To o której dzisiaj kolejna wyprawa?
Crysis-Wojna Światów [Gra]
Kiedy będzie Rexin to obgadamy.
2 dzień na tajemniczej wyspie
Dziś wasz obóz zaatakował oddział C.E.L.L podczas gdy się broniliście zabójca próbował wykorzystać okazję i zabić vanzioma niestety wasz kompan został ciężko ranny lecz żeby nie umrzeć i pozostać z wami opatrzył się sam i zdradził wam że jest waszym medykiem .
............. INFORMACJE DNIA .................
1-Jeżeli ktoś chce na wyprawę mam czas do 23 godziny.
2-druga sprawa nie afkujcie bo zabije.
3-a trzecia dajcie nam wypróbować 2 wyprawy na raz.
Pozdrawiam i nie umierajcie za szybko
armtech i bloodtech systemy w całości gotowe do wyprawy !
Pamiętajcie możecie już używać umiejętności !
Jak coś od 21 mogę z godzinkę zagrać.
Ojojooj , ja dziś już odpadam sorki Abra
Szkoda a może ktoś z pozostałej 9 chętny?
.......Zdarzenie dnia !.........
Jest godzina 21 widzicie jak ktoś wychodzi z dżungli okazuję się że to 1 żołnierz z dawno wysłanego oddziału na tą wyspę przez tych samych ludzi co wysłali was ,tylko on z jego oddziału przetrwał jego imię to Niewiara przywitajcie go dobrze jak to na was przystało !
.......... Informacja ...........
To jest 2 dzień ale kończą wam się zapasy radził bym jako system pomocniczy wybrać się na wschód gdzie jest jeden z obozów koreańskiej armii tam znajduje się żywność i amunicja więc radzę przejąć ten teren !
ps musiałem niektórym klasy pozmieniać wybaczcie.
Ja niestety dzisiaj nie dam rady nigdzie się wybrać. Broń mi coś szwankuję, muszę trochę przy niej popracować. Dobrze, że mamy jednego więcej. Witaj Niewiara!
@up nie offtopuj bez potrzeby.
Jeszcze raz i na moje gry forumowe vampir też ma perma bo mam tego dosyć już ,najpierw zapisze się a później że nikt nie gra a sam to co ?
To była jakaś wyprawa? Jakby co, byłem na TeamSpeakowym Idolu, i grałem w Smite'a, dlatego nie mnie było.
Ło kuźwa jak się cieszę że widzę kogoś żywego. Dajcie troszkę dobrej wody bo umieram z pragnienia, Jako że jak widzę kończą wam się zapasy, oraz że system komputerowy jest jakże pomocny(za moich czasów takich nie było) to jeśli nie będzie chętnych, to mogę wybrać się po żywność sam. Ale nie ukrywam że z towarzyszką(ewentualnie kompanem ;/) byłoby lepiej .
Gry updaja od kiedy wylaczyli licznik postów
Patrząc na niektórych, to szczerze żałuję że nie poległem wraz z resztą oddziału...
To co dziś wyprawa ?
Jeżeli trzeba to mogę wyruszyć i sam. Mam pytanie do was systemy. Macie jakiś przekaźnik tutaj, za pomocą którego się z nami kontaktujecie?
Dzisiaj jeśli wszystko będzie dobrze koło 20 powinienem mieć z godzinkę na wyprawę
Ja mam praktycznie cały dzień do 23 wolny.
psst, Rexin, chodź na Skype'a, w Smite'a se pogramy :c Come on
sry za afk, ale czas mi nie pozwalał aby zajrzeć na forum .
Ja z kolei czas będę miał raczej do 20. Chyba że coś się zmieni.
Prawdopodobnie dzisiaj dam radę, więc zgłaszam się na ochotnika.
Jak zawsze gotowa na wyprawę do 22 mam czas
Godzina 20 będą 2 wyprawy nareszcie uda nam się je zrobić
moje gg macie więc o 19:50 już piszcie
ps krakers ,teraz to ja w wowa gram : -D