Crysis 3

Ktoś oprócz mnie wyczekuje również na Crysis 3? Uważam, że gra będzie totalną rozpierduchą pod kopułami. Szczególnie podoba mnie się kolejny nanokombinezon oraz to jak brzmią teksty w języku angielskim. Czuję się jakby to był jakiś transformer z filmu Michaela Bay'a. Mam nadzieję, że Crytek sprosta wyzwaniu i poda jedną z najlepszych gier tego roku.

Na multi w 2 cisnę od dobrego pół roku i tylko czekam na kontynuacje. Miejska dżungla to idealne rozwiązanie bo dostajemy kawałek 1 i 2 w jednej grze. Poza tym łuk może być fajnym patentem.

Jednak wprowadził coś innowacyjnego i za to można go uznać za lepszy FPS w moim mniemaniu. Bo taki CoD lub BF nie wprowadza do rozgrywki , poza niszczeniem budynków, praktycznie nic. Poz tym już widzę jak Crytek odstawi konkurencje graficznie.

W 2 grałem i mnie zachwyciła ale w 1 niestety nie zagrałem. Nadrobię to gdyż mam pre-order Crysisa 3 czyli kopię Crysisa 1 otrzymam za darmo do pobrania. Do tego 3 pakiety na multi (bronie, kamuflaże, ŁUK i te zarąbiste strzały namierzające).

Żałuj. Jedynka to najlepsza część. Miała w miarę otwarty świat plus pojazdy na multi czego w 2 brakuje.

Edit- Niestety napawać się będę mógł się tylko na low detalach. I znajdź tutaj jeszcze pieniądze na DayZ.

Nadrobię to :).

A wymagania 3 ma kosmiczne na full detale.

No niestety. Na szczęście mój 8-letni (sic!) sprzęt jakoś pociągnie. Dzięki zmiano karty!

Mój PC pociągnie na prawie FULL detalach ale grilla spokojnie będzie można na nim zrobić.

ehh czy ja wiem czy jest na co czekać? poza grafiką to mało czym się różni,chociaż i tak nie dużo się różni od dwójki, bezmyślne strzelanie i zabijanie, fabuła w grze kiepska i jak oglądam coraz to nowe trailery, gamplaye to coraz bardziej jestem tą grą rozczarowany.. Niby chcą wyciągnąć z PS3 i xbox'a maksimum możliwości a z pc jeszcze więcej ale czy to ma sens ?

Rzecz w tym, że twórcy FPSów nie zawsze stawiają priorytet na fabułę a tylko na rozgrywkę czyli mordowanie przeciwnika, krew i podniesione ciśnienie. Tak samo jest tutaj ale bardzo dobrze zorganizowane+ elementy skradania. Fabuła mnie się akurat podoba-wielkie miasto pod kopułą ala dżungla jak jest to pokazane.

@Misiael ja mam jeszcze HoTS w marcu więc nieciekawie dla portfela :x.

Jedynka była najlepszą cześcią. Dwójka straciła urok i pociągnie to z trójką.

Tak jak mówiłem nadrobię Jedynkę po pobraniu jej ^^.

Już niedługo beta więc każdy sobie sprawdzi jak wygląda gierka :)

Ktoś oprócz mnie wyczekuje również na Crysis 3? Uważam, że gra będzie totalną rozpierduchą pod kopułami. Szczególnie podoba mnie się kolejny nanokombinezon oraz to jak brzmią teksty w języku angielskim. Czuję się jakby to był jakiś transformer z filmu Michaela Bay'a. Mam nadzieję, że Crytek sprosta wyzwaniu i poda jedną z najlepszych gier tego roku.