Crysis vs Turok vs Blacksite Area 51

Siemka która z tych gierek lepsza na multi ??? crysis czy turok czy Balcksite ?????

Nerro widze ze dalej ci ten zakup nie daje spokoju ;p . Jesli ja bym mial wybierac to jednak crysis.

Nerro widze ze dalej ci ten zakup nie daje spokoju ;p . Jesli ja bym mial wybierac to jednak crysis.

A wieć crysis :D CoH :D i jeszcze coś tylko co tu wybrac ?

Kup Crysis, a Turok to moim zdaniem porażka

Crysis tez porażka.. nikt prawie w niego nie gra bo... bo jest Crysis Warhead ktory zawiera dodatek Wars i jest specjalnie pod MP. Polecam Crysis Wars :)

Turok - porażka

Blacksite - zero fizyki.

Joker@-Spawnie po tobie bym się tego nie spodziewał masz osta

// Bylem u kobiety.. ona ma IE i nie sprawdza bledow :D a kazdy wie ze jestem dyslektykiem :) tylko jedna kwestia... porazka napisalem przez sz czy rz?? Bo jak rz to sie powiesze za jaja :D. - Spawn

a GDZIE tu FarCry ; ) tez ma mp .. a wyglada to tak

rotfl xD

Jeśli na MP to tylko Crisis Wars

P.S Turok ma większy nacisk na fabułę i na SP Niż na MP a sama gra jest dobra i nie jest porażką tyle z mej strony

Jeśli na MP to tylko Crisis Wars P.S Turok ma większy nacisk na fabułę i na SP Niż na MP a sama gra jest dobra i nie jest porażką tyle z mej strony

A do crysis warhead nie potrzeba zwykłego crysisa ? i jak mi pójdzie na moim sprzęcie : AMD Phenom 9500 Quad - Core 2,2 Ram : 2GB ATI READON 3600 HD , Video Ram : 1GB

CW jest dodatkiem który można zainstalować bez Crisisa powinno ci ruszyć

CW jest dodatkiem który można zainstalować bez Crisisa powinno ci ruszyć

A na jakich detalach ?

Niskie-Średnie powinno ruszyć na takich

Niskie-Średnie powinno ruszyć na takich

Oby na średnich postanowiłem kupic pakiet Crysis + Crysis Warhead ;] a na CoH poczekam bo niema na składzie w sklepie ;[

Oby na średnich postanowiłem kupic pakiet Crysis + Crysis Warhead ;] a na CoH poczekam bo niema na składzie w sklepie ;[

Masz 2 GB ramu? a karte 1 GB?. Jak tak to na XP ruszy ci na wysokich... a na Vista tez ale z przycinami. Grafa dobra.. tyle ze malo ramu :)

PS: ATI Radeony to shit :) Nvidia GeForce rox :)

Masz 2 GB ramu? a karte 1 GB?. Jak tak to na XP ruszy ci na wysokich... a na Vista tez ale z przycinami. Grafa dobra.. tyle ze malo ramu PS: ATI Radeony to shit Nvidia GeForce rox

znaczy mam kostę jeszcze1 gb ale nie che mi się rozkrecac kompa :D

znaczy mam kostę jeszcze1 gb ale nie che mi się rozkrecac kompa

hehe u mnie od wakacji stoi nieskręcony od czasu zmiany pasty termoprzewodzącej i czyszczenia na balkonie :P

btw co do Turok'a to fakt faktem jednym podchodzi drugim nie, ale jeśli Cię interesuje to CD Projekt wypuścił go w serii TopSeller, więc można go już kupić za cztery dyszki.

Jeżeli z kasą u Ciebie stoi słabo to możesz kupić Turoka. Może nie jest wybitny ,ale kosztuje tylko 40 zł i ma fajny klimat.

Wszystkie trzy na mp są o kant d... rozbić...................

Siemka która z tych gierek lepsza na multi ??? crysis czy turok czy Balcksite ?????