Crysis-Wojna Światów [Gra]

Jest 2021 roku 16 czerwca . Wy jesteście Grupą najlepszych żołnierzy z całego świata ,wasz oddział nazywa się "Raptor" ,jesteście specjalistami od zabijania ,nie macie skrupułów żeby zabić kogokolwiek nawet członka własnego oddziału .

Byliście 3 miesiące przygotowywani na waszą tajemnicą misję. Dostaliście najlepszą broń jaką człowiek mógł dysponować.

Waszą misją jest zbadanie wyspy całej Liang Shin ,wysoko postawieni zleceniodawcy tego zadania zdradzili wam ,że na tej wyspie

jest potężne tajemnicze źródło energii o jakim człowiek nawet nie marzył ,ale to jeszcze nie koniec na wyspie znajduję się tam armia koreańska i organizacja C.E.L.L ,które walczą o to tajemnicze źródło energii .Właśnie dlatego wasi zleceniodawcy wybrali was najlepszych żołnierzy tego wieku.

Wracając do waszej misji ,gdy znajdziecie źródło energii macie je unicestwić kosztem wszystkiego czyli was,armii koreańskiej i C.E.L.L a także całej wyspy

....... 12 godziny po odprawie ........

Podczas lotu samolotem tajemnicza moc ściągnęła wasz samolot na wyspę ,na szczęście wszyscy zdążyli wyskoczyć niestety oprócz pilota.

Samolot rozbił się na plaży ,akurat tam gdzie wylądowaliście na spadochronach postanowiliście więc przeszukać wrak waszego samolotu

jeden z was gdy przeszukiwał pilota znalazł rozkaz od waszych wysoko postawionych zleceniodawców rozkaz brzmiał :

-Gdy tylko będą na wyspie masz szybko odlecieć i masz po nich nie wracać.

Gdy tylko to przeczytaliście chcieliście wygarnąć waszym zleceniodawcą ale niestety łączność padła więc szukaliście dalej po wraku aż w - w końcu znaleźliście notkę że ktoś może być łow........................................ a ktoś może być jednym z nich.

reszta notki gdzieś przepadła spalona.

Postanowiliście więc założyć obóz z dala od wraku i szykowaliście się na waszą 1 wyprawę w głąb piekielnej dżungli.

Systemy pomagające wam :

-ArmTech(Ja)

-BloodTech(Krakers)

Części wyspy

-Północna część wyspy ma 2000 m kwadratowych.

-Południowa część wyspy ma 1400 m kwadratowych.

-Wschodnia część wyspy ma 3000 m kwadratowych.

-Zachodnia część wyspy ma 1000 m kwadratowych.

Gracze

1-Budzioch

2-ProGmR

3-VampirLord

4-nesquik

5-vanziom

6-paweleqqk

7-sz0peniasty

8-DeimonD

9-BlastBlue

10-Abraxus

11-Smielosz

post-15970-0-35900300-1363427684_thumb.g

(Dżungla jest trochę dalej)

Cholerne dupki z korporacji jak zawsze chcą nas wykiwać. Trzeba będzie rozwalić tą bateryjkę i dobrać się do d*p tym naszym kochanym zleceniodawcom.

Btw. pisz dżungla, bo ta jungla coś mi nie pasuje.

ArmTech-po zeskanowaniu wraku mogę śmiało powiedzieć że to co was strąciło to na pewno nie działka lub rakiety , w systemie samolotu odnotowane było bardzo duże przeciążenie najprawdopodobniej pilot nie mógł nic już zrobić utracił ster i tak było.

BloodTech - Witajce, system sprawny. Gotowy do działania. Welcome :>

ArmTech+BloodTech-"Beep beep" zachęcamy dziś do 2 wypraw po 4 osoby dziś jest szansa na nie zginięcie "beep beep"

Mogli nas chociaż poinformować, że to podróż bez powrotu...

Mogli, ale raczej nie chcieli.

Ta wyspa kryje dużo tajemnic.

(Vampir rp trochę chyba że na moje gry forumowe też chcesz bana ......)

No cóż panowie dupki nas wydymały , trzeba się zebrać do kupy i jakoś przeżyć . Jak uda nam się cało wrócić to się z nimi policzymy .

Oby nam się udało pierw tutaj przetrwać, kto wie co kryje się gdzieś w oddali

Ktoś dziś wyrusza na wyprawę ? jeżeli tak to mam czas do 19:30.

Nieważne i tak dostaną to na co zasłużyli. Wybieramy się gdzieś dzisiaj?

Ja mogę iść na wyprawę, ale sam nigdzie tyłka nie ruszę. Proponuję, żebyśmy najpierw zbadali tę najmniejszą część wyspy, zapewne nieprzypadkowo jest najmniejsza.

No ja idę. Nie będę na d*pie siedział, w dodatku po tym co nam zrobili.

To i ja się wybiorę :)

Czyli 4 osoby proponuję na gg o 18:20 i może w 2 drużyny po 2 osoby pójdziecie jeżeli chcecie.

To który będzie chciał się ze mną wybrać ? Oczywiście "która" też wchodzi w grę ^_^

Jeżeli będzie dla mnie miejsce to z radością do ciebie dołączę

Czyli ja poprowadzę Abraxus i vanzioma a krakers progmra i Blasta.