Crysis - warto kupić?

Witam, zastanawiam się nad kupnem gry Crysis. Otóż grałem już w demo i bardzo mi się spodobało, słyszałem, że ma też dobry MP (multiplayer), i tu moję pytanie: Czy jeszcze gra ktoś w tą grę przez sieć czy gra już "wymarła"? Mogę ją kupić za ok. 130 zł (Podstawka + dodatek). Gra powinna pójść u mnie na max ustawieniach.

Proszę o szybką odp. ;)

Ja kupiłem tą gra kilka miechów temu i szczerze mówie że żałuje że wydałem te pare zł na to ale to moje zdanie

Osobiście jej nie kupowałem ale rozmawiałem na ten temat ze znajomymi...

Jednemu z nich (który tą grę kupił) mówił, że gra fajna ale... Strasznie mu się ścinała! A kompa miał superowego! Raz w to grałem i mi się spodobało. Ale fakt... ścina się!

Wybór należy do Ciebie!

Dostalem gre za darmo razem z karta. Pogralem, zobaczylem jaka fajna grafika i wywalilem z dysku. Nie warto kupowac. Jedyna fajna rzecz to grafika. No, moze jeszcze fizyka jest dobra, ale reszta lezy i kwiczy.

Początek Cryssis jest slaby może dlatego większość osób się zniechęca. Jednak po 2 godzinach fabuła gry całkowicie mnie wciągnęła. Uważam ze jak najbardziej warto jednak tylko jeśli posiadasz mocny sprzęt.

Moje początki z Crysisem wyglądały tak: Zainstalowałem, zobaczyłem, usunąłem... Jednak po niedługim czasie postanowiłem z nudów zainstalować grę po raz kolejny... I od tamtej pory naparzałem w Crysisa przez dłuugi czas... Fabuła może nie jest jakaś "pr0 evul super mega hiper" wypasiona, jednak jest tak przedstawiona że gracz po krótkiej rundzie, nie może się oderwać od monitora.

Osobiście Crysisa polecam, na MP można się nieźle zabawić, w Single także, myślę że gra jest warta tych 150 zł...

Ahhhh... To rzucanie ludźmi przez pół mapy ;)

Zdecydowałem się kupić grę przed wczoraj i bardzo mnie wciągnęła :) . Nawet mój tato zaczą w nią grać !

Crysis sam w sobie jest bardzo dobra gra... i ludzie ktorzy mowia ze nie ma fabuly nie znaja pojecia fabula. Momentami gra jest naprawde wciagajaca... Szczegolnie na hardzie gdzie trzeba uzywac funkcji nanoskafandra... :) Ale jak mowa o MP to tylko dodatek... bo tam jest dodatkowa plytka Crysis Wars ktory jest wylacznie na siec. Sama gra na sieci jest fajna.... ale jak w innych grach strzezonych przez PunkBuster(jak CoD4 czy AA3) jest masa cheaterow... bo PunkBuster to syf.

PunkBuster to syf.

Nie większy niż Hackshield Pro :P

Prawda jest taka, że teraz poza grami z VAC na steamie (a to tylko dlatego, że jedna wpadka = koniec gry po sieci) w każdej sieciówce tego typu znajdzie się co chwile jakiś młotek z dopalaczami.

Odpowiadając na temat:

Nie warto chyba że ci dopłacą za granie poza grafą ta gra nie ma nic , ani na multi , ani na singlu...........

Spawn, wiem co znaczy pojecie "fabula" i nadal twierdze, ze Crysis jej nie ma. To tak samo jak z klimatem w grach. Gdy jest slaby i niemrawy, to rowniez mowi sie ze go nie ma (ale oczywiscie jakis tam klimat jest). Identyczna sprawa z pogoda. Mowimy, ze nie ma pogody, gdy pada deszcz, a oczywiste jest, ze pogoda jest zawsze.

W Crysis nie ma fabuly = jest ona raczej slaba. Ale cholera, nie o to chodzi w fps, co nie? Ma sie miodnie strzelac, ale i tego brakuje tej grze. Jest tylko ladna grafa i warto ja zobaczyc, ale nie za takie pieniadze. Jak bedzie za jakies 20 zl, to wtedy warto kupic.

Dzz, mam wrażenie, że w Crysisa nie grałeś... No może w kilka pierwszych misji. Tak jak napisał "b3ri7h" po 2-3 godzinach gra się rozkręca i gra się naprawde przyjemnie ;) .

Nie wiem ile w to gralem. Czy doszedlem daleko, czy to byl dopieor poczatek? Nie mam pojecia. Latalem jakims statkiem i rozwalalem tych duzych kosmitow. Ta misja byla tak tragiczna, ze juz nawte nie chcialo mi sie tego konczyc:P.

Bioshock ftw!

Tu juz temat schodzi rozmowe o gustach... a o nich sie nie dyskutuje... :) dla mnie Crysis to elita FPSow... Jest tak dobra produkcja jak legendarny Half Life...

@Broda

Teeee :) hommie skoro crysis to syf na multi to czemu grasz w CA?? :) ktory ma znacznie gorsza fizyke zachowania broni i ma 1 podstawowa lige.... A gdzie crysis jest nawet w lidze ESL :)

Witam, zastanawiam się nad kupnem gry Crysis. Otóż grałem już w demo i bardzo mi się spodobało, słyszałem, że ma też dobry MP (multiplayer), i tu moję pytanie: Czy jeszcze gra ktoś w tą grę przez sieć czy gra już "wymarła"? Mogę ją kupić za ok. 130 zł (Podstawka + dodatek). Gra powinna pójść u mnie na max ustawieniach.

Proszę o szybką odp. ;)