Siemka która z tych gierek lepsza na multi ??? crysis czy turok czy Balcksite ?????
Crysis vs Turok vs Blacksite Area 51
Nerro widze ze dalej ci ten zakup nie daje spokoju ;p . Jesli ja bym mial wybierac to jednak crysis.
Nerro widze ze dalej ci ten zakup nie daje spokoju ;p . Jesli ja bym mial wybierac to jednak crysis.
A wieć crysis CoH
i jeszcze coś tylko co tu wybrac ?
Kup Crysis, a Turok to moim zdaniem porażka
Crysis tez porażka.. nikt prawie w niego nie gra bo... bo jest Crysis Warhead ktory zawiera dodatek Wars i jest specjalnie pod MP. Polecam Crysis Wars
Turok - porażka
Blacksite - zero fizyki.
Joker@-Spawnie po tobie bym się tego nie spodziewał masz osta
// Bylem u kobiety.. ona ma IE i nie sprawdza bledow a kazdy wie ze jestem dyslektykiem
tylko jedna kwestia... porazka napisalem przez sz czy rz?? Bo jak rz to sie powiesze za jaja
. - Spawn
a GDZIE tu FarCry ; ) tez ma mp .. a wyglada to tak
Jeśli na MP to tylko Crisis Wars
P.S Turok ma większy nacisk na fabułę i na SP Niż na MP a sama gra jest dobra i nie jest porażką tyle z mej strony
Jeśli na MP to tylko Crisis Wars P.S Turok ma większy nacisk na fabułę i na SP Niż na MP a sama gra jest dobra i nie jest porażką tyle z mej strony
A do crysis warhead nie potrzeba zwykłego crysisa ? i jak mi pójdzie na moim sprzęcie : AMD Phenom 9500 Quad - Core 2,2 Ram : 2GB ATI READON 3600 HD , Video Ram : 1GB
CW jest dodatkiem który można zainstalować bez Crisisa powinno ci ruszyć
CW jest dodatkiem który można zainstalować bez Crisisa powinno ci ruszyć
A na jakich detalach ?
Niskie-Średnie powinno ruszyć na takich
Niskie-Średnie powinno ruszyć na takich
Oby na średnich postanowiłem kupic pakiet Crysis + Crysis Warhead ;] a na CoH poczekam bo niema na składzie w sklepie ;[
Oby na średnich postanowiłem kupic pakiet Crysis + Crysis Warhead ;] a na CoH poczekam bo niema na składzie w sklepie ;[
Masz 2 GB ramu? a karte 1 GB?. Jak tak to na XP ruszy ci na wysokich... a na Vista tez ale z przycinami. Grafa dobra.. tyle ze malo ramu
PS: ATI Radeony to shit Nvidia GeForce rox
Masz 2 GB ramu? a karte 1 GB?. Jak tak to na XP ruszy ci na wysokich... a na Vista tez ale z przycinami. Grafa dobra.. tyle ze malo ramu PS: ATI Radeony to shit Nvidia GeForce rox
znaczy mam kostę jeszcze1 gb ale nie che mi się rozkrecac kompa
znaczy mam kostę jeszcze1 gb ale nie che mi się rozkrecac kompa
hehe u mnie od wakacji stoi nieskręcony od czasu zmiany pasty termoprzewodzącej i czyszczenia na balkonie
btw co do Turok'a to fakt faktem jednym podchodzi drugim nie, ale jeśli Cię interesuje to CD Projekt wypuścił go w serii TopSeller, więc można go już kupić za cztery dyszki.
Jeżeli z kasą u Ciebie stoi słabo to możesz kupić Turoka. Może nie jest wybitny ,ale kosztuje tylko 40 zł i ma fajny klimat.
Wszystkie trzy na mp są o kant d... rozbić...................
Siemka która z tych gierek lepsza na multi ??? crysis czy turok czy Balcksite ?????