Cs 1.6 non steam

Witam all ^^

Czy któryś z forumowiczów zna link do CS 1.6 NS ???

Na necie znalazłem kilkadziesiąt linków, 3/4 wygasła, kolejne to do steam lub jakieś wirusy no i znalazłem 1 link, który prawdopodobnie działa (nie sprawdziłem bo już zabrakło czasu :/) ale nie jestem pewien.

Więc się pytam czy ktoś wie skąd ściągnąć CS 1.6 Non Steam i patch np. v 19.

Bym nikomu głowy nie zawracał ale szukałem 2.5h i ZERO! A płytkę z instalką zgubiłem o.0

A jeśli nikt nie zna a może mógłby na email'a wysłać to proszę pisać na priv to podam email.

Wielkie dzięki jeśli ktoś mi w jakiś sposób pomoże (np. powie gdzie ta płytka ?! HEHE :D)

Piractwo nie jest dozwolone. Więc temat zamykam.

pomorze

Śląsk.

Ściąganie Counter-Shita No Steam to piractwo. Temat winny być zamknięty.

1. Temat do zamkniecia

2. Ta gra jest juz tak tania, ze bys sie wstydzil...

50 zł w empiku, jak na 10 letnią grę, tanie nie jest, ale i tak polecam steama.

Gra daje przyjemność tylko z real kolegami bez tego długo nie pograsz i lepiej kup steama.

Gra daje przyjemność tylko z real kolegami bez tego długo nie pograsz i lepiej kup steama.

Nieprawda, wystarczy załapać się na jakieś sensowne mixy. Btw nonsteam = dzieci, czity, lagi, wyzwiska.

Witam all ^^

Czy któryś z forumowiczów zna link do CS 1.6 NS ???

Na necie znalazłem kilkadziesiąt linków, 3/4 wygasła, kolejne to do steam lub jakieś wirusy no i znalazłem 1 link, który prawdopodobnie działa (nie sprawdziłem bo już zabrakło czasu :/) ale nie jestem pewien.

Więc się pytam czy ktoś wie skąd ściągnąć CS 1.6 Non Steam i patch np. v 19.

Bym nikomu głowy nie zawracał ale szukałem 2.5h i ZERO! A płytkę z instalką zgubiłem o.0

A jeśli nikt nie zna a może mógłby na email'a wysłać to proszę pisać na priv to podam email.

Wielkie dzięki jeśli ktoś mi w jakiś sposób pomoże (np. powie gdzie ta płytka ?! HEHE :D)

Piractwo nie jest dozwolone. Więc temat zamykam.