Crysis-Wojna Światów [Gra]

Dobra trza by znów wyruszyć chyba co nie?

Vampir wyp@#$dalaj z tym offtopem. Jesteś idiotą czy jak?

Jest . To że został dopuszczony to jest wgl nieporozumienie . Ja dziś prawdopodobnie zrobię temat z zapisami do Wilkołaków&Vampirów sezonu 3

Dobra vampirlord wypada z gry może dziś wyprawa jakaś ?

Dobra, dzisiaj już na pewno idę. Znajdzie się jakiś kompan? bo jak nie to wyruszę sam. Proponuję wypad o 21.

chwila jeszcze jest więc poczekajmy.

To jak? dzisiaj odpuszczamy czy wesoło tuptupamy do dżungli?

Dobra dziś musi być wyprawa zgłaszać się !

no ja bym poszedł ale muszę projekt na jutro napisać ?. :P.

Vampir jeszcze spamujesz zostałeś usunięty z gry więc ,nie pisz w tym temacie i gratuluje ci bo w żadnej grze forumowej nie zagrasz już .

mod_ico.png
VamiprLord już dostał ostrzeżenie za Offtop w tym temacie. - crracked

--------Wiadomość----------

Witam was wszystkich otóż gra niestety musi się zakończyć oficjalnie bo jest za dużo afkerów ,bardzo mi przykro tym którzy próbowali się wczuć ale od razu obiecuję wam ,że powstanie następna gra stworzona przeze mnie po ukończeniu gry vanzioma tak jak w wilkołakach tylko że inne uniwersum a zasady te same no cóż gier takich mocno rpg już nie można zrobić trochę mi przykro że tak zapisywaliście się ponad 12 osób a tylko 4 osoby grały no ale co było to się nie odstanie ,to co ? widzimy się w nowej grze z zasadami jak w wilkach już po ukończeniu gry vanzioma !

Po mojej grze zaklepany ma czas Might Tay a później duży patch do W&V wraz z 4 sezonem ^_^ .

Więc albo będą 2 gry albo lub wybierze kogo woli .

no nic to sobie poczekam.

Jest 2021 roku 16 czerwca . Wy jesteście Grupą najlepszych żołnierzy z całego świata ,wasz oddział nazywa się "Raptor" ,jesteście specjalistami od zabijania ,nie macie skrupułów żeby zabić kogokolwiek nawet członka własnego oddziału .

Byliście 3 miesiące przygotowywani na waszą tajemnicą misję. Dostaliście najlepszą broń jaką człowiek mógł dysponować.

Waszą misją jest zbadanie wyspy całej Liang Shin ,wysoko postawieni zleceniodawcy tego zadania zdradzili wam ,że na tej wyspie

jest potężne tajemnicze źródło energii o jakim człowiek nawet nie marzył ,ale to jeszcze nie koniec na wyspie znajduję się tam armia koreańska i organizacja C.E.L.L ,które walczą o to tajemnicze źródło energii .Właśnie dlatego wasi zleceniodawcy wybrali was najlepszych żołnierzy tego wieku.

Wracając do waszej misji ,gdy znajdziecie źródło energii macie je unicestwić kosztem wszystkiego czyli was,armii koreańskiej i C.E.L.L a także całej wyspy

....... 12 godziny po odprawie ........

Podczas lotu samolotem tajemnicza moc ściągnęła wasz samolot na wyspę ,na szczęście wszyscy zdążyli wyskoczyć niestety oprócz pilota.

Samolot rozbił się na plaży ,akurat tam gdzie wylądowaliście na spadochronach postanowiliście więc przeszukać wrak waszego samolotu

jeden z was gdy przeszukiwał pilota znalazł rozkaz od waszych wysoko postawionych zleceniodawców rozkaz brzmiał :

-Gdy tylko będą na wyspie masz szybko odlecieć i masz po nich nie wracać.

Gdy tylko to przeczytaliście chcieliście wygarnąć waszym zleceniodawcą ale niestety łączność padła więc szukaliście dalej po wraku aż w - w końcu znaleźliście notkę że ktoś może być łow........................................ a ktoś może być jednym z nich.

reszta notki gdzieś przepadła spalona.

Postanowiliście więc założyć obóz z dala od wraku i szykowaliście się na waszą 1 wyprawę w głąb piekielnej dżungli.

Systemy pomagające wam :

-ArmTech(Ja)

-BloodTech(Krakers)

Części wyspy

-Północna część wyspy ma 2000 m kwadratowych.

-Południowa część wyspy ma 1400 m kwadratowych.

-Wschodnia część wyspy ma 3000 m kwadratowych.

-Zachodnia część wyspy ma 1000 m kwadratowych.

Gracze

1-Budzioch

2-ProGmR

3-VampirLord

4-nesquik

5-vanziom

6-paweleqqk

7-sz0peniasty

8-DeimonD

9-BlastBlue

10-Abraxus

11-Smielosz