mial ochote pograc niech zostawi swoj nickname.Moze wtedy nawet jakas gildie zalozymy :)

edit. Film jednego z lepszych Saint's u Zielonej Frakcji. :)

A powiedz mi ino, czy już nie będzie żadnego wipe?!

A powiedz mi ino, czy już nie będzie żadnego wipe?! 

Nie będzie :) Jutro oficjalny release przez Steam a takze przez ich klienta ze strony www. Osobiscie gralem w miedzynarodowej gildii i bylo przyjemnie :)

to w takim razie zagram, zobaczymy czy gra wcignie =3

Ja również się piszę, frakcje mają jakieś znaczenia? jak tak to w jakiej zamierzamy grać?

Kazda frakcja ma swoje tereny o ktore walczy z dwoma pozostalymi. Na niektorych terenach są Dungeony gdzie sie zdobywa przedmioty i rzeczy do craftu.

Na terenach mozna stawiac Fortece ktore daja bonusy broniacym sie oraz inne fajne rzeczy. Duzo mozna o tym pisac. Ogolnie 2 dni gry i kazdy bedzie wiedzial co i jak ;)

crush-online-wanderer-of-time-cl.jpg

ktos sie orientuje kiedy minie maintance (sorki, ale nie wiem jak to sie pisze)??

zapewne jutro po starcie na steamie

dla niektórych dodatkowa zaletą tej gry może być to, że gra jest też dostępna po polsku

gra dość fajna. wszędzie czytam o tym że jest to gra MOBA z elementami czego tam. ja mam zgoła inne odczucie. mamy tu większość elementów dostępnych we większości obecnych MMORPG: levelowanie postaci(choć wbicie mac lv zajmuje parę godzin), questy, pvp, gildie, handel między graczami, crafting. siege, dungi, bossy itd. z moby mamy tu jedynie zbliżony sposób rozgrywki, ale nie ograniczony w ramach meczów. nie ma ograniczeń typu 3v3 5v5 a do walki o krainę można dołączyć w każdym momencie.

gra warta sprawdzenia. osobiście polecam

To zapytam ponownie, w jakiej frakcji zamierzamy grać?

Ja zaczynam od Niebieskiej. Na ta chwile frakcje mozna zmienic w trakcie gry. Start oglosza na fanpage na facebooku zapewne. Na chwile obecna nie podali zadnej godziny.

Myślałem, że jak już wybierzemy na początku frakcję to nie można jej zmienić.Planujesz może jakiś TS3? przy okazji można byłoby się dowiedzieć od Ciebie paru ważnych informacji dot. samej gry :)

Jest wiele ciekawych rzeczy na temat gry. Rano jakiegos Ts'a ogarne i napisze ;)

A tam ciekawych, gra przeciętna, póki co można zagrać, a jak wyjdzie coś innego to się zmieni (mu, revelation itp.)

o której to startuje ?

GAMESinFLAMES [autor] 17 min temu
<div>
	<em>Be patient. We are still do some final tests</em>
</div>

<div>

</div>

<div>
	jeszcze testuja ostatnie rzeczy, na Steam'ie w dyskusjach to napisali. Także mysle ze lada moment.
</div>

<div>
	Ja ogolnie bede grał dopiero po 23 albo jutro rano.
</div>

Pisali, że jakieś ostatnie testy jeszcze robią, więc pewnie lada chwila :)

Podobno na steamie juz dziala ? prawda ?

nie

Jeszcze nie ma ale jak będzie to pewnie sprawdzę i jak coś to do Was dołączę :)

mozna juz pobierac na steam :)